Razboiul%20hazardului%20planetar.doc

 

Motto: "Vă rătăciţi neştiind Scripturile, nici puterea lui Dumnezeu." (Matei 22.29)

 

De unde poţi să transmiţi raţional informaţii către creierul unui om, pentru a nu se "rătăci", dacă nu din integrala cunoaşterii umanităţii, indiferent că omul a fost anterior informat neuronal, prin directa procesare a materiei, sau a fost împuns în coastă, prin alte căi aparent necunoscute?!

Programul simpozionului Science and Ortodoxy Bucureşti-Constanţa, 22-26 octombrie 2005, a început cu discursul "Science et religion ou sur les trois pauvres choses inseparables", al academicianului Eugen Simion, Preşedintele Academiei Române la acea dată, prin care a declarat că  cele două domenii ale cunoaşterii umane "sunt legate precum focul şi apa", întrebându-se în final "dacă religiile aduc sau nu acel plus de informaţie pe care ştiinţa nu-l poate obţine raţional".

Programul simpozionului de biofizică BES Sibiu, 10-14 mai 2009, a început cu referatul “Hybridization of brain tissue with semiconductor chips” al cercetătorului german Peter Fromherz, de la "Department of Membrane and Neurophysics, Max-Planck-Institute for Biochemistry, Martinsried (Planegg-Munich), Germany, arătând lumii că programul european FP7 de cercetare dincolo de limitele cunoaşterii obiective este pe cale să elibereze mintea umană de cercetarea materială, asigurându-i pe căi nevăzute, dar cunoscute, informaţia de care are nevoie la momentul necesar, alimentând-o, după priorităţi, asemeni unui automobil conectat la pompă.

Ultima noutate în materie de război este implantul cip-urilor (de dimensiunea unui bob de orez, fiind ceva mai mare decât dimensiunea "unui grăunte de muştar") în creierele soldaţilor americani, ce se va realiza în următorii 3-4 ani cu spijinul cercetătorilor de la Universitatea Cornell din New York! Nu ştiu care dintre noi, aflat pe front într-o situaţie critică, nu ar avea nevoie de un plus de informaţie, indiferent că aceasta ar veni de la Duhul Omului, pe căi nevăzute, dar cunoscute, sau de la Duhul Sfânt, pe căi nevăzute şi necunoscute acum.

Ce s-ar putea întâmpla dacă adversarul va cuceri sateliţii prin care se transmit informaţii?

Cu siguranţă armata americană se va arunca în mare, cum a făcut "turma de porci".

Credinţa omului de ştiinţă că va putea atinge cunoaşterea totală fără Dumnezeu este acum atât de mare încât acesta nici nu-şi dă seama că a intrat pe "Calea Domnească" a Creaţiei, luminată divin, dar că el merge luminat artificial în sens invers, spre întuneric, şi că există riscul, datorat hazardului şi relativităţii raţionamentului uman dispersat în mii de direcţii, ca să-şi termine energia din lămpaşele Duhului Omului şi să nu mai vadă ieşirea din minele în care a intrat "împuns organic prin mitocondriile celulare ale Evei" (vezi al doilea curcubeu din prima poză anexată, un legământ al omului cu omul - vezi Carta Drepturilor Omului, aflat în antifază cu curcubeul original, legământul lui Dumnezu cu omul - vezi Geneza 9.12-13).

Trecerea cu rapiditate de la metoda certitudinii lui Leibnitz, prin inventarea unor lucruri noi, la teoria unificării câmpurilor, nefinalizată de Einstein, prin unirea sincronă a sistemelor energetice individuale (hidro, termo, nucleare şi, mai nou, bio-celulare), la pupitrul LMSC (Learning Management System Control) al comunicaţiilor spaţiale prin sateliţi şi
unificarea sistemelor bio-magnetice armonice, este acum o joacă de copii, prin simularea virtuală a câmpurilor potenţiale.

4.01.2011-ora 11°°. Este marţi! Este lună nouă! Este eclipsă de soare! (vezi poza horoscop)

"Luceafărul" este aprins dimineaţa (Venus, planeta iubirii, se află în Săgetător pentru "a nu mai ascunde faţă de prieteni sentimentele nevăzute"), luminând divin, ca un blitz, căile "Cronicarului" (Mercur, planeta comunicaţiilor, aflat în Scorpion, unde pentru "a merge direct la ţintă trebuie să găsească răspuns la orice problemă ridicată de fascinaţia misterelor"), amândouă  mergând direct, nu retrograd, în alaiul împreunării Lunii cu Soarele, acest remariaj divin lunar la care participă acum, drept trenă armonică şi elevatoare, Energia divină (Pluto, planeta transformării, se află în Capricorn pentru "a face presiuni în vederea creşterii seminţelor creaţiei, aduse la începuturi de cele patru vânturi divine" - vezi Daniel 7.4) şi Capul Dragonului (Nodul Lunar Ascendent, aflat în Capricorn, de unde " vine experienţa vitală, prin copiii născuţi, nu făcuţi, producători de proteină informaţională").

Alaiul ceresc se îndreaptă tacticos spre Vărsător, având în frunte Forţa&Pasiunea cerească (Marte, planeta războiului, se află în Capricorn pentru "a-şi desăvârşi, prin dreptate, întreaga potenţă de însămânţare a minţii şi a spiritului cu lumină divină"), unde peste o lună îl aşteaptă furcile caudine ale ispititoarelor iluzii, plantate pe traseu de Patronul Apelor (Neptun, planeta iluziilor gentile, aflat în umanitarul Vărsător pentru "a determina schimbări sociale majore") şi aflate sub lupa necruţătorului Centaur (Chiron, planeta înţelepciunii prin analiza reacţiei inverse, aflat în perversul Vărsător pentru a determina "eliberarea spontană a spiritului universal intrat în conflict cu aspiraţiile materiale şi spargerea uterului ceresc în care se află gestanta creativitate umană", asemănător unei reacţii nucleare în lanţ), iar, dacă scapă nevătămat, Pruncul spiritual va ajunge, la începutul primăverii, să înceapă, din Berbec, un nou periplu zodiacal, dar nu înainte de a se energiza cu razele beneficului Gardian al Minţii (Jupiter, planeta norocului, aflat în Berbec pentru a impulsiona cu fermitate "creşterea sinelui pe baza cunoaşterii adevărului despre sine") şi ale Originalului Inventator (Uranus, planeta revoluţiei, aflat în asertivul Berbec pentru a "conduce la exprimarea spirituală armonică, împotriva conformismului, neconform vieţii, impus de viciosul uter protector al societăţii de consum"). Prezenţa lui Lilith în Peşti (Luna Neagră, simbolul reacţiei inverse negative), determină "plata facturii reacţiei inverse la izolare şi la secretomanie".

Avertismentele Judecătorului (Saturn, planeta integralei cunoaşterii se află în Balanţă pentru "a sparge structurile existente bazate pe specularea oportunităţilor create prin lipsa de informare şi pentru a cântări cum se cuvine cuvântul omului în raport cu cuvântul Domnului, atât de necesar naşterii Fiului Omului cu nucleu divin" - vezi poza celula), aflat în opoziţie, pe cealaltă parte a cerului, par a avea acum amplificarea necesară pentru a fi auzite de popoare, fără a fi distorsionate şi denaturate. Datorită eclipsei de soare, cel mai puternic luminator material ceresc,  se crează o "gaură albă astrologică" (asemeni unei foi albe dintr-o carte) ce eliberează lumea de influenţa astrală, pe durata unei fante de întuneric material. În perioada acestei fante, tradiţia eclipsează noul!

În ansamblu astrele sunt favorabile Forţelor Binelui venite din negura creaţiei!

Sunt îndeplinite toate condiţiile tradiţionale favorabile, necesare şi suficiente declanşării unui război de calitate!

Acest alai ceresc are toate şansele de reuşită, asemeni lui Hercules în periplul lui.

"Ridicatu-s-au regii pământului şi căpeteniile s-au adunat laolaltă împotriva Domnului şi împotriva Unsului Lui." (Fapte 4.26)

Armatele sunt pregătite! Războiul hazardului planetar poate începe!

Va fi Dumnezeu alături de noi, pământenii creştini ortodocşi, aşa cum a fost alături de evrei când i-a scos din robie cu ajutorul oştilor cereşti?

"Eu Mă îndur de cine vreau să Mă îndur şi am milă de cine vreau să am milă" (Exodul 33.19).

Conform acestor vorbe, am putea spune da, dar asta se va petrece dacă şi numai dacă şi noi, asemeni evreilor şi astrelor, mergem după voia Lui, ghidaţi cu ajutorul bio-GPS-ului din coastă!

Cine va câştiga? Cei care, vânzând moravuri, se plâng acum de faptul că descoperirile ştiinţifice, care spun că moravurile scad media de viaţă a omului, le scad lor profiturile sau cei care-şi pun, prin tradiţii, frâu instinctelor organice, reducând din start profitul obţinut din moravuri?

Conform celebrului principiu al incertitudinii, neîndurătorul rege al mecanicii cuantice, şansele ar trebui să fie egale: "fifty-fifty".

Indiferent de cine va fi învingător, la încheierea acestui război hazardul va dispărea!

Dar, dracu ştie? Dumnezeu oricum ştie cine va fi învingător şi cum va dispare hazardul!

În timp ce omul reduce hazardul plantând cip-uri în creier, pentru a informa omul după legile stabilite de el şi pentru a-l acapara total, Dumnezeu "ne împunge în coastă" să ne eliberăm din lanţuri ("lovind pe Petru în coastă, îngerul l-a deşteptat" - Fapte 12.7).

Acest război informaţional a început de când sunt popoarele, fiecare om intrând pe front atunci când i se trezeşte conştiinţa şi acţionând aşa cum îi dictează conştiinţa proprie.

Eu am intrat în acest război informaţional înarmat fiind cu principiile managementului cunoaşterii şi calităţii totale, conform cărora nicio informaţie nu trebuie neglijată. Acest principiu este o adevărată strategie de război, deoarece spionul meu din coastă lucrează nevăzut-necunoscut.

În acest război eu nu am drept aliaţi "creierelor românilor", remodelate ştiinţific prin precesul NLP (Neuro Lingvistic Program) şi temătoare de a-L cunoaşte raţional pe Creator, ci sufletele acelor români ce stau cu ochii pe bolta cupolei Bisericii Ortodoxe Române (vezi poza cupola BOR), acestea simţind că de acolo vine desăvârşirea "viei acesteia" şi confirmând astfel faptul că românul merge mai degrabă inconştient să-L caute pe Dumnezeu, decât să meargă raţional la neuropsihiatru, protejând cerul României, prin simpla lui credinţă naivă într-un Dumnezeu nevăzut-necunoscut, de "ceasul ispitei ce va să vină peste toată lumea, ca să încerce pe cei ce locuiesc pe pământ. Vin curând; ţine ce ai, ca nimeni să nu ia cununa ta." (Apocalipsa 3.10-11).

Nu e nici un hazard în aranjarea cifrelor acestui verset, anii 10-11, mileniul trei (vezi informaţia transmisă de Iisus Hristos: "dărâmaţi templul acesta şi în trei zile îl voi ridica" - Ioan 2.19), sau vorba "cadavrului din debara"
(Eminescu în viziunea lui Patapievici):

"Trecu o zi, trecură trei

Şi iarăşi, noaptea, vine

Luceafărul deasupra ei

Cu razele-i senine.

............................

Da, mă voi naşte din păcat,

Primind o altă lege;

..................................

Şi pentru cine vrei să mori?

Întoarce-te, te-ndreaptă

Spre-acel pământ rătăcitor

Şi vezi ce te aşteaptă.

.................................

Nu uitaţi că ispitele, ca şi astrele, sunt pentru popoare, nu şi pentru fiii lui Dumnezeu, deoarece influenţa lor se manifestă la nivelul sufletului organic, administrat de celebrele mitocondrii maternale Eve mtDNA, singura informaţie care se reîncarnează în creaţie (vezi religiile asiatice).

De aţi avea credinţă cât un grăunte de muştar, aţi zice acestui sicomor: dezrădăcinează-te şi te sădeşte în mare, şi vă va asculta." (Luca 17.6), astfel încât Adam mtDNA (un ansamblu cilindric de 7x3 microni, format din 9 inele mitocondriale, mult mai mic decât "un grăunte de muştar")  nu poate fi influenţat de cele lumeşti, ci doar adormit cu bună ştiinţă de farmecele Evei mitocondriale, prin, deja celebrul, neocortex.

Dar cineva pe planetă şi-a propus să creeze "o altă lege", credinţa într-un "bob de orez electronic" plantat în creier, astfel încât acest război virtual va avea loc cu siguranţă şi în lumea reală.

Acum când lumea face bilanţul anului care a trecut, menţinând o atmosferă concurenţială prin stabilirea unor clasamente şi nu explorativă de cooperare, eu vă propun spre analiză un bilanţ al actvităţii mele războinice din ultimii patru ani, transpus într-o ciornă a viitoarei mele cărţi, ce marchează, prin câteva jaloane pe care eu le-am considerat importante, trasabilitatea unei frânturi din procesul meu de modelare a sufletului organic (38% EQ - prin Eve mtDNA), a creierului (32% IQ) şi a sufletului divin (30% CQ - prin Adam mtDNA).

Apropo de clasamente, un site de ştiinţă american  a clasat pe locul unu ştirea conform căreia "pornografia salvează omenirea" (http://www.the-scientist.com/article/display/57169/), determinată pe baza studiilor cercetătorilor contemporani cu noi, dar şi cu Dumnezeu (vezi Lucian Blaga, Cântec pentru anul 2000). Acest articol mi-a adus aminte de refrenul unui cântec de drumeţie pa care-l cântam în studenţie, "labagismul şi curismul întăreşte organismul", care mie îmi par a fi mai degrabă factorii scăderii criminalităţii sexuale, pomenită în articol.

Eu voi încheia acest mesaj tot cu un cântec, folosit drept imn al acestui război:

 

Pe Metalul îl iubim,

Fiindcă altceva nu ştim,

Căci Dorel a luat lumina

Dând cu ghiara ca găina!

A lovit îndemânatec

După ce-a băut jeratec

Dintr-o sticlă din plastic,

Cu-n urs alb, născut în frig!

                                                (adaptat după reclamele moderne)

Refren (fără adaptări - Ada Milea):

Leagăn dulce de oţel,

M-aş legăna eu, dar mă leagănă el.

Să spui la posteritate

Să ne ducă legănatul mai departe!

                                                           

În anexă veţi găsi ciorna acestui scenariu de război, prevăzut în Biblie şi adaptat de mine la condiţiile concrete ale acestui veac (vezi Pavel, Romani 12.2).

Ultimele capitole sunt doar structurate, fără a fi încă finalizate.

Vă mulţumesc anticipat celor care veţi avea timpul necesar şi amabilitatea să o frunzăriţi şi să o criticaţi!

Critica dumneavoastră va fi inclusă fie în capitolul "1. Prefaţă", fie în capitolul "15. Reţele literare interconectate", dar numai şi numai cu voia dumneavoastră!

Observaţie: nu m-ar deranja nici critica adusă asupra unor exprimări ale mele, deoarece eu nu posed subtilitatea artistică şi nici profesionalismul redării cu strălucire a cuvintelor.

Chiar dacă nu va fi inclusă în carte, mie personal, şi nu numai mie, critica îmi va fi de reală folosinţă!

Mulţumesc celor două site-uri, reţeaua-literară şi cititor-de-proză, care m-au adăpostit cu căldura, atunci când mi-a fost frig!

Tuturor, "Un An Nou plin de suflet divin!"

Vizualizări: 183

Adaugă un comentariu

Pentru a putea adăuga comentarii trebuie să fii membru în reţeaua literară / la red literaria !

Alătură-te reţelei reţeaua literară / la red literaria

Comentariu publicat de Adina Daniela Dumitrescu pe Septembrie 30, 2011 la 2:54am
Întâi trebuie să vă rog să mă scuzaţi, din grabă şi oboseală am scris Brown în loc de Dan Russel referitor la aplicaţia pendulului lui Maxwel - armonograful cu două sau trei oscilante. În ceea ce priveşte participaţia dvs la cele două postări prin comentarii, am recurs la umor din cauza încordării disperate de fi înţeles fie de postatori, fie de parte din cititori. Între artişti şi cercetători la ora asta există o mare asemănare: ambele tabere fac peroraţie în pustiu, din cauză că priorităţile majorităţii sunt altele acum, chiar dacă e en vogue purtarea de diplome, masterate şi zdrăncănele la vedere. Ostentaţia + consumaţia ocupă majoritatea timpului cetăţeanului de rând. Am deseori sentimentul zădărniciei, mai ales că tipul de literatură pe care îl practic nu e facil, deci nu place sau nu e înţeles. Dar mi-am propus să nu cobor jalonul. O fac pentru crezul şi liniştea mea. În ceea ce vă priveşte, tot ce spuneţi are o logică, indiferent câtă strădanie comportă şi fiind mai tânăr, poate veţi apuca timpurile în care nu numai să fiţi aprobat, ci căutat şi citat. Există o satisfacţie mai mare decât recunoaşterea valorii tale? Nu mă gândesc acum la orgoliu, ci la o recompensă morală bine-meritată. Vă doresc multă putere de muncă şi satisfacţii pe măsură!
Comentariu publicat de Alexandru Boris Cosciug pe Septembrie 30, 2011 la 2:09am

Ei speră că prin ICSI vor "îmblânzi cerul" şi acesta nu va mai reacţiona la creaţia umană printr-un "război de calitate", adică un război informaţional conform cu informaţia conţinută în cele patru vânturi ale creaţiei - Daniel 7.4, probabil patru câmpuri electromagnetice sincrone, purtătoare de informaţie divină).

S-ar putea să spuneţi că fabulez comparând electronica cu biologia, dar cibernetica îmi permite să fac analogii privind funcţiile unor structuri similare ce sunt utilizate în domenii diferite (vedeţi şi cercetările lui Michael Behe în privinţa designului inteligent al naturii, care compară motorul de barcă cu piesa biologică de angrenaj a cozii flagelului bacterian - spermatozoidul).

Ca să închei acest capitol am să vă spun doar că la pubertate Adam mtDNA apare numai în sperma băieţilor "născuţi" natural şi lipseşte de la cei "făcuţi" în vitro (Crezul - "născut nu făcut").

Eu s-ar putea să mă înşel şi nu prea insist în a-mi promova ideile (un prieten mi-a spus că nu sunt suficient de agresiv pe piaţa literaturii - probabil a-ţi remarcat că de aproape nouă luni nu am mai postat nici un articol pe aceste site-uri, ci doar comentarii), deoarece un cunoscut mi-a spus că-l ajut pe dracu (errare humanum est, perseverare autem diabolicum), dar Iisus Hristos în niciun caz nu s-a înşelat, nici pe El şi nici pe noi: "Orice răsad pe care nu l-a sădit Tatăl Meu cel ceresc, va fi smuls din rădăcină" (Matei 15.13)

Vorba românului, vom trăi şi vom vedea!

"De-oi muri - îşi zice-n sine - al meu nume o să-l poarte

Secolii din gură-n gură şi l-or duce mai departe,

De a pururi, pretudindeni, în ungherul unor crieri

Şi-or găsi, cu al meu nume, adăpost a mele scrieri!"

(Eminescu, Scrisoarea I)

.....................

Vă doresc numai bine, dumneavoastră şi lumii întregi!

Comentariu publicat de Alexandru Boris Cosciug pe Septembrie 30, 2011 la 2:07am

Stimată Doamnă, vă mulţumesc pentru dialog şi pentru urări!

Întradevăr este frustrant să nu ai cu cine dialoga, dar literatura nu este domeniul meu de bază; am suficient dialog cu partenerii de afaceri pe tema "fiarelor" şi a "duhului" pus de om în ele pentru a putea fi comandate de la distanţă, wireless. În plus, fiindcă văd că lumea nu bagă în seamă ideile mele, mi-am deschis propria editură pentru a putea înregistra, conform legii - în circuitul mondial al informaţiilor, toate "elucubraţiile" (am citat un critic) ce-mi trec prin cap. Eu sunt specializat în "duhul fiarelor" (dialogul om-maşină), iar în literatură nu am intrat "împuns în coastă" de către îngerii lui Dumnezeu (Fapte 12.7 - în opinia mea coasta lui Adam este apendicele xifoid şi acolo se poziţionează Adam mtDNA, piatra neluată în seamă de ziditorii gen-omului) sau de către spiritul universal (reacţia inversă a creaţiei, ci m-am trezit şi am intrat în literatură împuns în neuroni de fiul meu, student la medicină, care a venit cu ideea, aparent trăznită, că spermatozoidul seamănă cu un microfon.

Chiar dacă pe aceste siteuri (reţeaua literară şi cititor de proză) nu prea port un dialog (articolele mele sunt monologuri), cel puţin sunt lăsat liber să-mi descarc neuronii de o informaţie încă neprocesată de alţi neuroni cu care sunt echipate creierele celor aproape şapte miliarde de fiinţe dotate cu neocortex.

Aştept cu răbdare naşterile şi facerile unor noi generaţii care vor confirma sau vor infirma vorbele mele : “E ciudat că sunt nevoit să tac lângă oamenii care trăiesc alături de mine şi vorbesc numai cu cei care sunt departe de mine în timp şi spaţiu, care mă vor auzi” (Lev Tolstoi, Despre Dumnezeu şi om).

Nu voi vorbi acum de armonia undelor electro-magnetice ce se poate creea numai într-o cavitate rezonantă de bandă largă (tăria numită cer - Geneza 1.6-8) şi numai prin introducerea unui clistron reflex (spermatozoidul - am informaţii vagi despre teoria spermiei, dar am informaţii solide despre radiaţii şi sincronizarea lor). Creierul nu este un sistem radiant de înaltă frecvenţă (maxim 150 Hz), motiv pentru care radiaţia lui nu poate bate mai mult decât 10-20 metri. Este cunoscut faptul că mitocondriile sunt centralele energetice ale corpurilor vii, motiv pentru care sistemele biologice radiante din corpul uman sunt Eve mtDNA (un fel de antene log-periodice de medie frecvenţă care generează aura corpului în banda 30-300 MHz, după calculele mele) şi Adam mtDNA (un fel de laser cuantic în cascadă, de bandă largă, dar a cărui frecvenţă de rezonanţă este de 30-33 THz, depăşind de 100 de ori frecvenţa luminii şi deci viteza ei de a transmite informaţii).

Am să vă răspund la nedumerirea dumneavoastră referitor la diferenţa "dintre naşterea naturală şi cea -in vitro-. Cu ce s-a făcut înseminarea? Nu cu acelaşi material seminal?"

La IVF nu se utilizează tot materialul genetic, eliminându-se cu bună ştiinţă ADN-ul mitocondrial paternal (se ştie că motilitatea spermei este dată de mitocondrii), tocmai pentru a se creea oameni infertili (vedeţi calculele lui Bill Gates în legătură cu necesitatea diminuării populaţiei). În plus (se pare că geneticienii nu se aşteptau la aceste fenomene la care este supus ucenicul creat de ei - Matei 23.15), aceşti gen-oameni au probleme cardiologice, imunologice şi psihice sporite, practic, sunt nişte fiinţe lipsite de duhul dătător de viaţă (Pavel, Evrei 4.12).

La ICSI se utilizează şi piesa intermediară a spermatozoidului, dar după ce acesta a fost "cosmetizat" de geneticieni. Dacă ne ducem la electronica radiaţiilor, un tehnician de montaj nu are voie să intervină în construcţia clistronului reflex, deoarece îi dereglează frecvenţa de rezonanţă.

V-aţi pus întrebarea de ce ne oferă Europa gratuit tehnologia FIV şi nu tehnologia ICSI?

Ei speră că prin ICSI vor "îmblânzi cerul" şi acesta nu va mai reacţiona l

Comentariu publicat de Adina Daniela Dumitrescu pe Septembrie 29, 2011 la 5:36am
Ştiu ce înseamnă omul neînţeles şi îmi imaginez că sunteţi plin de repulsie vis-a-vis de comentariul meu. Tocmai pentru că ştiu, vă răspund acum pentru a vă linişti. Ascultaţi: - nu sunteţi singurul care cercetează, care îşi pune zilnic întrebări, dar nu toţi pot avea pofunzimea d-voastră. - Crede şi nu cerceta este condiţia sine qva non (scuze) pentru a continua cercetările în liniştea care ne este necesară fiecăruia aflat în timpul cunoaşterii proprii prin cercetare. - Umorul strecurat voit într-o pagină scrisă, cu încărcătura specifică, nu face decât să ne detensioneze, fără să fie destabilizant, ci mobilizator prin captarea de energie poziivă. - A introduce umor, chiar alături de cele sfinte, nu este blasfemie, decât pentru cei care se îndoiesc, sau nu cred. Creatorul nu a apucat să facă verdeaţa, deci nu ştie (oare?) cum arată aceasta şi s-ar minuna ieşind pe pajişte după ploie. Acelaşi lucru poate face în faţa unui zâmbet sănătos. - Nu  sunt de acord cu viziunea proprie privind diferenţa dintre naşterea naturală şi cea -in vitro-. Cu ce s-a făcut înseminarea? Nu cu acelaşi material seminal? Discriminarea femeii şi tăierea apanajelor intelectuale, spirituale şi de creaţie îmi repugnă din start. Cultul Mariei este un deziderat de care trebuie să ţinem seama. - Teoria Unificării Câmpurilor a fost finalizată, altfel cum s-ar numi teoria stringurilor, a particolelor, coardelor în armonie? - Poetul George Anca este jumătate om, jumătate înger, deci să-i lăsăm în continuare spaţiul liber afirmării artistice depline. Şi aşa are asupra sa toată încărcătura spirituală a lui Mircea Eliade în spate, şi aşa luptă cu neajunsurile unei epoci în care talentul şi divinitatea sunt denaturate, trecute pe ultimul loc în interiorul omului „nou”, cel în care consumismul exagerat mănâncă din esenţa noastră ducându-i pe mulţi dintre noi într-o luptă aprigă pentru acaparare. - Ce înseamnă după dvs „un război de calitate”? Războiul, indiferent de temperatură şi mijloace e unul singur şi este o palmă pe obrazul umanităţii. Dar câţi se mai uită la asta? - Facem parte, fiecare din noi doi din trupul dragonului, dar nu trebuie să ne mândrim nici cu faptul că nu suntem coada, nici să nu invidiem filistinic şi ilicit pe cei care fac parte din cap. Să ne asumăm munca, pătrunderea filozofică şi hiperraţiunea, starea de conştienţă extinsă cu care ne-a înzestrat domnul. Nu suntem mai liberi şi mai fericiţi aşa? „the world is divided between people who have energy”. - Nu toţi ne îndreptăm spre agonia raţiunii pure. Avem unii din noi acea capacitate de autoconservare care ar putea să ne salveze IQ-ul prin  nevinovate portiţe cum sunt aplicaţiile pendulului lui Maxwell- armonograful lui Brown, cu una sau mai multe oscilante. Se creează lucruri admirabile ce dau posibilitatea cortexului uman să intre şi în armonia stringurilor, extrapolând coarda minusculă a violoncelului ca instrument celest alături de harphă. Să aveţi o zi bună şi luminoasă!
Comentariu publicat de Alexandru Boris Cosciug pe Ianuarie 9, 2011 la 11:14pm

Astăzi, de Bobotează, într-o pauză de cafea, eu, nefiind un băutor de cafea, am răsfoit un"Business Review" şi am reţinut două sloganuri comerciale:

1. "Big people share big experiences!"

2. "The world is divided between people who wait and people who have energy!"

Eu am tradus aceste sloganuri de afaceri, cu mintea mea de acum, astfel:

1. "În dar aţi luat, în dar să daţi!" (Matei 10.8)

2. Lumea estedivizată în:

- coada dragonului- oameni care aşteaptă salivând;

- trupul dragonului - oameni care-şi consumă energia în folosul tuturor;

- capul dragonului- oameni care sug energia trupului prin intermediul paradisurilor fiscale şi care-şi consumă energia în paradisurile turistice.

Clopotul lui Gauss (Karl Friedrich Gauss, 1777-1855, matematician german), acest dragon, melc sau dinozaur, aflat într-o mişcare evolutivă, este o funcţie matematică a distribuţiei şi a evoluţiei unui eveniment, care poate fi cu uşurinţă extrapolată la trasabilitatea destinului uman sau, cum este ea numită la modul general, consumul existenţei.

Dumnezeu ne-a lăsat să descifrăm evoluţia dinozaurilor şi să o extrapolăm analizei trasabilităţii noastre.

Dacă trupurile celor care au trăit până acum din rodul muncii lor sunt acum apăsate şi târâte  în mocirla "mâncatului, sfărâmatului şi călcatului în picioare" (Daniel 7.7), nu trebuie să ne întristeze "strâmtoarea care n-a mai fost de când sunt popoarele" (Daniel 12.1) deoarece "vor lua sfârşit toate acestea când se va isprăvi de sfărâmat  puterea poporului celui sfânt" (Daniel 12.7).

Trecând de la general la individual, conform acestei funcţii matematice, o viaţă personală are două porţi, intrare şi ieşire, "căci toţi se nasc spre a muri şi mor spre a se naşte" (Eminescu, Luceafărul).

Amândouă porţile lumii stau deschise”, a scris de curând Boris Marian Mehr în "Disperarea", iar Mihail Eminescu a scris acum mai bine de un secol (Fragmentarium): “Oamenii învăţaţi dar fără talent propriu, adică purtători ai ştiinţei moarte [un fel de „erezii ştiinţifice”], mi-i închipuiesc ca o sală întunecată cu o uşă de intrare şi una de ieşire. Ideile streine intră printr-o uşă, trec prin întunericul sălii, şi ies prin cealaltă, indiferente, singure şi reci… Capul unui om de talent [chiar dacă tratează acum „disperarea” sau poate tocmai de aceea] este ca o sală iluminată, cu pereţi şi oglinzi. De afară vin ideile, întradevăr reci şi indiferente dar ce societate, ce petrecere găsesc!” - (parantezele au fost puse ca răspuns la articolul Disperarea şi îmi aparţin).

Emil Cioran scria în  "Presentimentul nebuniei - Pe culmile disperării": "Deşi doresc infinit extaze luminoase, n-aş vrea nici de acestea , căci ele sunt urmate de depresiuni."

De ce aş dori eu extaze luminoase, dacă cei care conduc lumea sunt în depresiunea paradisului?

Deoarece de la extazul consumului (EQ maxim) ne îndreptăm către agonia raţiunii pure (-IQ), pe care o vom îndrepta, nu sfărâma deoarece ne-am distruge singuri capul, în folosul umanităţii numai prin înţelepciune...

ÎNŢELEPCIUNEEEEE...!


Comentariu publicat de Alexandru Boris Cosciug pe Ianuarie 9, 2011 la 11:07pm

http://www.the-scientist.com/article/display/57882/

 The Coming Health Crisis

By Samuel S. Myers and Aaron Bernstein

Date: 2011-01-01

 Indirect effects of global climate change threaten the health of hundreds of millions of people. The very uncertainty that shrouds this issue must serve as an organizing principle for adaptation to its ill effects.

................

Living with uncertainty

There is no doubt that climate change will have important impacts on human health, but we are uncertain about what those impacts will be and where and when they will be most severe. The most consequential health effects of climate change will come about from interactions between biophysical changes to the natural environment, demographic trends, and human adaptations. (See Figure 3) The biophysical changes—such as temperature variability or sea level rise—are difficult to predict with accuracy today, and the capacity for adapting to these changes is largely unknown.

Comentariu publicat de Alexandru Boris Cosciug pe Ianuarie 9, 2011 la 10:18pm
De ce sunt mesajele mele considerate periculoase de către oamenii de ştiinţă?

Expun mesajul de mai jos nu ca pe o plângere împotriva unor oameni, ci ca pe un SOS adresat umanităţii, transmis în oceanul planetar prin intermediul acestor două siteuri literare care mi-au permis să-mi descarc bagajul neuronal plin cu altfel de informaţii decât cele expuse cu precădere aici, aşa cum marea accepta, în trecut, sticlele cu mesajele naufragiaţilor.

După ce an de an am încercat, începând din 2007, să trezesc interesul lumii ştiinţifice cu rezultatele cercetărilor mele din domeniul bio-fizicii, anul trecut am transmis un rezumat original organizatorilor conferinţei "Ştiinţă şi Societate" San Diego, respins elegant, iar anul acesta, mai precis de Bobotează, am testat vigilenţa site-ului american "TheScientist" la altfel de mesaje decât cele dorite a fi publicate de către administratorii de astăzi ai ştiinţei vieţii.

Este cunoscut faptul că toate forumurile şi blogurile din lume sunt adevărate "brain-storming"-uri, prin intermediul cărora se pot extrage informaţii complet necunoscute de către marea majoritate a oamenilor şi utilizate în diverse scopuri. După anumite perioade, administratorii acestor site-uri, de regulă ziarişti profesionişti, publică anumite cărţi având ca subiecte temele abordate anterior de ei.

După ce anul trecut au fost prezentate descoperiri importante în domeniul deplasării atmosferice a "microbilor inteligenţi", la început de an, pe acest site de ştiinţă au apărut câteva articole interesante în legătură cu mutaţiile hazardate cromozomiale canceroase, cu influenţa activităţilor umane asupra mediului, din ce în ce mai vizibilă şi mai miraculoasă acum, cu formarea naturală a unor organisme complexe plecând de la mono-celulă şi despre cum ar putea ştiinţa studiului muzicii să analizeze cântecele păsărilor.

Mie îmi este cunoscut faptul că bio-fizica este la începuturi, analiza funcţionării organizmelor vii fiind axată în prezent doar pe bio-chimie, un domeniu vizibil la microscop şi mai uşor de controlat prin medicamente. În cadrul populaţiilor asiatice, adepte ale marilor religii budistă şi hindusă, s-au dezvoltat de-a lungul timpului ritualuri şi practici medicale bazate pe incantaţii, pe acupunctură şi pe tehnici, aparent nevinovate, de transmitere a cuvintelor în văzduh.

Nu sunt eu primul om din lume care analizează astfel de tehnici bazate pe bio-radiaţia organismelor vii, dar, din analiza literaturii de specialitate, eu sunt primul om din lume care privesc mitocondriile drept bio-echipamente radiante. Din acest motiv, în anul 2009 mi-am deschis propria editură prin intermediul căreia am înregistrat în mod legal aceste informaţii.

Bio-fizica este un domeniu al undelor electromagnetice nevăzute, unde ce pot fi purtătoare de informaţii şi, asemeni unui porumbel voiajor, ele pot transmite mesajele dorite către persoanele dorite, cu sau fără voia acestora. Telepatia este forma de acceptare a comunicaţiei fără fir între doi parteneri şi are rezultate controversate în ceea ce priveşte repetabilitatea şi calitatea informaţiei transmisă şi recepţionată. Cei care sunt apropiaţi de vârsta mea îşi aduc aminte de clasicele galene, prin intermediul cărora omul putea capta informaţii nevăzute, dar prezente în jurul nostru.

Astrologia, prezentă acum pe toate canalele mass-media, se bazează pe bio-câmpuri.

Albert Einstein a fost primul om din lume care şi-a propus să analizeze posibilitatea unificării acestor unde nevăzute, emiţând Teoria Unificării Câmpurilor, dar pe care nu a finalizat-o.

Explozia tehnicii comunicaţiilor prin intermediul sateliţilor plantaţi pe cer, aduce oarecum cu astrologia, cu singura deosebire că influenţa astrală este considerată de necombătut. În prezent, constatăm, oarecum cu stupoare, că tineretul, dar nu numai, se lasă modelat de informaţiile purtate de undele invizibile către echipamentele moderne de receptare a lor, aparate radio, televizoare, calculatoare, telefoane mobile, etc.

Biblia ne spune că astrele sunt pentru popoare nu şi pentru fii lui Dumnezeu.

Eu spun, bazându-mă pe analize raţionale şi pe fapte, că modelarea omului nou prin intermediul undelor invizibile, inclusiv astrologia şi practicile magiei albă sau neagră, este posibilă numai şi numai datorită pierderii credinţei în Dumnezeu.

Revin la "TheScientist" şi la faptul că am fost surprins în mod plăcut de faptul că anul acesta, chiar dacă mesajele mele nu au fost publicate, a apărut un domn, pe nume Gil Lawton, care răspunde cu precădere la mesajele mele neexpuse pe site, dar nu cu precizia laserului, ci cu mirifica îmbrobodeală a filozofiei, clasică omului cultivat, dar batjocoritor al credinţei în Dumnezeu.

Pentru curioşi, redau mai jos adresele site-urilor şi mesajele mele, adresate lor dar neexpuse acolo, din motive aparent necunoscute (la o sesizare a mea, făcută anul trecut, mi-au răspuns că aceste erori sunt produse de aparatura de recepţie ???!!!):  

1. Normal today, cancer tomorrow - http://www.the-scientist.com/news/display/57907/

Mitochondria influence?! - by Alexandru Cosciug- [Comment posted 2011-01-06]

I do not think that God is loosing the time to kill the people!

Have the scientists ever thought that the cell disorientation can be provoked, wireless, by the information contained in Eve mtDNA (existent in cell) and in Adam mtDNA (existent only in xiphoid process)?

The wireless bio-communication process looks like ionizing radiation.

That is why, sometimes, the radiation used to destroyed cancer cell provoke cancer cell.

2. HumanEffects -  http://www.the-scientist.com/article/display/57887/

Biosphere feedback - by Alexandru Cosciug - [Comment posted 2011-01-06]

I know that the animals and the plants used for people food is genetic modified 85%.

The genetic modification means that man eliminated the paternal mitochondrial DNA.

In this case, they have restricted the natural feedback only functioned by Eve mtDNA influence.

The answer to the question is when the men give peace to Adam mtDNA the biosphere will be fixed.

3. FromSimple To Complex -  http://www.the-scientist.com/article/display/57883/

The management of the evolve creation - by Alexandru Cosciug - [Comment posted 2011-01-06]

If we look in Daniel 7.4 (the beast was lifted up and made to stand like a man, and than the human mind was given to it) and in Paul, 1 Corinthians 15.45-47 (the first Adam, made of earth, came from the earth; the second Adam came from the heaven), we see that the Bible confirmed the evolution.

I suppose that God, to create the perfect bio-system, leave it alone to naturally evolve and made correction only if it is necessary, according to the evolution analyse trend, like the modern manager.

In conformity with panspermia theory, Adam mtDNA, existed in xiphoid process (man's rib - Genesis 2.21) and in sperm, have a very important role in the naturally evolution!

The evolution stops because Adam mtDNA is eliminated in the modified genetic process!

Controlling cancer means controlling marrow via Adam mtDNA (see Paul, Hebrews 4.12).

Total knowledge management - by AlexandruCosciug  [Comment posted 2011-01-08]

As an advocate, Mr. Gil made a very interesting life philosophy!

However, life is the reality, not philosophy; and in reality the naturally - borne - boys are different from in vitro - made - boys, because the presence and the missing of Adam mtDNA in the sperm.

Nobody ask the scientists to stop the research; we, in the name of living people, ask them to be very carefully with all the life important bio-equipments! They shall reach the true using all the information because in the total knowledge management we have the ability to use all the information, like in criminology, without spoiling the advanced knowledge sample, even if it look crazy at the beginning. Good luck in your research!

4. What can music theory do for thestudy of bird song? - http://www.the-scientist.com/news/display/57914/

The necessary technology does not yet exist - by Alexandru Cosciug [Comment posted 2011-01-08]

I consider that the support of life is a free string connected to the body through bio-translators (maternal mitochondrial DNA is working as a radio frequency antenna), according with mycompany research over the natural process.

The men shall start to develope this kindof study, based on the bio-frequency harmony.

Wisdom to know the difference - by Gil Lawton [Comment posted 2011-01-07 13:25:00]

While I am an admiring fan of any and all "pure" thinking by the human mind, and those who push away at the frontiers of what is mistaken by some to be human "knowledge," I also reserve the right -- as I would propose ALL thinkers do -- to ask of self and others, "But where is my present set of opinions wrong?"  ........................... Maybe wisdom to know and admit the difference is just too much for any human to aspire to and attain.

............................. Fără altecomentarii.

 

Refren (fără adaptări - Ada Milea):

Leagăn dulce de oţel,

M-aş legăna eu, dar mă leagănă el.

Să spui la posteritate

Să ne ducă legănatul mai departe!

Insignă

Se încarcă...

Fişiere video

  • Adăugare fişiere video
  • Vizualizează Tot

Statistici

Top Poetry Sites

© 2020   Created by Gelu Vlaşin.   Oferit de

Embleme  |  Raportare eroare  |  Termeni de utilizare a serviciilor