Având puterea deținem controlul.Controlul ne permite sa supunem oamenii dupã poftele noastre.Puterea absoluta aduce suferința oamenilor nevinovați și distruge viețile tinerilor.Dorinta nesãbuita de a încerca sa fim un Dumnezeu al oamenilor ne leagã într-un pãcat imposibil de pãrãsit.
Trãim într-o era in care banii valoreazã mai mult decât viața unui om,pana și a unui copil.Pentru bani am renunțat la decența,etica,suflet,pana și la familie,considerând ca doar așa putem deține controlul asupra vieții noastre.
Corupția a ajuns la un nivel la care probabil nu s-ar fi gândit nimeni niciodatã.Rezultatele avariției “ființelor raționale”,prin primitiva lor imaginație,au distrus milioane de vieți,au inundat casele oamenilor cu lacrimi,au permis copiilor sa creascã fara parinți și neprotejați.Dar cel mai rau este ca au distrus planeta.Pt ce?...Pt a deține controlul,pt a domina omenirea dupã bunul plac,sfidând legile lui Dumnezeu.
Oamenii corupți iși vând sufletul fara pic de remușcari in favoarea banilor și niciodatã nu se vor opri fiindcã odatã ajunși unde plãnuiau devin tirani,”mãcelari”,criminali,distrugând orice amenința cu colapsul imperiul lor.Monedele de schimb a oamenilor corupți pt fericirea și siguranța lor vor fi mereu aceleași:minciuna,trãdarea,ducându-i pe cei din jur la o suferința cumplita.Acești oameni pot fi asemanati unor demoni,cotropitori de vise,capabili de absolut orice pt a-și cumpãra fericirea in simpla viața de pe pãmânt.

Vizualizări: 33

Adaugă un comentariu

Pentru a putea adăuga comentarii trebuie să fii membru în reţeaua literară / la red literaria !

Alătură-te reţelei reţeaua literară / la red literaria

Comentariu publicat de Lavu Bogdan pe Septembrie 3, 2010 la 6:45pm
Dorinta de putere este un viciu iar viciul este o iluzie dar pt a observa asta trebuie sa ai o puternica spiritualitate.
Comentariu publicat de Bianca C. Dan pe Septembrie 3, 2010 la 2:12pm
poate a-şi cumpăra iluzia de fericire, pentru că fericirea nu se poate cumpăra.

Insignă

Se încarcă...

Statistici

Top Poetry Sites

© 2020   Created by Gelu Vlaşin.   Oferit de

Embleme  |  Raportare eroare  |  Termeni de utilizare a serviciilor