Eram cam de aceiasi varstra ca voi astazi. De multe ori sufeream din pricina comportamentului "grosolan" al parintilor mei,nu puteam sa trec cu vedere lipsa lor de intelegere, si severitatea lor. 
Aveam un coleg de clasa, care avea parte de mult mai multa intelegere din partea parintilor, deci mult mai multa libertate.O!..ce mult doream sa am libertatea lui si cat de mult sufeream din aceasta cauza.El putea merge la toate chefurile pe care le facea clasa noastra la sfarsitul fiecarei saptamani, eu am mers doar la vreo 2 sau 3, el putea merge la discoteca cand vroia si putea sta pana cand se termina, eu la ora 9 trebuia sa fiu acasa. O! cat de mult imi doream sa pot sta si eu ca el. Pe el il lasau parintii sa beie si sa fumeze si daca profesorii il prindeau ca fumeaza nu era nici o problema, ca oricum nu avea cine sa-l certe. O! cat de mult as fi vrut sa fiu eu in locul lui. 
La catva ani dupa ce am terminat scoala. se intorcea acasa beat de la o distractie. Nici astazi nu se stie exact cum s-a intamplat, doar ca a cazut in cap de pe un pod .A suferit paralizat vreo 2 ani dupa care a murit. Atunci pentru prima data in viata mea am multumit lui Dumnezeu pentru parintii mei. 
O! ce fericit eram ca nu am fost in locul lui. Intr-o zi Dumnezeu ne va cere socoteala noua ca parinti. de calauzirea care v-am dat-o in viata.intr-o zi ve-ti intelege pe deplin, de ce v-am spus acelasi lucru de 100 de ori, si in ziua aceia ve-ti multumi lui Dumnezeu ca ati avut parinti la care sa le pese de copiii lor, intr-o zi cand propri vostri copii vor spune: "mam saturat"...va veti aduce aminte.... 

al vostru tata care va iubeste foarte mult.

Vizualizări: 207

Adaugă un comentariu

Pentru a putea adăuga comentarii trebuie să fii membru în reţeaua literară !

Alătură-te reţelei reţeaua literară

Comentariu publicat de muresan florin pe Aprilie 24, 2012 la 8:29pm

multumesc de incurajare, fii binecuvantat de Dumnezeu!

Comentariu publicat de dumitru pe Aprilie 24, 2012 la 5:46pm

bine scris.

Insignă

Se încarcă...

Fişiere video

  • Adăugare fişiere video
  • Vizualizează Tot

Statistici

Top Poetry Sites

© 2021   Created by Gelu Vlaşin.   Oferit de

Embleme  |  Raportare eroare  |  Termeni de utilizare a serviciilor