Visul unei dimineți de vară

Motto: “Dar pe pământ e mult mai fericit un trandafir ce-şi dăruie mireasma, decât cel ce-n sihastră bucurie trăieşte, creşte, şi-apoi se usucă vegheat de feciorelnicii săi spini.

William Shakespeare, Visul unei nopţi de vară

E o dimineață superbă de vară. Este încă devreme. Proaspăt trezită, se privește în oglindă, gândindu-se că este ciufulită și ar trebui să-și pieptene părul brunet, cârlionțat. Zâmbește ușor, iar fața i se destinde, făcând-o și mai frumoasă. În timp ce pune mașina de spălat în funcțiune, se uită la coșul cu rufe, încă plin și face în gând calcule pentru timpul alocat. Se gândește la programul zilei. Trebuie plătească facturile, pregătească micul dejun, să ducă băiețelul la grădinită, să meargă la cumpărături, să calce.

Multe...

Oftează și revine în așternutul cald, lângă iubitul ei, pentru încă zece minute. Închide ochii.

Își imaginează că este pe o plajă, cu nisip foarte fin. Trupul îi este întins într-un hamac confortabil, care se leagănă ușor, în bătaia brizei. Poartă un costum de baie foarte sumar și foarte colorat. Alături, pe un stativ potrivit ca înălțime, stă îmbietor un pahar cu limonadă mentolată. Câteva cuburi de gheață plutesc în interiorul lui, făcând-o să-i crească pofta de ceva răcoritor. Întinde mâna după pahar, soarbe trei înghițituri și simte cum picăturile reci alunecă în interiorul corpului, producându-i un fior de plăcere. Se întinde la loc, în hamacul ei confortabil, cu ochii închiși, lăsându-și trupul mângâiat de razele de soare. Zgomotul puternic al motorului mașinii de spălat aproape că o trezește la realitate, însă alunecă iarași în visare. Urechile îi țiuie tot mai tare. Un iacht alb, impozant se apropie, oprește motoarele și un bărbat înalt, bronzat, cu ținută atletică se pregătește să coboare. Se îndreaptă spre ea, aducând cu el miros de mare și de piele arsă de soare. Simte două brațe puternice cum îi înconjoară trupul zvelt. După alte câteva clipe, vârfurile degetelor trec peste abdomenul ei și urcă spre sâni. Acolo se opresc. Nu se mai întâmplă nimic! Își reține respirația, deoarece inima aproape că-i sare din piept. După un timp, două palme fierbinți se mulează pe sânii ei rotunzi, masându-i delicat, dar ferm. Continuă să respire sacadat, pe măsură ce dorința îi invadează trupul, aproape gol. Degetele coboară spre partea inferioară a corpului, acolo unde slipul îi ascunde feminitatea plină de dorință. Se strecoară sub el, cu atât de multă blândețe, încât o lacrimă de fericire i se scurge pe obraz. Apoi continuă să-i exploreze tot trupul, călătorind în sus și-n jos, căutând zone de plăcere intensă, pentru a staționa acolo și a scoate din adâncurile lui aurul trăirilor. Buzele ei primesc cele mai dulci și mai tandre sărutări. Starea de exaltare, atmosfera încinsă, mirosul sărat de mare, atingerea masculină, toate acestea o ridică pe culmile extazului erotic. Se cutremură profund, din tot corpul, simțind cu fiecare părticică ce înseamnă împlinirea, erotismul, senzualitatea, feminitatea, extazul, plutirea, simțirea. Timpul se oprește în loc. Locul se topește în timp. Există doar trupul și sufletul, pline de satisfacția ridicării deasupra lumii pământene.

Se așterne liniștea.

Apoi, se aude din nou gălăgia, un claxon, o sirenă...

Deschide ochii, iar coșul cu rufe nu mai pare atăt de înfricosător!

Viața chiar poate fi minunată!

Vizualizări: 26

Nu sunt acceptate comentarii pe acest blog

Insignă

Se încarcă...

Fişiere video

  • Adăugare fişiere video
  • Vizualizează Tot

Statistici

Top Poetry Sites

© 2018   Created by Gelu Vlaşin.   Oferit de

Embleme  |  Raportare eroare  |  Termeni de utilizare a serviciilor