COMUNICAT DE PRESA

 

Teatrul Maria Filotti prezinta joi 2 octombrie,  de la ora 19,00, in premiera la Teatrul "Fani Tardini din Galati, spectacolul CAMERA ALBASTRA.  Textul apartine dramaturgului englez contemporan David Hare, in regia lui M. Chriss Nedeea avand in distributie cunoscutii actori braileni  Narcisa Novac, Valentin Terente, Ramona Gângă, Adrian Ștefan, Elena Andron, Alin Florea, Corina Borș, Liviu Pintileasa, Mihaela Trofimov , Emilian Oprea.

Un text incitant, unde umorul si satira acida de sorginte engleza se imbina cu drama si chiar melodrama, vorbind despre criza cuplului in epoca moderna. Cinci cupluri si povesti spuse intr-un ritm alert, partituri seducatoare si reusite pe masura.

Caratele spectacolului cresc din modul convingator si seducator in care  actorii isi traiesc partiturile  si din performantele acestora de a  dansa si a canta live piese actuale , consacrate din repertoriul international .

„Camera albastra  (10 nopti de singurătate) sau tot atâtea lecţii despre eşecul individual. În viaţa personală şi/sau în cea afectivă, posibilele întâlniri cu valenţe de ‘punct de cotitură’ sunt ratate la limită, fie că iniţiatorul lor este  sau nu conştient de fragilitatea acestui demers. Rând pe rând, ‘vânător’ sau ‘vânat’, el/ea va încerca continuu, cu disperare, să se salveze prin celălalt, să se redefinească în interiorul unui relaţii. Numai că, de fiecare dată va fi altcineva, cineva care îl va determina să se ia singur(ă) prin surprindere şi să se predea, în cele din urmă, solitudinii predestinate. Viaţa, desigur. Lucruri care ni s-au întâmplat şi care ni se întâmplă mereu. Fără punct, fără concluzie. Trăire în gol, vânătoare de vânt – un poem dramatic în care se aude scrâşnetul fiecăruia dintre noi. O Cameră albastră şi atât.” M. Chris Nedeea, regizorul spectacolului.

Elevii , studenti si pensionarii vor beneficia in mod firesc de reducerii substantiale .

Biletele pot fi procurate de la Agentia Teatrului Fani Tardini din Galati .

 

Vizualizări: 137

Adaugă un comentariu

Pentru a putea adăuga comentarii trebuie să fii membru în reţeaua literară / la red literaria !

Alătură-te reţelei reţeaua literară / la red literaria

Insignă

Se încarcă...

Fişiere video

  • Adăugare fişiere video
  • Vizualizează Tot

Statistici

Top Poetry Sites

© 2019   Created by Gelu Vlaşin.   Oferit de

Embleme  |  Raportare eroare  |  Termeni de utilizare a serviciilor