Scrisul in Stiinta, in Arta si iar in Stiinta

Motto: De aceea le vorbesc în pilde, că, văzând, nu văd şi, auzind, nu aud, nici nu înţeleg. Şi se împlineşte cu ei proorocia lui Isaia (6.9), care zice: "Cu urechile veţi auzi, dar nu veţi înţelege, şi cu ochii vă veţi uita, dar nu veţi vedea". (Matei 13.13-14)

 

Când eram mic, vedeam femeia

Cum genele şi le fardează;

Dar o vedeam şi-n cas’ pe-aceea,

Ce-i mama mea, care brodează.

 

Nici nu ştiam ce-nseamnă gena,

Nici Cine-n gene-a scris concretul,

Căci cei din jur spuneau ce-i stema

Şi ne-nvăţau ce-i alfabetul.

 

Când eram mic, scriam bastoane;

Fără să le prea-nţeleg rostu’.

Acum citesc, prin duh, genoame,

Cu sprijinul Tatălui nostru.

 

Nu e-un vocabular prea simplu,

Ce-n gene Domnul ni l-a scris,

Lăsându-mi sufletul să-l umplu

Cu-a Lui imagine, din vis.

 

Dar astăzi, cuiva i se pare,

Analizând gena schematic,

Că-n El e cancer şi teroare,

Că scrisu-I prost şi enigmatic.

………………………………

(“Scrisul printre gene” – din volumul meu de poezii)

 

În meseria mea, de inginer electronist, am fost nevoit să scriu din şcoala primară, am continuat în liceu, în facultate şi, apoi, în timpul practicării meseriei. Cred că nu am scris nimic în armată, nici măcar o scrisoare familiei, în cele şase luni…

Scrisul ingineresc diferă substanţial de scrisul obişnuit, deoarece simbolurile, figurile şi schemele sunt părţi esenţiale ale unei lucrării scrise, în care figura este identică sistemului analizat, spre deosebire de alte domenii ştiinţifice, în care aceste elemente nu sunt absolut necesare şi pot lipsi cu desăvârşire fără să afecteze semnificaţia conţinutului unei lucrări scrise. Nici rapoarele medicale nu au obligatoriu o schemă funcţională.

În perioada în care am lucrat în şantierele de la Centrala hidro-electrică Porţile de Fier II, Centrala termo-electrică Halânga (Drobeta Turnu Severin) şi Centrala nuclearo-electrică Cernavodă, porecla mea dată de un muncitor era “domnul sistem”, deoarece în orice abordare a unei probleme ridicată de lucrători nu ezitam să le desenez o schemă a sitemului analizat, plină de simboluri şi de semne specifice meseriei, alături de înşiruirea lucrărilor ce urmau a fi executate. Acelaşi lucru se petrecea şi în rapoartele pe care le transmiteam şi le transmit şi acum beneficiarilor; chiar dacă acum sunt pensionar continui să mai lucrez în calitate de colaborator cu diverse firme, în special pentru diagnostice.

 

Referitor la porecla primită în şantier, “domnul sistem”, fac două mici paranteze.

  1. - deşi numele Boris adăugat de mine pronumelui meu în momentul în care am penetrat în scrisul artistic provine de la pronumele tatălui meu, am găsit recent pe net:

https://boris.unibe.ch/view/year/2007.type.html

Bern Open Repository and Information System = BORIS

  1. – în Japonia, gunoierii sunt numiţi “ingineri de sistem”, deoarece se ocupă cu identificarea, colectarea şi cu reciclarea deşeurilor de tot felul.

Practic, “domnul sistem” al informaţiei trebuie să fie deschis oricărei provocări lansată de alţii prin cuvinte şi, pe cât posibil, să participe la reciclarea gunoaielor informaţionale, chiar dacă acestea sunt ascunse special de alţii în “saci” pentru a nu fi văzute de orice muritor.

Ştiinţa nu este la îndemâna oricui, deoarece ea este … o ”sabie cu două tăişuri”, prin care se va separa binele de rău.

 

Revin la figuri, simboluri şi scheme

Cunoscutul matematician român Solomon Marcus (1925 – 2016) a abordat, în primul capitol al cărţii sale Artă şi Ştiinţă (Editura Eminescu, 1986), problema utilizării “simbolului” şi a “semnului” ca unităţi fundamentale atât în ştiinţă cât şi în artă. Voi nota pe scurt câteva remarci ale lui, stabilite de el printr-o analiză complexă rezultată din lucrările altor scriitori şi cercetători ce au abordat această temă:

- statutul semiotic al simbolului nu este recunoscut de toţi cercetătorii, deoarece este considerat un non-semn, în timp ce semnul este o entitate biplană sau pluriplană;

- nu orice simbol este o figură;

- simbolizarea este o asociere mai mult sau mai puţin stabilă între două unităţi ale aceluiaşi nivel, în timp ce semnificarea este o asociere între două unităţi aparţinând unor nivele diferite;

- semnul este asocierea a două entiăţi situate în acelaşi plan, una fiind imaginea mentală a obiectului substituit, iar cealaltă este imaginea mentală a obiectului suport;

- relaţia de simbolizare nu este incompatibilă cu cea de semnificare;

- balanţa ca semn al justiţiei sau crucea ca semn al creştinătăţii sunt semne motivate;

- tot ce se petrece este simbol, totul trebuie înţeles simbolic (Goethe);

- convenţia individuală nu e totdeauna sancţionată social;

- simbolul mai e delimitat în raport cu dihotomia uman-nonuman;

- în discutarea simbolului artistic este obligatorie referirea la dihotomia precis-imprecis;

- caracterul aluziv al simbolului este o activitate nesupusă nici unui cod;

- simbolizarea este un proces aparţinând competenţei noastre creative;

- simbolurile consacrate traversează întreaga istorie a culturii şi ocupă o literatură imensă;

- Benoist accentuează ambivalenţa simbolului: orice simbol este susceptibil de cel puţin două interpretări opuse, care trebuie să se unească pentru a se obţine sensul complet;

- în vechea tradiţie chineză mâna dreaptă este “yin”, iar mâna stângă este “yang”;

- interpretarea simbolurilor interesează numeroase discipline, de la istoria civilizaţiilor, lingvistică şi antropologie culturală la medicină, psihologie şi critică de artă.

 

Am adus ca argument aceste analize făcute de o personalitate cunoscută atât în domeniul ştiinţei cât şi al artei, Solomon Marcus, deoarece la încercarea mea făcută în 2008 către o editură din Piteşti de a edita prima mea carte de literatură, scrisă ca urmare a declanşării unui impulsul Dirac (iată că folosesc şi aici un simbol din mecanica cuantică ce a declanşat trecerea mea de la scrisul ştiinţific la cel artistic la vederea unui simbol din genetică ce m-a condus către Geneză), mi s-a cerut o recenzie de la … Solomon Marcus.

 

În 2006 am început scrisul literar, cu timiditate, mai întâi pe net, şi în 2009, după mai multe încercări eşuate făcute la diverse edituri, mi-am deschis propria editură şi am început, în paralel, să-mi expun ideile pe diverse site-uri, deoarece nu am fost acceptat să particip la simpozioanele religioase şi ştiinţifice la care am transmis lucrările mele…

Am fost acceptat doar de … ARTĂ, dar şi acolo cu unele rezerve, deoarece, aşa cum au declarat diverşi cititori ai cărţilor, poeziilor şi articolelor mele, “m-am dus la război cu o sabie de lemn” (criticul literar Alexandru Ştefănescu).

 

Reîntoarcerea benefică la ştiinţă a venit în 2015 când am fost invitat să mă înscriu la doctorat tocmai de o instituţie de învăţământ din domeniul ştiinţific, Universitatea Tehnică din Cluj Napoca, prin prof. dr. ing. Monica Borda care a citit pe net o parte din lucrările mele.

 

De aceea am creat acum acest titlu al articolului prezentat aici.

Nu intru în amănunte.

Vă las ă citiţi şi să criticaţi SCRISUL meu ştiinţifico-artistic-religios.

 

Mulţumesc foarte mult site-urilor Reţeaua Literară, Cititor de proză şi Negru pe Alb, pentru permisiunea de a scrie şi comenta, şi site-ului The Scientist pentru permisiunea de a comenta.

 

 

Vă ataşez lucrările mele scrise până acum şi m-ar bucura comentariile voastre critice… indiferent de duritatea lor.

 

Epilog: "Cine se va smeri pe sine ca pruncul acesta, acela este cel mai mare în împărăţia cerurilor." (Matei 18.4).

 

 

  1. - http://www.academia.edu/22163442/Adam_mt_DNA_inheritance_theory
  2. - De%20la%20Adam%20la%20Judecata%20de%20apoi.pdf
  3. - Armoniidivinemodificategenetic.pdf
  4. - Genezasigenetica.pdf
  5. - Biocomunicatii%20extrasenzoriale.pdf

NOTA

Deoarece pe site-ul www.academia.edu sunt solicitate anumite date pentru descarcarea brosurii mele, am reusit sa o postez si pe Reteaua Literara:

- Teoria%20mostenirii%20ADN-ului%20paternal.pdf

Vizualizări: 264

Adaugă un comentariu

Pentru a putea adăuga comentarii trebuie să fii membru în reţeaua literară / la red literaria !

Alătură-te reţelei reţeaua literară / la red literaria

Comentariu publicat de Alexandru Boris Cosciug pe Ianuarie 26, 2019 la 4:38pm

Motto: "Cel ce ascultă cuvintele lui Dumnezeu, cel ce are ştiinţă de la Cel Preaînalt şi vede descoperirile lui Dumnezeu, ca în vis, dar ochii îi sunt deschişi: Îl văd, dar acum încă nu este; Îl privesc, dar nu de aproape." (Numerii 24.16) "Iar tu, Daniele, ţine ascunse cuvintele şi pecetluieşte cartea până la sfârşitul vremii. Mulţi vor cerceta-o cu de-amănuntul şi va creşte ştiinţa." ( Daniel 12.4) "Toţi cei fără de lege nu vor pricepe, ci numai cei înţelepţi vor înţelege." (Daniel 12.10)

 

Deoarece oamenii de ştiinţă au pornit război împotriva Lui (Psalmul 2.2, Fapte 4.26 şi Apocalipsa 17.14) pentru că nu văd şi nu aud cuvântul Lui (Matei 13.13-14, Matei 13.51-52 şi Ioan 9.39), "acum, când materia a înnebunit dorind să pună stăpânire pe tot ce există, Leonte ar vrea să dea dovadă că materia nu l-a învins“ (Lucian Blaga, Luntrea lui Caron), iar eu "trebuie sǎ creez un sistem. Altfel voi fi înrobit de cel creat de alt om.“ (William Blake)

 

Conform celor scrise de mine acum 28 de ani, când lucram la Cernavodă şi nu cunoşteam ştiinţific “cuvântul răbdării Lui” (Apocalipsa 3.10), ci doar religios din gura celor care l-au păzit cu credinţă, în prima mea carte despre Sistemul de asigurarea calităţii totale a vieţii (nu aveam calculator şi am scris-o de mână – anexez acum pagina 25, despre reacţia inversă - o voi edita în curând la propria mea editură, odată cu întreaga lucrare de doctorat), mă opresc acum să mai comentez pe site-urile … literare, care m-au acceptat şi mă acceptă ca simplu om, aşa cum sunt, cu bune şi cu rele, şi aştept să vină Proiectantul Creator (Dumnezeu) al acestui sistem perfect, Creaţia Evolutivă, pe care L-am chemat şi Îl chem să vină “să se deschidă ochii noştri” (Matei 20.32-34), dar conform şi unei observaţii făcute mie acum 9 ani de către un călugăr de la Mănăstirea Frăsinei, unde am donat prima mea carte (Scurtă istorie a creaţiei omului – De la Adam la Judecata de apoi): “Nu de la oameni trebuie să aştepţi confirmarea celor scrise de tine în carte, ci de la Dumnezeu!

 

În zilele când va grăi al şaptelea înger, când va fi să trâmbiţeze, atunci va fi săvârşită taina lui Dumnezeu." (Apocalipsa 10.7) … "Pe tine, fiul omului, te-am pus Eu străjer casei lui Israel şi tu vei auzi cuvânt din gura Mea şi îi vei vesti din partea Mea." (Iezechiel 33.7)

 

Astăzi, 26 ianuarie 2019, e sâmbătă seara.

El priveşte “toate câte a făcut şi iată erau bune foarte.” (Geneza 1.31).

În 11 octombrie 2009 eu am debutat cu poezii şi alte comentarii despre GENOMUL UMAN pe Reţeaua literară:

http://reteaualiterara.ning.com/forum/topics/about-the-human-genre-...

În 21 ianuarie 2019 Xinhua News Agency a anunţat că He Jiankui, cercetătorul care în noiembrie 2018 a spus că a editat genele la două fete gemene când ele erau în embrion, a fabricat documente etice violând regulamentele din China. Aceasta este una din multele concluzii trase asupra alterării genomului uman în procesul fertilizării în vitro.”

https://www.the-scientist.com/news-opinion/scientist-forged-ethical...

 

Mâine e duminică.

El se odihneşte şi ne lasă să recunoaştem singuri eroarea făcută de “mica vietate” şi binele făcut de El: "Pe toate le-a fǎcut Domnul fiecare cu ţelul sǎu, la fel şi pe nelegiuit pentru ziua nenorocirii" (Pildele lui Solomon 16.4), dar şi pe străjer (Iezechiel cap. 33)

Mica vietate continua să facă tărăboi, să se strâmbe, să joace tontoroiul… Cu un oftat de 4 miliarde şi jumătate de ani se întoarse pe partea fără vise.” (Ştefan Zoltan Marina -  http://negrupealb.ning.com/forum/topics/eroarea)

 

Noi, scriitorii şi cititorii aflaţi pe aceste minunate site-uri literare, încă libere, pe ce parte ne întoarcem?

 

Epilog în dialog:

- "Unde este înţeleptul? Unde este cărturarul? Unde este cercetătorul acestui veac?“ (Pavel, 1 Corintieni 1.20-21)

- Sunt aici, Doamne, şi, în aceste vremuri apocaliptice, "doresc ca neamul meu să trăiască sub puterea protectoare a lui Dumnezeu." (Petre Ţuţea – Între Dumnezeu şi neamul meu)

- "Voi face şi ceea ce zici tu, pentru că tu ai aflat bunăvoinţă înaintea Mea şi te cunosc pe tine mai mult decât pe toţi."  (Exodul / Ieşirea 33.17)

…………………………………

 

Comentariu publicat de Ioan Grigoraș pe Iunie 12, 2018 la 7:48am

Când eram mic, scriam bastoane;

Fără să le prea-nţeleg rostu’.

Acum citesc, prin duh, genoame,

Cu sprijinul Tatălui nostru.

Comentariu publicat de Alexandru Boris Cosciug pe Aprilie 9, 2018 la 5:45am
Dar nu m-am oprit numai la specialiştii români şi străini.
În perioada dintre Paşti şi Înălţare mă voi ruga Lui astfel: "Doamne să se deschidă ochii noştri (Matei 20.33), însă nu precum voiesc eu ci precum Tu voieşti (Matei 26.39)."
Comentariu publicat de Alexandru Boris Cosciug pe Aprilie 9, 2018 la 5:09am
Nu m-am oprit numai la specialiştii romani şi recent am intrat în dialog cu Henry Schaefer, nominalizat de 5 ori pentru premiul Nobel, dar nu şi premiat ... poate tocmai datorită credinţei lui, deoarece Suedia este prima ţară din Europa care a interzis predarea religiilor în şcoli.
................. 
Dear Drd. ing.  Cosciug,
     Thanks for your message.  I apologize, but I do not understand your question. The sovereign God of the universe communicates with humans in many ways.  As we read the Bible and meditate upon it, as we pray, in encouragement from other Christians, and many other ways.  I have visited Cluj on two occasions and on my the second visit received an honorary doctorate from the Babes Bolyai University. 
With best regards,  Henry 
Sent from my iPhone
................................
Dear prof. Henry Schaefer,
I tank you very much for your answer!
First excuse my English because I learned alone this language.
Because I proposed to genetically certify GENESIS not to many scientists communicate with me.
Motto: "The nature of God is not to be found within any part of the findings of science. For that, one must turn to the Scriptures." (http://leaderu.com/offices/schaefer/docs/scientists.html)
I am electronically engineer specialized in wireless communications and, because the mitochondrion structures looks like antennas for communication, I speculated that the paternal mitochondria is the biological antenna for GOD and CREATION communication (30-33 THz - no material obstacles) and maternal mitochondria is the biological antenna for communication only with CREATION (5-30 GHz) but in a limited area.
Because geneticists consider that paternal mitochondria it is not inherited and do not have any purpose in the body they eliminates Adam mtDNA during IN VITRO FERTILISATION.
The simply logic to dispute this error is the presence of Adam mtDNA in the naturally borne man's sperm and the failure of this in the sperm of IVF man.
Now, during IVF the geneticists can introduce a CIP in the brain.
I turned to Scriptures and I found in:
- Mathew 23.15 one explanation that is similar with Voodoo Zombie.
- 1 Peter 2.7 - "the stone that the builders rejected"
- Paul, Hebrews 4.12 - the place of the divine couple of the paternal and maternal mitochondria that contains all genome data - "For the word of God is living and powerful, and sharper than any two-edged sword, piercing even to the division of soul and spirit, and of joints and marrow, and is a discerner of the thoughts and intents of the heart."
Because in Romania I didn't found the endowed genetically laboratories, I ask you if you have the possibility to make genetic test in the place recommended by Paul (the connection of the xiphoid process with the sternum) to find the biological antennas for wireless communications: Adam and Eve mtDNA.
If we joint this information with Genesis 2.21-24 and 3.15 we demonstrate genetically the GENESIS.
Sincerely yours,
drd. ing. Alexandru Cosciug
Comentariu publicat de Alexandru Boris Cosciug pe Aprilie 9, 2018 la 4:21am

Expun aici mesajul meu transmis recent profesorului Constantin Dulcan:

Stimate Domnule profesor,
Sunt inscris la doctorat la UT Cluj-Napoca cu o tema ce incepe sa prinda contur in lumea stiintifica: Biocomunicatii extrasenzoriale.
Pornind pe alta cale, rezultata din meseria mea - inginer electronist, de la ideea exprimata in cartea dvs. *Mintea de dincolo* ("creierul, prin functia sa de procesare si decodificare a informatiilor venite din mediul exterior si interior, ar avea doar rolul de receptor pentru constiinta, intocmai, adaugam noi, ca un receptor radio sau TV") sau creierul, pentru al carui display de GPS s-a atribuit in 2014 Premiul Nobel (vedeti comentariul meu la articolul: http://www.the-scientist.com/?articles.view/articleNo/42095/title/-...
Support/) - este in fond doar un display al unui GPS, care pentru comunicatii are nevoie si de antene (mitocondriile - in conceptual meu).
Rugamintea mea la dumneavoastra este daca ma puteti indruma catre un centru de genetica ce ar putea sa caute cu responsabilitate dar si cu CREDINTA perechea de mitocondrii paternale si maternale care contin informatia genetica completa a corpului uman ("partea barbateasca si partea femeiasca pe care omul nu trebuie sa le desparta" - Matei19.4) acolo unde ne indruma Pavel (Pavel, Evrei 4.12) - la intersectia dintre maduva sternului si apendicele xifoid si despre care vorbeste si Petru (1 Petru 2.7 - "piatra neluata in seama de zidarii" GENOMULUI UMAN)
Nu intru in amanunte pe care, daca doriti, le gasiti pe site-urile de literatura care-mi permit sa exprim liber cunoasterea la care am ajuns, inclusiv Rapoartele pentru lucrarea de doctorat:
http://reteaualiterara.ning.com/profiles/blogs/scrisul-in-stiinta-i...
sau
http://negrupealb.ning.com/forum/topics/scrisul-in-stiinta-in-arta-...
Va multumesc pentru raspuns, indiferent care va fi acesta.
Cu stima si respect pentru toata munca dvs.

Comentariu publicat de Alexandru Boris Cosciug pe Aprilie 9, 2018 la 4:20am

Chiar dacă religiile lumii au fost speculate de anumiţi oameni pentru a trăi bine din munca acestora (o inversiune a  Eclesiastului 3.13 - "un om mănâncă şi bea şi trăieşte bine de pe urma muncii lui"), acestea au pătruns adânc în conştiinţa popoarelor care le-au generat şi care le-au păstrat cu sfinţenie. Fiecare cu munca lui... unii cu munca fizică, iar alţi cu cuvântul.

 

Ştiinţă, ultima candela divină - Duhul Adevărului sau sabia cu două tăisuri, este acum speculată de cei care cred că pot conduce planeta în direcţia potrivită.

 

Merg ei pe drumul cel bun?

Mariana, soţia mea, mi-a spus de când m-am apucat de scris că sunt un speculant: "Furi idei de colo şi de colo şi le combini după o logică pe care numai tu o şti." 

Acum eu vreau să-i speculez pe oamenii de ştiinţă români.

Comentariu publicat de Alexandru Boris Cosciug pe Aprilie 9, 2018 la 4:18am

Hristos a înviat!


Paştele, una din cele mai mari sărbători ale Creştinismului, coincide cu una din marile sărbători ale religiei ebraice, asemeni Crăciunului care se suprapune peste o sărbătoare venită din negura timpului.

 

Acum câţiva ani, referitor la aceste lucruri, i-am spus prietenului meu preot Stoica Dorel, că Dumnezeu a speculat Evoluţia. M-a privit calm, cu compasiune, şi mi-a răspuns:

"Dumnezeu a condus şi conduce Evoluţia acolo unde vrea El."


Anul acesta, în ajunul Paştelui, fiul său Alexandru Stoica, tot preot, a transmis un mesaj:

"Niciun necredincios, care are un loc de muncă, nu refuză zilele libere acordate românilor cu ocazia sărbătorilor religioase."

Am putea astfel spune că necredincioşii îi speculează pe credincioşi.

Comentariu publicat de Alexandru Boris Cosciug pe Martie 8, 2018 la 4:17pm

Deoarece pe site-ul The Scientist, la apariţia în 5 martie a unui articol în care administratorul Agenţiei Americane de Protecţie a Mediului se îndoieşte de valabilitatea Teoriei Evoluţiei, au apărut la comentarii creaţionişti autoritari care neagă vehement Evoluţia, ca emitent în 2009 al Teoriei Creaţiei Evolutive (găsiţi detalii în cartea mea Geneza şi genetica - le-am introdus ca istorie, deoarece am fost atacat şi de evoluţionişti şi de creationişti) am simţit nevoia să încerc să apăr...  Evoluţia. Nu intru în amănunte.

https://www.the-scientist.com/?articles.view/articleNo/52002/title/...

Comentariu publicat de Alexandru Boris Cosciug pe Martie 7, 2018 la 8:50pm

Mulţumesc în primul rând celor care au citit şi le-a plăcut scrisul meu !!!

………………………

Articolul “Site-uri ruseşti promovează  articole contra OMG-urilor”, apărut în 28 februarie 2018 pe The Scientist, m-a împins, ca pe un păcătos ce sunt, să fac un comentariu ieşit din cadrul dogmelor religioase şi ştiinţifice, tocmai acum în Postul Paştelui. Deoarece este posibil ca mesajul meu să nu reziste prea mult timp pe acel site (poate fi şters în curând – am mai păţit-o) l-am memorat ca imagine în calculator şi îl expun şi aici, spre aducere aminte, dar tradus în română:

 https://www.the-scientist.com/?articles.view/articleNo/51959/title/...

 

"Iată Adam Putin s-a făcut ca unul dintre Noi, cunoscând binele şi răul” (Facerea 3.22), deoarece “Eu, înţelepciunea, locuiesc împreună cu prevederea şi stăpânesc ştiinţa şi buna-chibzuială” (Solomon, Pilde 8.12).

Deoarece comentariul meu este în total acord cu criticile făcute OMG-urilor de către “Regina de la Miazăzi” = Rusia (interpretarea mea a paragrafului Matei 12.42), o înclinare (aplecare) spre cea mai bună Carte de Management din lume, BIBLIA, apare acum la orizont ca necesară, deoarece “mulţi vor cerceta-o cu de-amănuntul şi va creşte ştiinţa” (Daniel 12.4).

 

Să nu credeţi că politicienii ruşi ar sponsoriza diverse acţiuni de control al ştiinţei, dacă nu ar avea la bază noile descoperiri … ştiinţifice referitoare la reacţia inversa a Creaţiei la acţiunile umane neconforme cu proiectul lui Dumnezeu.

Că iată Domnul va trece; şi înaintea Lui va fi vijelie năprasnică ce va despica munţii şi va sfărâma stâncile, dar Domnul nu va fi în vijelie. După vijelie va fi cutremur, dar Domnul nu va fi în cutremur; După cutremur va fi foc, dar nici în foc nu va fi Domnul. Iar după foc va fi adiere de vânt lin şi acolo va fi Domnul.” (3 Regii 19.11-12)

 

Problema OMG-urilor realizate de către om şi a implicaţiilor lor nefaste în Creaţia lui Dumnezeu au fost prevăzute atât de marile religii cât şi de oamenii de artă, din care aduc în atenţia oamenilor de ştiinţă faptul că “orice răsad pe care nu l-a sădit Tatăl Meu cel ceresc, va fi smuls din rădăcină” (Matei 15.13).

 

Există pe acest site diverse articole referitoare la previziunile preluării controlui uman asupra Creaţiei, apărută ca o necesitate în ochii unora, dintre care sunt şi unele la care am făcut şi eu comentarii:

 

https://www.the-scientist.com/?articles.view/articleNo/46908/title/...

https://www.the-scientist.com/?articles.view/articleNo/45156/title/...

https://www.the-scientist.com/?articles.view/articleNo/42938/title/...

 

Mulţumesc pe această cale site-ului The Scientist că există şi că ne permite ca simplii cercetători să aducem propriile noastre opinii.

Comentariu publicat de Alexandru Boris Cosciug pe Martie 4, 2018 la 11:43pm

NOTA

Deoarece pe site-ul www.academia.edu sunt solicitate anumite date pentru descarcarea brosurii mele, am reusit sa o postez si pe Reteaua Literara:

- Teoria%20mostenirii%20ADN-ului%20paternal.pdf

© 2019   Created by Gelu Vlaşin.   Oferit de

Embleme  |  Raportare eroare  |  Termeni de utilizare a serviciilor