Ce este toleranta? Cum imi folosesc empatia si cum ajung in starea de egalitate mentala? Ce inseamna sa iti vezi de treaba ta?
Cand cineva te jigneste/ agreseaza/acuza! Actioneaza, nu reactiona! A da reactie inseamna a accepta identificarea cu acuzele primte.
Ce inseamna sa actionezi din iubire de sine:
Pasul 1. Trage aer in piept si centreaza-te
Pasul 2. Asuma-ti responsabilitatea. Nu cauta vinovati in afara si nu te umfla in pene (tu ai vrut sa faci un bine si ia uite cum facerea de bine e fu**** de….ce sa stie mintea, e o victima a imprejurarilor ) Te-ai enervat? Normal! Ti-a apasat un buton? Foarte bine! Asa inveti. Mai trage odata aer, mai adanc de data asta! (pe mine in faza asta ma apuca ori plansul ori rasul. Rasul e magnific pentru ca te scoate din minte instantaneu)
Pasul 3. Intreaba-te de ce ai creat asta in viata ta
Pasul 4. Asculta! Adevarul te va elibera dar mai intai te va scoate din sarite. Cheia e la tine.
Pasul 5. Invata-ti lectia! Nu de alta dar se va repeta pana o inveti si poate mai ai si altceva de facut
E dificil cand ai o reputatie de aparat. Aminteste-ti ca nu esti mintea ta si toate etichetele si identificarile se elimina prin constientizare. Si chiar tu ai ales calea (fie ca esti constient sau nu) prin care iti descoperi identificarile. Cel care te jicneste iti face un mare serviciu. Fii recunoscator! In alta ordine de idei, care ti-e mai prieten :cel care te linguseste (ca tot e la moda pupatul in fund...like like :))) sau cel care te determina sa privesti in tine? Tu alegi mereu!
“Nu poti cladi o reputatie pe ceea ce intentionezi sa faci” Henry Ford

Vizualizări: 50

Adaugă un comentariu

Pentru a putea adăuga comentarii trebuie să fii membru în reţeaua literară / la red literaria !

Alătură-te reţelei reţeaua literară / la red literaria

Insignă

Se încarcă...

Statistici

Top Poetry Sites

© 2020   Created by Gelu Vlaşin.   Oferit de

Embleme  |  Raportare eroare  |  Termeni de utilizare a serviciilor