Proiectul cultural ,,Japonia-România 2010”


În perioada 13-20 august 2010, Oradea va găzdui programul cultural ,,Japonia-România 2010”, realizat de LEX Institute for Language Experience, Exchange Hippo Family Club Japan și Angela Pugna, studentă la Universitatea din Birmingham. Programul se bucură de sprijinul Ambasadei României la Tokio.

Cel mai important eveniment al proiectului, Comunicare fără frontiere, se va desfășura în data de 16 august în Sala Mare a Primăriei din Oradea și va reuni participanții, partenerii și colaboratorii acestui inedit schimb cultural care încurajează consolidarea relațiilor româno-nipone.

Iubitorii culturii japoneze și toți cei dornici să pătrundă în tainele fascinantelor tradiții și obiceiuri din Țara Soarelui Răsare vor avea plăcerea să asiste la demonstrații de ceremonie a ceaiului potrivit ritualului nipon, expoziții de caligrafie japoneză și de kimonouri, jocuri tradiționale etc.

Vă așteptăm cu drag!

Vizualizări: 17

Adaugă un comentariu

Pentru a putea adăuga comentarii trebuie să fii membru în reţeaua literară / la red literaria !

Alătură-te reţelei reţeaua literară / la red literaria

Comentariu publicat de K pe August 5, 2010 la 4:50pm
Foarte frumos ce se organizeaza acolo...
Comentariu publicat de Maria Hulber pe August 5, 2010 la 12:28am
Domnule Horvath, programul ,,Japonia-Romania 2010” face parte dintr-un proiect de exceptie si unic in Europa rasariteana. La realizarea lui au contribuit numerosi oameni admirabili din ambele tari, pentru a aduce zona noastra in prim-planul vietii culturale internationale, pentru a promova reciproc traditiile si obiceiurile ancestrale ale celor doua tari. De aceea nu pot permite compromiterea sa, nici a partenerilor, colaboratorilor si sustinatorilor prin folosirea invitatiei ca pretext pentru rafuielile dumenavostra mai vechi sau mai noi, reale sau imaginare. Acesta este un spatiu cultural-artistic si ne vom exprima cu totii in spiritul sau.

Insignă

Se încarcă...

Fişiere video

  • Adăugare fişiere video
  • Vizualizează Tot

Statistici

Top Poetry Sites

© 2020   Created by Gelu Vlaşin.   Oferit de

Embleme  |  Raportare eroare  |  Termeni de utilizare a serviciilor