Pe data de 9 octombrie,ora 19, la Galeria Art Point are loc vernisajul expoziţiei de pictura ,``PUNCTE DE VEDERE`` - expozitie de grup .
Expun : Mirela Iordache, Daniel Craciun, Jan Albu si Matei Enric.

"Expozitia este urmarea demersului a patru artisti care ne propun un dialog prin intermediul picturii. Patru artisti ce inseamna patru pucte de vedere. Diferentele dintre ei nu reduce spectacolul vizual, ci potenteaza dialogul prin diversitatea discursului plastic si prin originalitatea abordarii tematice.

Pictura Mirelei Iordache se afla la limita dintre abstract si figrativ. Artista se foloseste de aceasta ambivalenta cu maestrie, creand un discurs vizual dinamic, subtil si plin de substanta.

Daniel Craciun creeaza un univers cvasifovist, de factura neoexpresionist-psihedelica, univers patruns de nelinistea si obsesiile omului contemporan.

Matei Enric, precum intr un puzzle format din mai multe bucati de lemn vechi, reface ansamblul reinventand un univers plastic nou, univers in care pictura zis primitiva este interpretata si recuperata intr-o factura contemporana.

Jan Albu, intr-o abordare foarte moderna, propune o viziune personala asupra miturilor universale insotindu-si demersul artistic de tehnica picturii clasice."


Curator Andreea Gherghel

Expozitia este deschisa in perioada 9-21 octombrie .
Program galerie : luni - joi intre orele 12 - 18 sau prin programare telefonica in rest, la 0729139221


Galeria Art Point,
Bulevardul Regina Maria, nr. 2., tel. 0729139221

Vizualizări: 34

Adaugă un comentariu

Pentru a putea adăuga comentarii trebuie să fii membru în reţeaua literară / la red literaria !

Alătură-te reţelei reţeaua literară / la red literaria

Insignă

Se încarcă...

Fişiere video

  • Adăugare fişiere video
  • Vizualizează Tot

Statistici

Top Poetry Sites

© 2020   Created by Gelu Vlaşin.   Oferit de

Embleme  |  Raportare eroare  |  Termeni de utilizare a serviciilor