Ringul de Vorbe #05 va avea loc vineri, 7 mai, de la 19:30, în Old School Pub (în cadrul Casei de Cultură a Studenților Grigore Proteasa).
Până acum am avut de-a face cu personalități consacrate sau cunoscute din lumea literară, însă în această ediție vă propunem trei scriitoare nedebutate, una mai tânără decât alta: Cătălina Francu, Cătălina Bălan și Loredana Caloian.

 

 

Cătălina Francu este la liceu. Scundă, blondă, ochi albaști. Atât ne-a spus despre ea, noi ce să facem? Pasionată de scris (scriu ca să mă liniștesc) și de teatru (jos pe scenă ca să transmit ceea ce nu se poate vedea dacă nu ești cu adevărat atent), cu planuri de a da la Arhitectură pentru că vrea o lume mai frumoasă, își încearcă norocul în ring pentru a vedea dacă I se potrivește și o carieră în show biz.

 

Cătălina Bălan vine dintr-o familie de scriitori (Florin Hălălău și Diana Iepure), așa că are o biă albă de la început, să vedem însă și va știi s-o folosească. Vă așteaptă vineri să vă arate că și la 15 ani se poate face literatură bună.


Loredana Caloian abia a terminat liceul, scrie în timpul liber de câțiva ani buni, postează pe ici pe colo pe internet când are chef, însă fără vreo pretenție de a publica sau a fi cunoscută în domeniu. Aduce cu ea niște parodii și texte pentru copii, oare ce-o face cu ele?

 

Tema serii va fi: bătrânețe și fițe.

 

Avem și un invitat special, iar acesta nu poate fi nimeni altul decât câștigătorul unei ediții precedente, Răzvan Țupa, care vine să facă SLAM din Corpurile lui Românești. Ocupați-vă scaunele dinainte că vine cu multe. Moderatorii și organizatorii evenimentului sunt A. Ruse, Felix Nicolau și Gelu Vlașin.

 

Partenerii noștri, Buybooks.ro, FDL.ro și Rețeaua Literară, ca de obicei, vă salută!

 

Intrarea este de 10 Lei, dar dacă vii cu încă doi prieteni intri gratis.

 

 

 

Vizualizări: 37

Adaugă un comentariu

Pentru a putea adăuga comentarii trebuie să fii membru în reţeaua literară / la red literaria !

Alătură-te reţelei reţeaua literară / la red literaria

Comentariu publicat de George Liviu Teleoacă pe Mai 3, 2010 la 1:36pm
Mult succes spre a transpune în versuri aspiraţiile momentului pentru un învăţământ care la nivelul întregii Europe să ne conducă la cunoaşterea culturii universale ca singura cale spre înţelegerea corectă a rostului omului în lume. Numai aşa vom fi vrednici şi de confortul material pe care ni-l dorim.
Se zice că românul s-a născut poet, dar pentru a face poezie mai este necesar şi efortul de a te instrui. Fără ştiinţă, fără cultură generală, fără responsabilitate vom tot pritoci angoase, suspinele instinctelor şi altele asemenea lor.
Atenţie că veţi avea parte de lumea pe care o promovaţi astăzi prin versul vostru.
Oricum mi se pare nepotrivit ca nişte copile să scrie despre "Bătrâneţe" şi cu atât mai nepotrivit să scrie despre "Bătrâneţe şi fiţe" ca şi când nu am avea pe cap mulţime de probleme serioase şi grave.
Comentariu publicat de chidean dana pe Mai 3, 2010 la 11:18am
Mult succes.
Comentariu publicat de Dumitru Nicusoara pe Mai 3, 2010 la 7:11am
Mult succes pentru fiecare!

© 2018   Created by Gelu Vlaşin.   Oferit de

Embleme  |  Raportare eroare  |  Termeni de utilizare a serviciilor