"Sunt în greva foamei de 41 de zile..."

"Sunt în greva foamei de 41 de zile..."

 

INTERVIU CU  Dl. KEVIN MUGUR GALALAE

Lucreţia Berzintu: - Stimate domnule, Kevin Mugur Galalae, am aflat pe Facebook că sunteţi în greva foamei la Vatican. Care este cauza care v-a determinat să luaţi această decizie?

Kevin Mugur Galalae: Greva mea de foame are mai multe obiective. În primul rând, vreau să forțez papalitatea să confirme și să condamne Politica Depopulării Globale. Asta este necesar dacă vrem să obligăm autoritățile seculare să schimbe cursul și să înlocuiască metodele ascunse cu metode evidente de depopulare.

În al doilea rând, vreau să sensibilizez, motivez și să împuternicesc publicul larg să deschidă ochii și să accepte responsabilitatea pentru controlul populației, pentru că într-un fel sau altul bomba populației trebuie să fie dezamorsată.

Și în al treilea rând, intenționez să consolidez cardinalii progresivi astfel încât ei să poată câștiga un vot în curia cu privire la utilizarea de contraceptive. În cazul în care Sfântul Scaun susține utilizarea de contraceptive, atunci guvernele din întreaga lume nu trebuie să submineze fertilitatea umană în secret și pot în schimb legifera familii mici.

În acest fel, toată lumea câștigă și conflictul dintre segmentele laice și religioase ale societății este încheiat, ceea ce o să aibe multe repercursii positive asupra politicii globale cât și naționale.

- Ca să fie pe înţelesul tuturor, vreţi să veniţi cu detalii privind cele trei obiective pentru care faceţi greva foamei?

- De la sfârșitul celui de-al Doilea Război Mondial și cu formarea Organizației Națiunilor Unite în 1945, pacea și stabilitatea internațională au fost menținute prin limitarea populației.

Fără a informa masele, guvernele au folosit metode secrete pentru a limita nașterile în țările dezvoltate și subdezvoltate, cât și pentru a accelera decesele in Africa și alte zone critic sărace și suprapopulate.

Nașterile au fost prevenite prin interferarea cu sistemul de reproducere, astfel încât să reducă fertilitatea umană, în timp ce decesele au fost promovate prin slăbirea sistemului imunitar, astfel încât să crească morbiditatea și mortalitatea.

Metodele utilizate de către fiecare țară pentru a controla creșterea populației au fost dictate de nivelul de dezvoltare și a infrastructurii existente, la fel de mult ca și de voința politică sau lipsa ei, și au fost impuse prin forță și înșelăciune din exterior sau adoptate de bună voie de către elitele politice, militare și științifice ale statelor naționale, care s-au bazat pe asistența morală, tehnică și monetară a Organizației Națiunilor Unite, agențiile sale, și comunitatea internațională.

Indiferent de metodele utilizate pentru controlul populației și dacă acestea sunt impuse sau auto-impuse, strict secret și decepţie au fost necesare pentru a preveni oamenii să descopere adevărul amar că în ultimii 68 ani au fost obiectul unei ofensive tăcute și mondiale, o campanie de uzură care a transformat elementele de bază ale vieții în arme de infertilitate în masă și moarte selectivă.

Fără cunoștința sau consimțământul nostru, guvernele din întreaga lume au subminat libertatea de reproducere și capacitatea de a procrea pentru a atinge obiective demografice ambițioase și necesare și pe parcurs au comis crimele cele mai odioase și radicale în istoria umană pentru a salva omenirea de la rele și mai mari: anihilarea nucleară, foametea în masă, și devastarea mediului natural.

Nașterea de aproape două miliarde de copii a fost împiedicată și moartea a jumătate de miliard de oameni grăbită. În timp ce aceste obiective au fost intenționate, arhitecții politicii de depopulare globală au subminat în mod neintenționat dotarea genetică și intelectuală a speciei umane și au înapoiat eoni de selecție naturală. Intențiile lor nu au fost niciodată răuvoitore, dar rezultatele nedorite ale acțiunilor lor sunt înfricoșătoare.

În cazul în care li se permite să continue cu aceste metode, marea majoritate a liniilor genetice din lume se vor stinge.

Eu unul nu am de gănd să le permit acest lucru.

- Problemele pe care le ridicaţi sunt foarte grave. Vă asumaţi întreaga responsabilitate iar cele afirmate le puteţi şi dovedi?

- Problemele pe care le ridic sunt într-adevăr cele mai grave în lume și fără egal în importanță. Metodele secrete de depopulare și globalizare pe care le-am expus reprezintă axa în jurul căreia se învârte lumea din 1945. Este ceea ce a permis comunității internaționale să mențină pacea și să creeze cooperare la nivel mondial dar la un preț groaznic pe care noi, oamenii de rînd îl plătim, nu elitele.

Cărțile și articolele pe care le-am publicat până în prezent oferă dovezi incontestabile și multidisciplinare că, comunitatea internațională a urmărit obiective demografice în secret și a alterat elementele de bază ale vieții - hrana, apa și aerul - în scopul de a submina fertilitatea oamenilor.

- În ce calitate susţineţi cele trei obiective menţionate mai sus?

- Le susţin în calitate de tată care apără sănătatea și viitorul copiilor săi; în calitate de cetățean care are datoria să lupte impotriva nedreptății și tiraniei; și în calitate de om a cărui conștiință nu îi va permite niciodată să abandoneze alte ființe umane unui program genocid.

- De ce credeţi ca Papalitatea va putea rezolva o problemă globală?

- Papalitatea este parțial responsabilă pentru forțarea autorităților seculare să atace problema suprapopulării pe ascuns și în afara legii, decât să procedeze în mod deschis și în cadrul legii.

Pentru-că a refuzat să permită folosirea contraceptivelor, au forțat ​​guvernele să intervină în mod secret ca să prevină momentul concepției cu toxine chimice și biologice care perturbează glandele endocine și otrăvesc sistemul reproductiv al omului.

În cazul în care Papa Francis schimbă doctrina bisericii catolice cu privire la contraceptive, comunitatea internațională va fi capabilă de a legifera controlul populației.

- Pană în prezent a venit cineva din partea vreunui superior al Vaticanului să vorbească cu dumneavoastră?

- Nu, absolut nimeni nu a venit să vorbească cu mine. Vaticanul face tot posibilul să se prefacă că nu exist și că nu sunt aici, cu toate că le trimit actualizări periodice prin e-mail și prin poștă la zeci de birouri oficiale și la fiecare dintre cei 218 cardinali, și în ciuda faptului că multe alte persoane din toată lumea îi bombardează cu cereri să-mi recunoască greava foamei.

http://www.ice-pix.se/globaldepopulation/?fbrefresh=kevinprayer

- Dar din partea mass-mediei?

- Mass-media se ascunde, la fel ca și Vaticanul. Doi jurnaliști italieni m-au abordat la două ocazii separate, după rugăciunile mele de zi cu zi în Piața Sf. Petru, pentru a-și cere scuze că nu au voie să spună nimic.

- În urma numeroaselor demersuri pe care le-aţi făcut la cei în drept, de-a lungul anilor, ce răspunsuri aţi primit?

- Organele juridice naționale și internaționale nu au voie să se atingă de Politica Depopulării Globale, deaorece aceasta este o prerogativă de securitate globală. Ca urmare, și ca dovadă, toate procedurile civile pe care le-am lansat la instanțele internaționale au rămas nerecunoscute.

- V-aţi gândit că e posibil ca cineva să spună că aveţi probleme psihice şi astfel să nu creadă în obiectivele dumneavoastră?

Au încercat deja și nu au reușit. După ce au emis un diagnostic fals, care nu este semnat de nici un medic, deoarece nici un medic nu l-ar semna, am făcut trei teste psihologice separate pentru a dovedi sănătatea mea mintală perfectă și le-am publicat pe internet alături de un atestat de la doctorul meu de familie care de asemenea declară că nu sufer și nu am suferit niciodată de nici o problemă psihică:

https://wikispooks.com/w/images/3/36/Bruce_Cook_forensic_report_201...

https://wikispooks.com/w/images/3/3a/Dr_Beharry_Report_2011-06-24.pdf

https://wikispooks.com/w/images/9/9f/Bruce_Cook_Progress_Report_201...

https://wikispooks.com/w/images/7/7c/Dr_McIlquham_Letter_2011-10-26...

- Aveţi peste 40 de zile de grevă a foamei. Cum rezistaţi? Aveţi un loc anume unde staţi? Vă examinează cineva din punct de vedere medical? Sunteţi bine cu sănatatea?

- Sunt în greva foamei de 41 de zile și mă simt minunat. Am slăbit 17 kg dar sunt plin de energie și putere de muncă. Nu numai că lucrez 18 ore pe zi, dar, de asemenea, merg pe jos peste tot și acopăr cel puțin 15 km pe zi. De fapt, de la sosirea mea la Roma, acum 41 zile în urmă, am mers pe jos aproximativ 600 km.

Nu simt nici un fel de disconfort și în ultimul timp chiar și poftele au dispărut. Foamea este total absentă, ca și cum ar fi un concept străin.

Am închiriat un apartament la câțiva pași (3.8 Km) de Vatican. Este spațios și confortabil și complet finanțat prin donații de la suporterii mei din întreaga lume.

Nu am nici un fel de supraveghere medicală, decât atenția cameramanului meu, Nick Williams. Dar îmi știu trupul, îl ascult, și până acum nu am observat nici un efect negativ. Dacă e ceva, foamea mi-a făcut bine, cel puțin până acum.

- Vorbiţi-ne câte ceva despre viaţa dumneavoastră personală; unde v-aţi născut, unde aţi studiat, despre familie...

- M-am născut în Constanţa în 1965, am emigrat cu familia mea de copil în Germania și la vârsta de 19 ani am emigrat de unul singur în Canada, în căutare de aventură.

Am studiat istoria artei și arhitecturii la Universitatea din Victoria în Columbia Britanică și la Universitatea McGill în Quebec și, ulterior, am lucrat ca un dealer de artă timp de opt ani de zile.

Când am început o familie am devenit scriitor și înainte de a fi implicat în probleme geopolitice am câștigat un trai foarte confortabil ca un scriitor profesionist, analist si cercetător pentru două companii asiatice.

În 2005, eu și soția mea am avut primul nostru copil, Ben, iar în 2010 am avut al doilea copil, Oliver.

În represalii pentru că am expus actiuni extrajudiciare și imorale la nivel național și internațional, Guvernul Canadei m-a separat cu forța de copiii mei, mi-a luat toată proprietatea mea privată si intelectuală, m-a dus la faliment, a falsificat dosarul meu medical să mă acuze că sufăr de deluzii pentru a mă discredita, și în mod fals m-a închis de șase ori.

Am publicat recent o parte din dovezile legale de modul în care justiția și autoritățile canadiene m-au atacat:

http://real-agenda.com/wp-content/uploads/2014/05/Affidavit_of_Kevi...

Guvernul Canadei și comunitatea internațională continuă să-mi țină copiii mei ostatici și să mă împiedice chiar să și comunic cu ei, direct sau indirect, în speranța falsă că mă vor distruge emoţional și în felul acesta o să încetez să expun crimele pe care le comit în numele Politicii Depopulării Globale.

-----------------------------------------------------

Interviu realizat de Lucreţia Berzintu

29 mai 2014

 

Vizualizări: 417

Adaugă un comentariu

Pentru a putea adăuga comentarii trebuie să fii membru în reţeaua literară / la red literaria !

Alătură-te reţelei reţeaua literară / la red literaria

Insignă

Se încarcă...

Fişiere video

  • Adăugare fişiere video
  • Vizualizează Tot

Statistici

Top Poetry Sites

© 2020   Created by Gelu Vlaşin.   Oferit de

Embleme  |  Raportare eroare  |  Termeni de utilizare a serviciilor