In orasul dintre vii, Panciu - Vrancea , in martie 2011 se reinfiinteaza TRUPA DE TEATRU PROTHA in cadrul Liceului Ioan Slavici  cu suportul extraordinar al Primariei pancene.

          Dupa o munca asidua ,atat  din partea tinerilor actori cat si din partea rezizorului artistic CATALIN SFIRLOAGA  si cu ajutorul altor cativa coordonatori, premiile nu contenesc sa apara. Nici macar lipsa financiara , orele de munca sau vacantele anulate nu ii poate opri in drumul lor spre perfectiune. Ei stiu cel mai bine ca ,, arta cere sacrificii''  .

           Premii peste premii , ajuta  ca Trupa de Teatru Protha sa devina un fenomen, iar micutul oras  sa iasa din anonimat din punct de vedere cultural .

           Dupa  Premiul al 3 lea pentru spectacolul MEDEEA la Festivalul de Teatru Antic pentru Elevi CONSTANTA ( 2011),Mentiuni la Festivalul National de Teatru pentru Copii si Tineret LUDICUS MIOVENI pentru spectacolul  '' D-ale lui CARAGIALE''  si la Festivalul International de Teatru Grigore Vasiliu Birlic pentru ,, MEDEEA'' , maestria regizorului si experienta actorilor capata proportii  , '' Tara lui Gufi'' de Matei Visniec aducandu-le in 2012 cele mai multe premii  la Stagiuni teatrale , premii de regie,precum si premii individuale si premii de excelenta,

       Anul 2013 este un an  impresionant ! Dupa prestatia la ,, Aplauze'' Brasov, ,, Catharsis'' Bucuresti  cu '' Tara lui Gufi '' care le aduce foarte multe premii, ,, Printesa si porcarul'' de Dumitru Solomon  le aduce la Festivalul de Teatru Tanar Ideo Ideis Alexandria , din august, Premiul Special Ideo Ideis.

        ,, Tineri, talentati si frumosi. Energici ,inventive si zambitori . Coordonati de un om care a facut din teatru o pasiune...'' ( Emisiune -'' pe scena vietii'')

Vizualizări: 116

Adaugă un comentariu

Pentru a putea adăuga comentarii trebuie să fii membru în reţeaua literară / la red literaria !

Alătură-te reţelei reţeaua literară / la red literaria

Insignă

Se încarcă...

Fişiere video

  • Adăugare fişiere video
  • Vizualizează Tot

Statistici

Top Poetry Sites

© 2020   Created by Gelu Vlaşin.   Oferit de

Embleme  |  Raportare eroare  |  Termeni de utilizare a serviciilor