Scrisoare deschisă către păstorii poporului român
Preşedinţie, Guvern, Academie, Patriarhie

Legea sănătăţii şi sufletul uman

Motto: „Partea rea a medicinei este că oamenii se ocupă de trup mai mult decât de suflet. Medicul a rămas doar un veterinar.” - Lev Tolstoi, Despre Dumnezeu şi om

În urma declaraţiei din 25.01.2012 a Preşedintelui României, referitor la implicarea societăţii civile în stabilirea propriului drum, şi în conformitatea cu prevederile art. 6, cap. 33, Iezechil, Biblia, eu, un om simplu din societatea civilă, care nu mă amestec filozofic în treburile politice, ştiinţifice şi religioase, bat la uşa voastră!
Aştept cu răbdare, de cinci ani, să-mi deschideţi pentru a dialoga raţional despre "cuvântul lui Dumnezeu, viu şi lucrător" .....(Pavel, Evrei 4.12)

Previziune ştiinţifică: Deoarece medicina nu a luat în considerare moştenirea genetică a ADN-ului mitocondrial paternal, Adam mtDNA, aflat numai în apendicele xifoid (coasta lui Adam - determinată ştiinţific acum cinci ani, vezi lucrarea ataşată "Geneza şi genetica"), costurile asistenţei medicale pentru copiii făcuţi în vitro vor fi în viitor de cel puţin patru ori mai mari decât pentru copiii născuţi natural, deoarece copiii rezultaţi în urma fertilizărilor artificiale, datorită eliminării ADN-ului mitocondrial paternal sunt infertili, sunt infertili, prezintă probleme cardiace şi imunologice de patru ori mai mari.şi sunt lipsiţi de capacitatea de orientare în univers.

Epilog: "Eu, înţelepciunea, locuiesc împreună cu prevederea şi stăpânesc ştiinţa şi buna-chibzuială."(8.12) - "Începutul înţelepciunii este frica de Dumnezeu şi priceperea este ştiinţa Celui Sfant." (9.22) - Solomon, Pilde


Doar simple declaraţii ale societăţii civile de bună calitate?

1. http://www.presidency.ro/?_RID=det&tb=date&id=13266&_PRID=
În ultima perioadă societatea civilă de bună calitate s-a retras în cochilie, este timpul să revină pentru că altfel locul ei va fi ocupat de foarte mulţi neaveniţi care se vor revendica a fi reprezentanţii societăţii civile.
2. http://www.guv.ro/consiliul-national-pentru-competitivitate__l1a114...
Declaraţia de competitivitate pentru România 2020: Declarăm că România este inima creativităţii Europei. Ne angajăm să investim în educaţie, să stimulăm inovaţia şi să fim competitivi. Susţinem promovarea valorii, leadership-ul responsabil şi protejarea naturii, culturii şi tradiţiilor. Promitem să fim uniţi şi să creăm un viitor pentru copiii noştrii, să oferim şi să susţinem condiţii de viaţă atractive pentru toţi şi să fim între primele şapte economii competitive din Europa.
3. http://www.edu.ro/index.php/articles/c481/
Elementul definitoriu al Strategiei Naţională pentru Dezvoltare Durabilă a României,  orizonturi 2013-2020-2030, este racordarea deplină a României la o nouă filosofie a dezvoltării, proprie Uniunii Europene şi larg împărtăşite pe plan mondial – cea a dezvoltării durabile.
4. http://www.ms.gov.ro/?pag=17
Reforma sistemului de sănătate continuă!
5. www.europarl.europa.eu
În noiembie 2006 Adunarea Parlamentară a Consiliului Europei a aprobat Programul de Cercetare FP7, ca pe un instrument pentru dezvoltarea cercetării ştiinţifice. Propunerea de înfiinţare a Consiliului European de Cercetare, ca un nou instrument de dezvoltare a investigaţiilor dincolo de limita frontierelor cunoaşterii obiective, a fost apreciată de APCE care i-a garantat o autonomie reală. FP7 este proiectat pentru a crea din aria de cercetare europeană un lider mondial în cunoaşterea economică, a societăţii, a universului şi a securităţii.
6. http://www.it4s.ro/
The Institute for Transdisciplinary Studies in Science, Spirituality, Society is founded in order to deepen and broaden the scope of interests of those involved in research and education so far, with a wider target: society. The main objective of IT4S is promoting inter-and transdisciplinary research in science, spirituality, and society. IT4S integrates and extends previous activities of the Association for the Dialogue between Science and Theology in Romania - ADSTR
7. http://www.patriarhia.ro/ro/documente/comunicat_107.html
Biroul de Presă al Patriarhiei Române, ne informează: Întrucât situaţia actuală de profundă nemulţumire în care se află poporul român este deosebit de grea, ca urmare a crizei morale şi economice din societate, în cadrul viitoarelor şedinţe ale Adunării Naţionale Bisericeşti şi Sfântului Sinod ale Bisericii Ortodoxe Române din 15-16 februarie 2012 va fi dezbătută cu prioritate problema cum poate contribui Biserica, prin cuvânt şi faptă, la schimbarea stării actuale de criză a societăţii româneşti. Principala menire a implicării Bisericii Ortodoxe Române în dialogul intereligios este de a îmbunătăţi cooperarea dintre creştini şi necreştini, cu speranţa de a pune o temelie comună pentru co-existenţa paşnică şi solidaritate interumană.

S.C. Clepsydra srl
Alexandru Coşciug

Articol transmis instituţiilor prin e_mail şi expus pe site-urile societăţii civile de bună calitate, singura tribună care permite, liber şi gratis, românilor de pretutindeni să-şi descarce neuronii şi sufletele în acest deşert spiritual al omenirii moderne, deşert ce a condus la "vremea de strâmtoarea cum n-a mai fost de când sunt popoarele şi până în vremea de acum" (Daniel 12.1):
http://reteaualiterara.ning.com/profiles/blog/
http://cititordeproza.ning.com/group/creationismvsevolutionism/foru...

Vizualizări: 46

Adaugă un comentariu

Pentru a putea adăuga comentarii trebuie să fii membru în reţeaua literară / la red literaria !

Alătură-te reţelei reţeaua literară / la red literaria

Insignă

Se încarcă...

Fişiere video

  • Adăugare fişiere video
  • Vizualizează Tot

Statistici

Top Poetry Sites

© 2020   Created by Gelu Vlaşin.   Oferit de

Embleme  |  Raportare eroare  |  Termeni de utilizare a serviciilor