"Sfîntul închisorilor" - Viaţa Pr. Mina Dobzeu lansată în format DVD


S-a lansat primul dvd dedicat vieţii Arhim. Mina Dobzeu, unul dintre cei mai mari duhovnici ai ortodoxiei româneşti, cel ce, în închisoarea de la Jilava, l-a botezat la ortodoxie pe Nicolae Steinhardt.
Convorbirea realizată de Fabian Anton cu „Sfîntul închisorilor" - Arhim. Mina Dobzeu poate fi comandată scriind la adresa arcultro@yahoo.com.

Vizualizări: 52

Adaugă un comentariu

Pentru a putea adăuga comentarii trebuie să fii membru în reţeaua literară / la red literaria !

Alătură-te reţelei reţeaua literară / la red literaria

Comentariu publicat de Barbieru Valentina pe Iunie 23, 2009 la 5:32pm
Ma bucur de o asa aparitie!


Numai bine,
Valentina
Comentariu publicat de Fabian Anton pe Iunie 22, 2009 la 5:37pm
Pentru toţi cei care au trimis întrebări legate de modalitatea de procurare:
Preţul unui dvd este de 40 RON si poate fi expediat si prin posta, cu plata ramburs. Pentru cei din Bucuresti putem aranja ca filmul sa fie livrat personal.
Tirajul fiind limitat (doar 400 de exemplare) nu putem livra mai mult de 2 dvd-uri pentru o comandă.
Vă mulţumim
Comentariu publicat de florin contrea pe Iunie 22, 2009 la 4:06pm
SUNT GREU DE SUPORTAT...
... asemenea lecturi... Dar, cei in cauza cum au suportat oare?
Toata admiratia pentru suferinta si rezistenta lor...
Florin Contrea
Comentariu publicat de Carmelia Leonte pe Iunie 22, 2009 la 9:35am
Aceste experiente sunt de o profunzime extraordinara si reusesc sa stirbeasca imaginea romanului zeflemist, superficial si lenes, cultivata din motive obscure. Trebuie sa meditam mai mult la acesti eroi ai neamului pentru a intelege cine suntem cu adevarat. Uneoori ma gandesc ca ne merge atat de rau pentru ca imaginea de sine a romanului este in continua degradare, ca si cladirile vechi, de patrimoniu. Ar trebui facut ceva pentru asta. Un pas inainte este publicarea cartilor si dvd-urilor despre astfel de oameni, romani ca si noi. Ei au fost niste Cristi...
Comentariu publicat de Ion Burhan pe Iunie 22, 2009 la 7:25am
Avem din ce in ce mai putini martori credibili care sa depuna marturie despre infernul comunist si pentrul ca e vorba si de unul dintre marii duhovnici,institutie creata ad-hoc de poporul drept maritor, e un mare privilegiu pentru noi..Sa pastram cu grija astfel de marturii pentru viitorime, deoarece sistemele totalitare se pot activa oricand, sub forme mult mai subtile, sustinute de negationisti tineri ,formati la scola ignorantei si a lipsei de interes fata de adevar si istorie.
Comentariu publicat de VOICAN MARIN pe Iunie 22, 2009 la 6:51am
Sunt încântat de apariţia acestei cutremurătoare poveşti a unui duhovnic ce a suferit martiriul închisorilor, notiv pentru scriitor să fie bucuros cpă a adus o rază de lumină ca recunoştinţă pentru un suflet nobil. Cînd am să vin în Bucureşti iau legătura cu domnia voastră. Cu deosebită stimă Marin Voican-Ghioroiu

© 2019   Created by Gelu Vlaşin.   Oferit de

Embleme  |  Raportare eroare  |  Termeni de utilizare a serviciilor