Cea de-a treia ediţie a Galei Studenţilor Români din Străinătate s-a menţinut şi de această dată sub semnul excelenţei. La început de 2012, studenţi, absolvenţi, personalităţi ale societăţii româneşti, diplomaţi, reprezentanţi ai mediului civil şi academic, jurnalişti s-au întâlnit la Palatul Parlamentului pentru a recunoaşte meritele unor studenţi români cu rezultate deosebite în plan academic şi extracurricular în străinătate, dar şi pentru a participa la un eveniment de excepţie desfăşurat într-un cadru deschis de networking şi interacţiune.


Gala Studenţilor Români din Străinătate reprezintă evenimentul prin care meritele tinerilor remarcabili sunt recunoscute în România. Pasiunile, creativitatea, performanţele şi curajul acestora sunt afirmate în medii academice şi culturale diverse, iar misiunea Galei este de a-i face pe aceşti tineri cunoscuţi şi în ţară. Tinerii educaţi la nivel înalt reprezintă o resursă strategică pentru România, cei 16 laureaţi fiind doar câteva exemple pentru mii de tineri români cu potenţial.


Privind prin prisma mesajelor de felicitare primite din partea invitaţilor de onoare şi participanţilor, Gala s-a bucurat de un real succes, iar acest lucru se datorează întregii echipe de voluntari LSRS care au dat dovadă de iniţiativă, solidaritate şi profesionalism. Totodată, această reuşită ne motivează să devenim din ce în ce mai buni şi să continuăm succesiunea de evenimente şi proiecte organizate de Liga Studenţilor Români din Străinătate.


Echipa Ligii Studenţilor Români din Străinătate doreşte să mulţumească şi să felicite voluntarii LSRS pentru susţinerea acordată în realizarea Galei Studenţilor Români din Străinătate. Sperăm că această colaborare s-a dovedit benefică şi îi invităm să se alăture iniţiativelor viitoare ale Ligii Studenţilor Români din Străinătate pentru a contribui în continuare la valorificarea potenţialului tinerei generaţii de azi şi, implicit, la dezvoltarea societăţii româneşti.


Echipa LSRS

Va invitam sa cititi Rapotul de Evaluare complet la:

Raport_de_Evaluare_Gala_LSRS_editia_a_III_a.pdf

Vizualizări: 264

Adaugă un comentariu

Pentru a putea adăuga comentarii trebuie să fii membru în reţeaua literară / la red literaria !

Alătură-te reţelei reţeaua literară / la red literaria

Comentariu publicat de Doina Balan pe Februarie 14, 2012 la 12:32pm

Felicitari! Asa ne mai cultivam optimismul catre un viitor cu tineri pregatiti pentru competitie!

Comentariu publicat de Elisabeta Luşcan pe Februarie 13, 2012 la 6:52pm

FELICITĂRI !!!

Comentariu publicat de Maria Odorescu pe Februarie 13, 2012 la 5:51pm

Domnul sa vă binecuvînteze dragii mei, tot ce veţi face pentru ţara voastră sa nu uitaţi sa faceţi cu credinţă in Dumnezeu, fie ca din nou sa fiim vazuţi in lume cu adevaratele valori ale tinerilor noştri, felicitari,...OM

Comentariu publicat de Mariana Vârtosu pe Februarie 13, 2012 la 2:08pm

Cu voi, si cu toti cei ca voi VIITORULRomaniei este asigurat.Toata iubirea lumii sa va insoteasca.Felicitari frumosilor!

Comentariu publicat de Terezia Filip pe Februarie 13, 2012 la 2:05pm

Succesele lor  - speranţele României de azi şi de mâine!  Fără valori certe, confirmate,  recunoscute şi plasate acolo unde e necesar şi unde li se cuvine, nu se poate înainta, nu se poate obţine niciun fel de  progres. Tinerii aceştia trebuie readuşi în ţară  - vreau să spun  motivaţi să rămână aici. Avem atâta nevoie de ei!

Comentariu publicat de Benoni Todica pe Februarie 13, 2012 la 1:57pm

Fruntea sus romani si mergeti inainte!

Comentariu publicat de Vasilica Ilie pe Februarie 13, 2012 la 1:52pm

Frumoasa initiativa! Felicitari!

Comentariu publicat de Tamara Constantinescu pe Februarie 13, 2012 la 1:50pm

Felicitari tuturor! Si mult succes si in viitor!

Insignă

Se încarcă...

Fişiere video

  • Adăugare fişiere video
  • Vizualizează Tot

Statistici

Top Poetry Sites

© 2021   Created by Gelu Vlaşin.   Oferit de

Embleme  |  Raportare eroare  |  Termeni de utilizare a serviciilor