Si daca nu ne convine, si daca zicem ca ne doare, si daca e altfel decat ne-am asteptat, viata e ceea ce trece prin fata ochilor nostri daca nu reusim sa ne Trezim.
Azi a fost frumos afara, azi iubesc, azi am prieteni - sunt tot atatea scenarii ca tot atatea clipe de sinceritate, sau nu, fata de zona realului, dar cu certitudine pot deveni realitati daca avem forta sa le vizualizam ca atare. E ca o poezie: daca o citim, o traim, si ea devine noi, si ne afundam in realitatea ei, si atunci Viata devine frumoasa. Si daca nu ai incercat, de unde sa stii ca nu-i asa?!?
Viata e, oricum, undeva, important e sa fim si noi acolo... Poezia e si ea pe aici, pe langa noi, ramane doar sa intindem mana si sa cuprindem inimi, un zambet e suficient, e primul pas, cum sa faci un drum cu zambete? Simplu: scrie o poezie, scrie pe chipul omului care te place, sau scrie pe/ despre dragostea care o darui tu, scrie pe cerul viselor tale, scrie... dar scrie o data, ca Viata e oricum pe undeva!

Vizualizări: 9

Adaugă un comentariu

Pentru a putea adăuga comentarii trebuie să fii membru în reţeaua literară / la red literaria !

Alătură-te reţelei reţeaua literară / la red literaria

Comentariu publicat de ION IZVOR pe Martie 13, 2010 la 2:02am
...
Cu femeia în braţe, dar nu în inimă
Doi călugări au ajuns la un curs de apă. Nefiind pod, ei au fost nevoiţi să treacă prin apa învolburată. O femeie care aştepta acolo i-a rugat ca să o treaca pe celalalt mal. Unul dintre călugari a trecut-o în braţe, lăsând-o jos pe malul celălalt, apoi cei doi călugări au plecat spre mănăstire.
Odată ajunşi acolo, celălalt călugăr i-a spus celui dintâi:
- Cum frate, ai dus o femeie în braţe ?
La aceasta, cel dintâi răspunse:
- Da frate, eu am dus-o în braţe peste apă şi am lăsat-o pe celălalt mal, observ însă ca tu ai dus-o cu tine până la mănăstire !
...

Insignă

Se încarcă...

Fişiere video

  • Adăugare fişiere video
  • Vizualizează Tot

Statistici

Top Poetry Sites

© 2021   Created by Gelu Vlaşin.   Oferit de

Embleme  |  Raportare eroare  |  Termeni de utilizare a serviciilor