Zilele Portilor Deschise la Scoala Nr.17, Galati - Invitati: Angela Baciu si Kalofonis

Comunicat:

 

În cadrul evenimentelor prilejuite de ZILELE PORŢILOR DESCHISE, in perioada 12-16 octombrie 2015, ŞCOALA GIMNAZIALĂ NR.17 din GALAŢI  are onoarea să vă invite la două întâlniri speciale:

 

1. Miercuri, 14 octombrie 2015, ora 9.00, în Biblioteca şcolii avem ca invitat de onoare pe poeta si publicista ANGELA BACIU la un moment de suflet şi arta literară intitulat "Printre frunze şi cuvinte".

Vor întreţine atmosfera creaţiile elevilor din şcoală şi vom asista la lansarea cartii de interviuri: “Despre cum nu am ratat o literatura grozava” de Angela Baciu (ed.Junimea); evenimentul va fi urmat de o sesiune de autografe si fotografii.

 

2. Joi, 15 octombrie.2015, ora 17.30 la sala de spectacole a Casei de Cultură a Sindicatelor Galaţi va avea loc un spectacol cu titlul “CULORILE TOAMNEI ÎN OGLINDA TIMPULUI”.

Şcoala Gimnazială Nr.17 Galaţi organizează acest eveniment cu participarea deosebită a Grupului vocal-instrumental de muzică veche KALOFONIS din cadrul Asociaţiei pentru Promovarea Patrimoniului Cultural Galaţi şi a Asociaţiei Culturale "Ars Poetica" din Brăila - partenerii şcolii.

Spectacolul se adresează tuturor sufletelor tinere care doresc să dea viaţă unui dialog între tradiţie şi modernitate. Si de aceasta data, poeta Angela Baciu ne va fi alaturi, atat in calitate de scriitor, cat si de moderator.

 

Coordonator principal: Anca Barbu - director

 

Va invitam oricand doriti sa faceti cunostinta cu inimoasa echipa de cadre didactice si elevi de la Şcoala Gimazială Nr.17 Galaţi.

Suntem o instituţie în care actul didactic de excepţie este îmbinat desăvârşit cu diverse activităţi extraşcolare care conturează caractere frumoase.

Elevii noştri sunt precum nucile magice din care, sub mângâierea si daruirea profesorilor, se vor naşte viitorii arbori. Aceste realităţi sunt certificate de numeroase premii la festivaluri, concursuri şi olimpiade şcolare, precum şi de munca ce individualizează instituţia în peisajul educaţional gălăţean - experienţa de 19 ani în aplicarea alternativei educaţionale "Step by step".

Cuvintele care ne ghidează sunt:

                             "Cu noi şcoala îţi va fi cheie pentru-a reuşi".

 

Un eveniment in colaborare cu Casa de Cultura a Sindicatelor Galati!

Va asteptam!

 

 

Vizualizări: 112

Adaugă un comentariu

Pentru a putea adăuga comentarii trebuie să fii membru în reţeaua literară / la red literaria !

Alătură-te reţelei reţeaua literară / la red literaria

Insignă

Se încarcă...

Fişiere video

  • Adăugare fişiere video
  • Vizualizează Tot

Statistici

Top Poetry Sites

© 2020   Created by Gelu Vlaşin.   Oferit de

Embleme  |  Raportare eroare  |  Termeni de utilizare a serviciilor