Scurtă radiografie politică, scurt instantaneu economico-social, în an de centenar al unirii tuturor(aproape) românilor!

           Dancilă,Tăriceanu, Ciolos, Ponta, Băsescu, Ministerul Finanțelor, au blocat trecera Rosia Montană în patrimoniul UNESCO, conform documentării făcute de Rise Project, cu cele peste 6000 miliarde dolari în resurse naturale, bogăţiile noastre, aur, argint, cupru, zeci de metale rare etc. Indiferent ce votăm, votăm Beny Steinmetz, cu politicienii puşi de el să-l reprezinte, cu dosarele lui penale cu tot. Toate se leagă. În curând va fi scăpat, invocând recenta lege a antisemitismului, cu un istoric de pe timpul lui Adrian Năstase, încă din 2002, completată cu legea 217 din 2015, sub Valeriu Zgonea, Călin Popescu Tăriceanu, votată în 2018 de toţi deputaţii din România cu o singură abţinere, Daniel Gheorghe. Vă daţi seama ce înseamnă asta, cine ne reprezintă pe noi de fapt în parlament, în proporţie de 99,9%? Toţi deputaţii din România, în propria ţară cu constituţie, votează legi în favoarea Israelului, o ţară fără constituţie. Fugarul Elan Schwartzenberg, de ceva vreme, invocă antisemitismul, la baza demersului DNA împotriva sa. Cât de proşti sunt parlamentarii noştri, să legifereze condamnări penale, pe baza unor cuvinte ce provin din genetică? Mai ales că în Israel nu îşi permit să dea o asemenea lege, că e de râsul curcilor, israeliţii nu au nici măcar o constituţie, cum au în ţările bananiere, ca să nu fie obligaţi să apere interesele semiţilor de religie creştină, musulmană! Dar îşi permit să facă legi la noi, peste constituţia noastră, care apără interesele românilor, a statului naţional unitar, a teritoriului României ce nu poate fi înstrăinat, conform Constituţiei din România!
           E ca şi cum, dacă contrazici pe cineva cu ochii verzi vei fi condamnat penal, dar dacă are ochii albaştri, eşti promovat la locul de muncă, mai iei şi Oscar dacă eşti regizor şi faci un film prost.


           Există binişor formate două tabere, alcătuite din indivizi cu ochelari de cal. Tabăra lui Dragnea şi tabăra lui Iohannis. Fiecare se vede pe sine îndreptăţit, deci cu ochelari de cal, după reţeta clasică: cel mai mic din cercul nostru, este mai mare decât cel mai mare din cercul lor. În realitate însă, K.Iohannis îl urmează ca un căţeluş pe L.Dragnea, în tot ceea ce trebuie să facă în an de centenar al unirii românilor. Dacă tot e dezbinare şi haos controlat, atunci să cedăm şi resursele ţării cui trebuie, legal, fără să poată fi traşi la răspundere, că oricum se ajunge la dezbinare mai repede în felul acesta, în an de centenar al unirii tuturor românilor. Ambii fiind corupţi şi şantajabili, cum fac asta, ca cei superficiali, cu ochelari de cal, să nu se prindă? Foarte Simplu, K. Iohannis, spune DA defazat lui Dragnea, adică prima dată spune NU, iar a doua oară spune DA, cu câteva excepţii(de ex. când a numit-o rapid pe V.Dăncilă prim-ministru, deşi ştia cine e). Deci K.Iohannis, prima dată spune nu lui Dragnea, pentru fanii săi cu ochelari de cal, iar a doua oară spune da, pentru păpuşarii din spatele ambilor: Schweighofer, Beny Steinmetz, G.Soros, B.Netaniahu etc. În felul acesta, ambele tabere sunt satisfăcute, turmele idioţilor utili sunt gata de marele consum steril de energie, în direcţia în care nu trebuie pentru naţia noastră şi care avantajează păpuşarii care stau relaxaţi la adăpost.
           Cum se aplică asta concret? E simplu, prin 2 metode:
           1.Cea mai ieftină, prin punători de beţe în roate, plasaţi unde trebuie, în instituţiile statului.
           2.Cea mai scumpă, atunci când nu merge ieftin, prin asasini economici angajaţi pe bani mulţi de păpuşarii amintiţi, care au rolul de a construi o reţea locală de funcţionari publici corupţi în partea din stâga, de ONG-uri şi de obedienţi în partea din dreapta, ce se agaţă tendenţios de lucruri frumoase, pentru dirijarea idioţilor utili cu gândire superficială, în direcţia în care trebuie.

           Aşa ies la iveală, fapte în aparenţă nonsensuri, cum ar fi de exemplu, ce treabă are Popescu Mariana-Venera, reprezentantul minorităţii macedonene, cu susţinerea PSD-ului? În condiţiile în care macedonenii şi pe timpul lui Ceauşescu aveau afaceri separate, nu se băga nimeni peste ei, în condiţiile în care macedoneanca Simona Halep, a ignorat-o pe G.Firea, când aceasta a încercat să se afişeze prin asociere, recitând poezia psd-istă... noi am făcut, ...eu am făcut? E simplu de explicat, fără 2 susţinători deputaţi din partea minorităţilor, legea corupţilor favorizaţi nu ar fi trecut. Acesta e doar un exemplu, de cum ies la iveală punătorii de beţe în roate. Cât despre metodele asasinilor economici, cu studii de prestigiu în drept, economie, la mari universităţi, e mai stufos de explicat, nu e aici locul.

https://www.riseproject.ro/articol/retetele-financiare-ale-miliarda...
https://adevarul.ro/news/politica/cine-cei-9-deputati-minoritatilor...

Vizualizări: 79

Adaugă un comentariu

Pentru a putea adăuga comentarii trebuie să fii membru în reţeaua literară / la red literaria !

Alătură-te reţelei reţeaua literară / la red literaria

Comentariu publicat de RobertC pe Iulie 10, 2018 la 7:19pm

Este corect ce spuneți, din punctul meu de vedere, domnule Alexandru Boris Cosciug și e lăudabil faptul că aveți astfel de preocupări. Nu poate fi decât un câștig pentru noi toți, cititorii. Indiferent dacă suntem de acord total sau parțial cu dvs.

Comentariu publicat de Alexandru Boris Cosciug pe Iulie 9, 2018 la 12:30am

Tot ce se petrece acum in lume, inclusiv fenomenele naturale ale reactiei inverse ale creatiei la actiunea omului asupra creatiei (in special cele recente facute cu ajutorul ultimei candele divine, STIINTA: modificarile genetice ce au atins un apogeu), a fost prevazut de profetii Marilor Religii: Crestinism, Iudaism, Budism, Hinduism, Islamism si Ortodoxism ( Apocalipsa cap. 1-3).

Dar omul inventiv s-a lepadat permanent de trecut, inclusiv de religii.

"Vai vouă, cărturarilor şi fariseilor făţarnici!" (Matei 23)

Nota: Cititi va rog, chiar daca nu ma leg concret de politicieni, si articolul meu postat pe acest site:

http://reteaualiterara.ning.com/profiles/blogs/scrisul-in-stiinta-i...

Comentariu publicat de RobertC pe Iulie 7, 2018 la 12:00pm

După ce deputatul PSD Vlase Petru Gabriel, a votat DA noul cod penal al corupţilor, K.Iohannis l-a numit director al SIE.

Insignă

Se încarcă...

Fişiere video

  • Adăugare fişiere video
  • Vizualizează Tot

Statistici

Top Poetry Sites

© 2019   Created by Gelu Vlaşin.   Oferit de

Embleme  |  Raportare eroare  |  Termeni de utilizare a serviciilor