Iata, România are nevoie de mame bune, românce sănătoase, credincioase, care să dea o educaţie sănătoasă copiiilor lor, pentru salvarea neamului românesc. Nişte mame care să semene cu
mamele de altădată, să nu le sperie greul şi să fie capabile să ridice un zid puternic al credinţei în Dumnezeu. Nişte mame care au născut viteji şi prin credinţă, au trăit, au luptat şi care in vremuri de restrişte şi prin forţa credinţei, au invins vrajmaşii gliei romaneşti.
Să fugim de duhul veacului acestuia, stricăcios de suflet, şi să urmam invăţăturile Sf. Evanghelii... să fim model de trăire duhovnicească printre toate neamurile pământului.
Lumea se află intr-o vreme de grave tulburări şi frământări, noi să ne consacrăm timpul, slujirii lui Hristos, a vieţuirii creştine printre neamuri. Ceea ce se întâmplă în lume, lasă de dorit. Numai rugăciunile unei mame evlavioase ne mai ajută să rămânem în armonie cu Pronia Cerescă : “Rugăciunea pârinţilor, întemeiază casa copiilor" ne vorbeste Sf. Scriptură.
Mama ajută copilul ei să-şi formeze şi să-şi dezvolte gustul pentru frumos, pentru ordine şi disciplină, curăţenie şi dreapta credinţă! Mama, prin graiul smereniei, are covârşitoarea chemare de a păstra şi a cultiva inaltele valori, cum sunt: generozitatea, respectul faţă de ceilalţi, dragostea faţă de Dumnezeu şi de aproapele. Este mare nevoie în ziua de azi, de o mamă adevarată care trebuie să se facă iubită, dar mai ales inţeleasă şi respectată de fii ei, de toată familia, şi de comunitate...
Dumnezeu să ne binecuvânteze toate mamele, incât toate fărădelegile şi răutaţile să piară de la pruncii lor! Doamne ajută!

* * *
Ţie ne rugăm, Iisuse!
Tu, care stăpâneşti mările
şi potoleşti turburarea valurilor,
ridică-Te şi ne ajută.
Risipeşte neamurile care doresc războiu
şi înfrângele cu puterea Ta.
Ţie ne rugăm, arată slava minunilor Tale
şi tăria braţului Tău,
că nu avem altă nădejde
şi altă scăpare decât la Tine,
Iisus, Dumnezeul nostru!

* * *
Subject: FW: TESTAMENT Adrian NASTASE

Cu stima,
Kind regards,
Danciu Nicoleta Luminita
Accoutant
Global Solutions,Stock Accounting
Inventory 3 Office
Material Inventory & Third Parties
OMV Petrom S.A.
MultiGalaxy Building
11G Sos. Fabrica de Glucoza Street
Sector 2
021571 Bucharest, Romania
Tel. +40 (0) 372 42 71 37 (mobile link
Fax +40 (21) 406 16 30
http://us.mc1619.mail.yahoo.com/mc/compose?to=NicoletaLuminita.DANC...
http://www.petrom.com/ / http://www.omv.com/
Înainte de a tipări acest document, gândiţi-vă la mediul înconjurător. Printaţi acest e-mail doar dacă este cu adevărat necesar.
Petrom S.A. 239, Dorobanţi P.O-Box 021571 Bucureşti ROMANIA, Cod fiscal (tax number): R 159 0082, Nr. Inreg. Registrul Comerţului (reg. no. in Commercial Registry): J40/8302/1997
Acest mesaj este confidenţial şi este adresat exclusiv destinatarului, pentru uzul acestuia din urmă. Daca primiţi acest mesaj din eroare, vă rugăm să informaţi imediat pe cel ce l-a trimis şi să ştergeţi mesajul si orice ataşamente ale mesajului. Vă mulţumim.
In măsura permisa de lege, PETROM S.A. nu va fi in nici un fel răspunzătoare pentru nici un fel de daune, indiferent de natura
acestora, rezultând din erori de transmitere, viruşi, influenta externa, întârzieri sau alte cauze similare.
This message is confidential and intended solely for the addressee. If you receive this message in error, please immediately inform the sender and delete the message and any attachments. Thank you.
To the extent permitted by law PETROM S.A. shall in no way be liable for any damages, whatever their nature, arising out of transmission failures, viruses, external influence.
P protejeaza mediul inconjurator - esti sigur(a) ca e nevoie sa printezi acest e-mail?
Acesta a fost oprit la timp de actualul deţinut Adrian Năstase pentru că citirea unui astfel de act care dezvăluia opiniei publice o avere colosală ar fi produs o cu totul altă reacţie în rândul poporului amărăştean care priveşte în aceste zile telenovela „sinuciderii cu premeditare”.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------Subsemnatul Adrian Năstase, în deplinătatea facultăţilor mintale şi în completă cunoştinţă de cauză am încheiat azi 20 iunie 2012, următorul testament în varianta în care în viitorul meu apropiat s-ar putea produce un eveniment neprevăzut. Prezentul act este încheiat în prezenţa avocatului Ion Cazacu şi a notarului Alexandra Grecescu.

Astfel prin prezentul testament se va împărţi averea totală de 15.459.300 euro 15 case - 9,2 milioane de euro, 7 maşini, 10 terenuri, tablouri, bijuterii, artefacte. 1. Vila de pe str. Av. Jean Texier nr.4, sector 1 Bucureşti, în valoare de 500.000 de euro va rămâne în proprietatea lui Andrei Năstase.

2. Locuinţa de pe pe str. Pictor Negulici nr. 18, etaj 1, ap. 2, sector 1, în valoare de 300.000 de euro va rămâne tot în proprietatea lui Andrei Năstase.

3. Locuinţa de pe str. Maresal Prezan nr. 4, et. 1, ap. 2, sector 1 Bucuresti, în valoarea de 500.000 de euro va rămâne în proprietate Danei Năstase.

4. Tot Danei Năstase îi va rămâne în proprietate domeniul Cornu.

5. Apartamentul de pe str. Naum Rimniceanu nr. 2, bl. 5, ap. 130 sector 1 Bucuresti, în valoare de 70.000 de euro va rămâne lui Mihnea Năstase.

6. Tot lui Mihnea îi va rămâne şi apartamentul din Primăverii, str.Jean Baptiste Moliere nr. 10 în valoare de 65.000 de euro.

7. Dana Năstase va moşteni imobilul în valoare de 450.000 de euro care a aparţinut mătuşii Elena Ciolan.

8. Apartamentul mamei mele în valoare 350.000 de euro îi va rămâne Danei Năstase.

9. Tot Dana Năstase va moşteni şi imobilul din Zambaccian nr.16 în valoare de 947.000 de euro.

10. De precizat că apartamentul lui Andrei Năstase tot din blocul Zambaccian în valoare de 210.000 euro cumpărat de Alexandru Ion Ţiriac va rămâne definitiv în proprietatea lui.

11. Cele trei apartamente moştenite de la mătuşa Tamara în 2006, în valoarea de 400.000 de euro vor fi moştenite fiecare de Dana, Andrei şi Mihnea, de comun accord între ei.

12. Apartamentele de la mătuşa Aurelia Zachir vor fi astfel moştenite – cel din Bucureşti de 70.000 de euro îl va primi Andrei Năstase iar cel din Predeal în valoare de 130.000 de euro, Mihnea Năstase.

13. Conturile în valoare de 125.300 de euro vor vi astfel împărţite: 25.300 Dana Năstase, Andrei şi Mihnea câte 50.000 de euro fiecare.

14. De precizat că bunurile din apartamentul din Zambaccian (tablouri, mobile, carti, statuete etc.) în valoare de 5 milioane de euro vor rămâne Danei Năstase.

15. În plus, pictura modernă şi contemporană (uleiuri pe pânză) în valoare de 18.287 RON (obţinute până în 1989 ) şi 56.629 euro (în perioada 1990-2004), precum şi uleiuri pe lemn în valoare de 12.900 RON şi 14.700 dolari, ce totalizează 77.800 euro vor fi moştenite tot de Dana Năstase.

16. Terenul din Cornu - 350.000 euro îi va rămâne Danei Năstase.

17. Cel de-al doilea teren din Cornu, intravilan în valoare de 500.000 de euro îi va reveni lui Andrei Năstase.

18. Terenurile din Baloteşti în valoare de 2,63 milioane euro îi vor reveni lui Andrei Năstase iar cele din Corbeanca de 2,3 milioane de euro lui Mihnea Năstase.

Testamentul continuă cu maşinile, terenurile din Bucureşti….şi se întinde pe încă patru pagini

Dragi PRIETENI binecredinciosi...
Oare, suntem in razboiul cu Cerul?... si ne luptam cu Dumnezeu?...
Imi amintesc cum in anii 2004, Domnul Adrian Nastase, atunci "Prim-ministru", candida la Presedentie. L-am rugat sa editeze cartea a carui autor sunt: "IESITI DIN EA, POPORUL MEU!" si asa cum o daruiesc eu spre binele comunitatii, sa faca si dansul aceeasi fapta, s-o distribuie gratuit si sa constientizeze pe toti cetatenii acestui popor, fie el bogat sau sarac, intelectual sau mai putin intelectual, ca o face pentru Dumnezeu si va deveni un mare Presedinte. Va avea mare rasplata de la Cel Preainalt. Va fi rau de noi daca vom ascunde aceasta Lumina sub obrog... Scris este la Apocalipsa:
"Ştiu faptele tale; iată, am lăsat înaintea ta o uşă deschisă, pe care nimeni nu poate să o închidă, fiindcă, deşi ai putere mică, tu ai păzit cuvântul Meu şi nu ai tăgăduit numele Meu.
"Iată, îţi dau din sinagoga satanei, dintre cei care se zic pe sine că sunt iudei şi nu sunt, ci mint; iată, îi voi face să vină şi să se închine înaintea picioarelor tale şi vor cunoaşte că te-am iubit.
10. Pentru că ai păzit cuvântul răbdării Mele, şi Eu te voi păzi pe tine de ceasul ispitei ce va să vină peste toată lumea, ca să încerce pe cei ce locuiesc pe pământ.
11. Vin curând; ţine ce ai, ca nimeni să nu ia cununa ta. "
* * *
Dupa 3 luni de zile mi-a raspuns: "Nu am bani" Va intreb pe voi PRIETENI, oare, nu i-o fi placut lui Dumnezeu acest raspuns?!.... Oare, o fi ramas de atunci fara Protectie Divina?!...

Vizualizări: 181

Adaugă un comentariu

Pentru a putea adăuga comentarii trebuie să fii membru în reţeaua literară / la red literaria !

Alătură-te reţelei reţeaua literară / la red literaria

Insignă

Se încarcă...

Fişiere video

  • Adăugare fişiere video
  • Vizualizează Tot

Statistici

Top Poetry Sites

© 2020   Created by Gelu Vlaşin.   Oferit de

Embleme  |  Raportare eroare  |  Termeni de utilizare a serviciilor