"Nu am fost constipat niciodată, dar îl acuz pe Bill Gates de teoria constipaţiei!"
Vi se pare cunoscut clişeul intelectual?

Păi dacă nu ai fost constipat, atunci hai să tranşăm lucrurile pe şleau:

1.Dacă te doare într-adevăr ceva, atunci de ce nu îţi vezi de diareea ta?
2.De ce ai impresia că te pricepi la ce nu ai experimentat, ca să fii credibil atunci când dai lecţii?
3.De ce mai şi acuzi cu răutate, dacă tu eşti pe lângă subiect şi atât? Ce treabă are răutatea în acest context pur obiectiv, pur ştiinţific? Până şi google e suficient de deştept să poată face diferenţa dintre o "constipaţie" şi un "scaun normal" şi nu o face cu răutate. Atunci de ce crezi că dispreţul, zeflemeaua, răutatea, te fac mai elevat? Cine te-a învăţat asta? Unde? Cum? Când?
4.Teoria constipaţiei putea să apară doar de la primul constipat din istorie şi doar după fenomenul în sine, în nici un caz înainte. Că înainte nu ştia nimeni ce e aia o constipaţie! Şi atunci de ce se mai numeşte teorie, dacă deja e un fapt? "Teoria constipaţiei" este o asociere de termeni dintre cele mai stupide, care nu exprimă nimic, atunci când vrei să acuzi pe cineva de inexistenţa constipaţiei!


Sau,
Sunt bărbat şi nu am cum să mă pun în pielea unei femei, dar cu toate acestea, am văzut pe stradă o persoană despre care pot afirma cu certitudine că era o "virgină femeie"!

Sau,
Am văzut o "conspiraţie" care sigur era o "teorie"!

Sau,
Recunosc faptul că sunt persoana cea mai lipsită de libertate, dar asta e doar o teorie prostească în mintea celorlalţi!

Păi ori e sclavie, ori e libertate! "liber sclav" sună la fel de prostesc precum "virgină femeie" sau precum "teoria conspiraţiei"

Deştepţi oameni ai sec. XXI! Cultivaţi, elevaţi, rafinaţi!

PS: Constipaţia temporară se manifestă doar la oamenii sănătoşi, fiind cauzată ocazional de factori alimentari. Constipaţia cronică în schimb, e caracteristică bolnavilor în stadii avansate precum: scleroză, Parkinson, diabet, AVC, oameni dependenţi de răul necesar, oameni dependenţi de vremelnicii, care şi-au pierdut în mare parte libertatea de a fi deasupra vremelniciilor. Din păcate însă, apar şi situaţii în care o boală cronică se manifestă fără întrerupere, de la naştere şi până la moarte, iar atunci există într-adevăr posibilitatea ca bolnavul să nu ştie ce e aia libertate, sănătate, normalitate, să nu ştie cum e fără constipaţie, să creadă că propria constipaţie, de care nu s-a putut detaşa vreodată, e momentul suprem de confort fizic, psihic, spiritual, acuzând de teoria constipaţiei pe toţi oamenii liberi, sănătoşi, cu "scaun normal", ale căror conforturi se află deasupra vremelniciilor, iar din acest motiv, el nu are cum să înţeleagă aceste conforturi din punctul lui de vedere.

În fond acesta este narcisismul conspiratului cronic! Nu crede în conspiraţie!

Deşi absolut tot ce se întâmplă în regnul animal, reprezintă o verigă dintr-o conspiraţie, de la furnicuţa care-ţi cară bobul de zahăr afară din cămară şi până la individul lacom care te minte ca să-ţi ia banii, conspiratul cronic nu numai că nu crede că există conspiraţii, fiind un orb ce minte alţi orbi că el vede, dar chiar şi în ciuda pseudo-studiilor savante, atunci când e cazul, la nivel de inteligenţă spirituală şi inteligenţă emoţională, el nici măcar nu e suficient de conştient să poată defini corect "conspiraţiile", măcar la un nivel de alfabetism funcţional de gimnaziu, sau măcar la nivel gramatical de sintaxă! S-a muncit la greu pentru a-l aduce pe "conspirat" în faza în care CONSPIRATUL NU CREDE, dar acum se văd rezultatele:

Conspiratul care defineşte corect conspiraţia, e precum drogatul aflat în faza cu filmul conştienţei rupt, pe care-l întrebi: "Drogatule, ştii că eşti drogat?", iar răspunsul lui este ceva de genul: "Ha...? Ce e aia?". Teoria conspiraţiei, evident! 

Cam acesta de mai sus, este pe scurt, profilul psihologic al viitorului cipat, vaccinat: CONSPIRATUL CARE NU CREDE ÎN CONSPIRAŢIE.

Fritjof Capra, profesor de fizică la University of California-Berkeley, una dintre puţinele universităţi unde se mai face carte pe bune, spunea într-un curs că materia unui om reprezintă cât gămălia unui ac, dacă lipim toţi electronii de nucleele atomilor, restul omului fiind densităţi de probabilitate, electricitate. Marele Nikola Tesla, care tot timpul ironiza prostia şi cleptomania lui Albert Einstein şi căruia îi datorăm cam 90% din ce folosim în materie de curent electric, a spus asta cu mult înainte: "Gândiţi divinitatea în termeni de unde şi vibraţii". Asta a făcut el toată viaţa pentru umanitate iar rezultatele se văd din plin. Orice om are în casă o priză de curent alternativ, pentru transferul electricităţii fără mari pierderi, datorită lui Tesla. Oricine are în casă un motor electric, datorită lui Tesla. Maşinile electrice către care se face acum tranziţia, se datoreayă tot lui Tesla(Nici o legătură cu firma lui Elon Musk, ce se foloseşte de acest nume, fără acord, dar cu tupeu). Deci aici e ştiinţă pură, de înalt nivel, aceşti doi mari savanţi, Fritjof Capra şi Nikola Tesla, afirmă că orice om reprezintă 99,9...% electricitate şi cel mult 0,0...1% materie.

Toată mâncarea pe care o consumă cineva se transformă în unde şi apoi în energie, conform oricărui curs medical de metabolism şi fiziologie, tocmai de aceea alimentele se măsoară în calorii. Toate fripturile, toţi cârnaţii, toate fructele şi legumele, sunt de fapt unde electromagnetice rezultate în urma celor 3 lanţuri metabolice: glucidic, lipidic, proteinic. Aceste unde electromagnetice rezultate, au o anumită coerenţă atunci când acţionează coordonat la menţinerea sănătăţii corpului fizic şi energetic(mai important). De aceea trăim, datorită undelor, nu datorită moleculelor în forme de bile, ce sunt modele didactice depăşite încă de pe vremea lui René Descartes (1596–1650). Asta înseamnă că inclusiv efectul bolilor, efectul drogurilor, pot fi imitate relativ simplu prin semnale electrice, dacă ai un implant programat în corp, similar acelui peacemaker de la cardiaci, fără de care ar muri. Celebrele bobine Tesla cu asta se ocupau, cu transferul semnalelor biologice prin inducţie electromagnetică şi nu numai, dar acum tehnologiile sunt miniaturizate, computerizate, controlate wireless, iar Tesla a fost unul dintre cei mai furaţi oameni de ştiinţă. Ca o paranteză, mai furat ca Henri Poincaré, autorul Teoriei Relativităţii.

Aici e miza mare a CIP-urilor, controlul oamenilor, pentru profit şi transumanism android. Cine nu crede, deja e modificat, zombificat să atace viaţa, oamenii, valorile transcendente de care depind toţi oamenii. E suficient să se uite singur în oglindă, cu siguranţă va vedea asta, chiar dacă  nu-i va conveni situaţia şi se va minţi pe sine însuşi ca să fie până la capătul egoului un "conspirat" din seria idioţi utili. Iar Bill Gates nu e singurul aflat în această competiţie, mai sunt şi Jared Kushner şi alţii.

Vizualizări: 151

Adaugă un comentariu

Pentru a putea adăuga comentarii trebuie să fii membru în reţeaua literară / la red literaria !

Alătură-te reţelei reţeaua literară / la red literaria

Comentariu publicat de RobertC pe Mai 14, 2020 la 9:55pm

Întreabă pe cineva când a văzut ultima dată umbra florilor:

1. Dacă îşi aminteşte, înseamnă că e aşa cum spune!
2. Dacă îşi aminteşte şi e vesel, înseamnă că a văzut şi soarele şi a văzut şi florile!
3. Dacă nu-şi aminteşte, înseamnă că nu vede nici soarele şi nu vede nici florile, e orb de-a binelea!

Comentariu publicat de Alexandru Boris Cosciug pe Mai 13, 2020 la 11:14pm

Motto: "Gândiţi divinitatea în termeni de unde şi vibraţii". (Nikola Tesla – den text)

Mulţam fain Robert pentru acest articol, dar şi pentru contribuţia ta pe acest minunat site!

Adaug mai jos un comentariu transmis de mine recent unui grup de foşti colegi de facultate, prieteni preoţi şi rude medici.

…………………………………………..

Dragii mei cititori (doctori, preoţi, profesori, scriitori, pictori, ingineri, etc…) numai cu ajutorul cărora, dar şi numai prin voia Domnului, se poate ajunge la cunoaşterea totală, mă rog Lui “să se deschidă ochii noştri” (Matei 20.32-34)!

Alăturat, vă ataşez o carte de medicină, descoperită recent de mine, dar scrisă de doi profesori de la Facultatea de Medicină din Chişinău în 2007 (exact anul în care eu am organizat la Câmpulung Muscel, în perioada de 27-29 mai 2007, prima conferinţă mondială intitulată “Dumnezeu, omul şi calitatea vieţii”, chiar dacă la ea au paticipat doar vreo 30 de prieteni şi cunoscuţi ai mei, inclusiv fostul meu profesor de matematică din liceu şi un medic psihiatru din Franţa care au expus articole foarte importante), carte pe care eu o consider necesară în general tinerilor şi mai ales celor care sunt sau vor deveni medici (nepotul meu Adrian, fiul meu Vali, Dimi - fiul prietenului meu Radu, şi alţii), deoarece este poate singura carte de medicină din lume care vorbeşte deschis despre RELIGII, chiar dacă autorii biologi nu au descifrat în amănunt conceptele religioase: Bioetica în sănătate. (atasat)

Cartea am transformat-o din pdf în doc pentru a putea marca cu roşu informaţiile care m-au surprins şi pe care vă las, pe cei care doriţi, să le descoperiţi singuri citind cartea, inclusiv altele noi, fiecare după meseria voastră…

Singura omisiune pe care eu le-o aduc profesorilor medici moldoveni, care au scris cartea ataşată, este că din comisia de bioetică propusă de ei lipsesc inginerii, cei mai raţionali şi mai practici cercetători, vorba lui Ţuţea: “Am auzit odată un profesor de la Politehnică; am avut impresia că asist la un balet de urşi. Dacă într-un salon, într-un colţ, unul fumează şi tace, ăla e inginer... Inginerul e practic, savantul nu e practic. Cînd i s-a spus lui Max Planck, creatorul fizicii cuantice, că s-a mai găsit o aplicaţie, el a spus: ‘care e, mă? Uite care... Ca să vezi, nici nu m-am gîndit’!” (Petre Ţuţea, Între Dumnezeu şi neamul meu).

………………………………….

Cîte organe putem înlocui ca omul să nu înceteze a fi om?” (din carte)

Încerc să răspund la întrebare, în calitate de inginer electronist: singurele organe care nu trebuiesc înlocuite pentru ca omul “să nu înceteze a fi om”, “născut, iară nu făcut” (Crezul), sunt mitocondriile paternale şi cele maternale (“partea bărbătească şi partea femeiască făcute de Dumnezeu la Geneză şi pe care omul nu trebuie să le despartă”), mai ales că evoluţia speciilor se bazează pe faptul că noul născut la toate speciile conţine gene ale primului partener (vietate cu trei părinţi: doi taţi şi o mamă, caracteristică a EVOLUŢIEI), dar bineînţeles numai dacă femela în cauză se lasă ispitită de mai mulţi masculi, şi involuţia noului făcut în vitro, prin care se păstrează ADN-ul nuclear, se elimină mitocondriile paternale şi, în caz de defect al mitocondriilor maternale se elimină şi mitocondriile mamei şi se introduc mitocondrii de la o altă femeie (vietate tot cu trei părinţi: un tată şi două mame, caracteristică INVOLUŢIEI), neştiind “căci bărbatul necredincios se sfinţeşte prin femeia credincioasă şi femeia necredincioasă se sfinţeşte prin bărbatul credincios. Altminterea, copiii voştri ar fi necuraţi, dar acum ei sunt sfinţi.(Pavel, 1 Corintieni 7.14).

………………….

În închiere, vă spun că mi-am propus să mă înscriu la conferinţa aniversară a 75 de ani de existenţă a Facultăţii de Medicină din Chişinău (https://congres.usmf.md/), - organizată anul acesta cu o temă nouă care-mi aparţine, “Teoria mitocondrială a Creaţiei, Evoluţiei şi Involuţiei”, prin care voi descrie pe scurt perioada traversată de oameni de la BINELE perfect la RĂUL perfect. Am termen până la sfârşitul lunii mai să elaborez rezumatul.

Dacă vreţi să-mi daţi o mână de ajutor, vă urez spor la citit şi la comentat!

Mulţam fain şi scuze pentru deranjul în această perioadă de criză.

Ataşament: Genetica şi Genomica

………………

Mulţam fain Adrian pentru comentariu!

Nu cred ca Teoria Evolutiei are imperfectiuni, ci cred doar ca nu este completa fara DESIGNER, invers decat afirmatia: Ceea ce constituie esenţa oricărui lucru viu nu este un foc, nu este o răsuflare caldă, o scânteie a vieţii. Reprezintă informaţia, cuvintele, instrucţiunile… Dacă vrei să înţelegi viaţa, nu te gândi la chestii gelationase şi vâscoase care vibrează şi pulsează, gândeşte-te la tehnologia informaţiei.” (Richard Dawkins - The blind watchmaker - Why the Evidence of Evolution Reveals a Univers without Design – 1986)

O întrebare pentru R. Dawkins şi pentru toţi oamenii de ştiinţă: ca om de ştiinţă cum poţi vorbi de utilizarea tehnologiei informaţiei pentru transmiterea informaţiilor, cuvintelor şi instrucţiunilor necesare punerii în aplicare a unui proiect fără prezenţa unui Proiectant?

Există un răspuns biblic: „pentru că nu ştii că tu eşti cel ticălos şi vrednic de plâns şi sărac şi orb şi gol” (Apocalipsa 3.17), adică tocmai The blind watchmaker al lui Dawkins.

Dar, daca ne ducem inapoi la Darwin, aflam ca el a demarat cercetarea EVOLUTIEI de la faptul demonstrat stiintific la acea data ca la inceput a existat pe pamant o singura limba. Daca ne ducem la Geneza 11.7, este scris exact acelasi lucru: "Hai sa ne pogoram ca sa amestecam limbile lor ca sa nu se mai inteleaga unul cu altul".

Practic, in Biblie sunt stipulate cele sase "pogorari', adica Designerul nu a petrecut mai mult de "sase zile" pentru a corecta Evolutia de miliarde de ani acolo unde a vrut si cand a vrut El.

In alta ordine de idei, eu am lucrat 8 ani in constructia Centralelor Electrice hidro, termo si nucleare. Dar, surpriza!!! Proiectantii si fabricantii veneau pe santier, nu prea des, doar sa valideze corectarile pe care le faceam noi executantii. Cu alte cuvinte ei erau constatatorii Evolutiei! Practic, in cazul CREATIEI-EVOLUTIEI-INVOLUTIEI Dumnezeu a facut un proiect perfect si un executant perfect: NATURA prin reactie inversa.

Noi, oamenii creatori, trebuie sa producem raul perfect si sa-l punem la lucru pentru a vedea binele perfect. (Geneza: 3.22) Practic este exact declaratia lui Tariceanu cand Basescu a dezvaluit biletelui prin care Tariceanu ii crea sa-l protejeze pe Patriciu: "Este ca si cum m-as adresa lui Dracu pentru a ma pune bine cu Dumnezeu."

Sa nu uitam totusi ca Dumnezeu a mai vorbit de o pogorare, a saptea (3.22).

De aceea am selectat si eu la adresanti 4 ingineri si 3 doctori pentru corectiile Evolutiei si 2 preoti pentru constatare.

Eu, care am fost caracterizat schizoid paranoic de evolutionisti si nespovedit si neimpartasit de credinciosi, astept cu rabdarea venirea Lui, exact asa cum a spus Eminescu in Luceafarul: "trecu o zi, trecura trei si iarasi noaptea vine Luceafarul deasupra ei cu razele senine (practic suntem in mileniul trei si o zi la Domnul este ca o mie de ani - 2 Petru cap. 3.8) … dar nu mai vine ca-n trecut" … deoarece omul L-ar…. "Hristos rastignit din nou" (Nikos Kazantzakis).

Sa ne vedem cu bine dupa cele cinci luni de chin apocaliptic, pe care numai Dumnezeu il poate opri ( Apocalipsa cap.9), adica exact perioada de la Craciun, confirmarea COVID-9 la Inaltare… si, simbolic 3 zile dupa Eminescu sau trei milenii dupa Petru... sa vedem ce se va intampla pe 27 mai 2020 la mizul noptii.

Astept si alte comentarii critice.

…………………..

Bună tuturor,

Revin încercând să răspund la întrebarea lui Adrian: "Interesting, deci baza nu e 2, dar 3?"

Eu spun că baza e 4: 1=Tatăl, 2=Fiul, 3=Duhul Sfânt, 4= sufletul viu

Referitor la teoria pe care vreau să o transmit la Chişinău, voi începe cu definiţiile existente în DEX al limbii române, din care eu am ales:

Creaţia = produsul muncii creatoare; acţiunea de a crea opere artistice, ştiinţifice, etc.

Evoluţia = dezvoltare în timp a unui proces, a unei fiinţe, a unui sistem etc.

Involuţia = modificare regresivă a unui organ, a unui organism, a unui sistem, etc.

…………………

La Creaţie notez că, în opinia mea, Creatorul a făcut mai întâi Proiectul, apoi partea materială a Universului (despre care noi încă nu prea avem habar cât este de extins (“Şi am văzut cer nou şi pământ nou” - Apocalipsa 21.1); generaţiile care vin vor călători în spaţiu şi vor duce viaţa în spaţiu, pe teritoriile create de El… fără sfârşit. Pentru a pune wireless partea materială (pământul – “să dea pământul din sine verdeaţă” - Geneza 1.11 şi "să scoată pământul fiinţe vii” - Geneza 1.24) la lucru a făcut 2 bobine: "Oare n-aţi citit că Ziditorul, de la început i-a făcut parte bărbătească şi parte femeiască... Aşa încât nu mai sunt doi, ci un trup. Deci, ce a împreunat Dumnezeu, omul să nu despartă." (Matei 19.4-6)... şi le-a pus în seminţe pentru că: Sămânţa este cuvântul lui Dumnezeu!” (Luca, 8.11) şi “orice răsad pe care nu l-a sădit Tatăl Meu cel ceresc va fi smuls din rădăcină” (Matei 15.13), adică toate organismele modificate genetic, inclusiv omul cu CIP sau fără CIP. În caz de criză (vezi Potopul şi, adaug eu, COVID-9) “să iei cu tine din toate animalele curate câte şapte perechi, parte bărbătească şi parte femeiască, iar din animalele necurate câte o pereche, parte bărbătească şi parte femeiască(Geneza 7.2)

La Evoluţie notez doar: "Făcutu-s-a omul cel dintâi, Adam, cu suflet viu; iar Adam cel de pe urmă cu duh dătător de viaţă" (Pavel, 1 Corintieni 15.45)

La Involuţie notez: “Vai vouă, cărturarilor şi fariseilor făţarnici! Că înconjuraţi marea şi uscatul ca să faceţi un ucenic, şi dacă l-aţi făcut, îl faceţi fiu al gheenei şi îndoit decât voi.” (Matei 23.15), adică copii făcuţi în vitro şi cu CIP în creier care spun: mă simt ca o păpușă electrică.” (Frederic Gilbert, despre un pacient - ref. https://www.ucsf.edu/magazine/control-brains-genes) V-ați putea imagina că, în viitor, nu vom fi supuși ADN-ului pe care îl moștenim de la părinții noștri, dar putem schimba efectiv genele noastre într-un mod țintit… ingineria de linii germinale, ar permite transmiterea modificărilor genetice, terapeutice, etc. generațiilor viitoare… Simt o responsabilitate să explorez cel puțin ce ar fi nevoie ca știința și etica să fie într-un loc în care acest tip de editare este sigur și responsabil… Ar trebui să încurajăm o discuție deschisă: Cine este pro și cine este contra? Ce tipuri de aplicații ar fi considerate responsabile? Cum le reglementăm? Cum vom plăti pentru ei? Cine decide persoanele care să le folosească și când?” (Jennifer Doudna) Cetățenii de mâine se vor simți obligați să obțină implanturi de stimulare a cogniției și să editeze genele copiilor lor pentru a-i proteja împotriva astmului, cancerului sau a deficitelor de învățare?” (https://www.ucsf.edu/magazine/control-brains-genes)

Ca anexă va ataşez câteva articole la care am comentat la solicitarea autorilor de a le transmite o procedură de creare a vieţii.

Le-am transmis procedura de lucru a lui Dumnezeu: What is life

Procedura de creare a vieţii o găsiţi în documentul ataşat: Felicitări Senatului

Genetica%20si%20Genomica.pdf

Bioetica_in_Sanatatea_publica.pdf

Felicitari%20SENATULUI%20pentru%20decizia%20luata.pdf

Să ne auzim şi, dacă dă Domnul, să ne vedem cu bine!.. după cele cinci luni de chin apocaliptic (Apocalipsa - capitolul 9)

 

Insignă

Se încarcă...

Fişiere video

  • Adăugare fişiere video
  • Vizualizează Tot

Statistici

Top Poetry Sites

© 2020   Created by Gelu Vlaşin.   Oferit de

Embleme  |  Raportare eroare  |  Termeni de utilizare a serviciilor