Joi, 20 iunie 2013, am avut plăcerea de a participa la lansarea volumului de debut în poezie INSOMNIILE UMBREI al autoarei Emilia Popescu Rusu, apărut la editura Nico din Târgu Mureş.

Evenimentul a fost moderat de doamna Anica Facina, poetă şi prozatoare, fostă învăţătoare a autoarei, care a expus într-o prelegere în deschidere, motivaţia de-a fi ,,mamă literară'' a autoarei.

Au luat cuvântul domnii profesori Gruia Ungureanu, Mirela Neagoş, domnul Gheorghe C. Patza, preşedintele Asociaţiei Scriitorilor şi Artiştilor din Ţara Dornelor. Au participat profesori de la şcolile şi liceele din Vatra Dornei, tineri liceeni, profesori de la şcolile din Crucea şi Cojoci, reprezentanţi ai Asociaţiei Scriitorilor şi Artiştilor din Ţara Dornelor.

Invitat de onoare a fost domnul Nicolae Băciuţ, redactorul şef al revistei Vatra Veche care a luat cuvânt în încheiere, elogiind activitatea domnului Eugen Axinte, prefaţatorul volumului lansat.

Evenimentul s-a desfăşurat la Salonul Alb al Casei de Cultură ,,Platon Pardău'' din Vatra Dornei, având ca organizatori Casa de Cultură ,,Platon Pardău'' din Vatra Dornei, Primăria municipiului Vatra Dornei, Primăria comunei Crucea (localitatea de domiciliu a autoarei) şi Asociaţia Scriitorilor şi Artiştilor din Ţara Dornelor.

Vizualizări: 289

Răspunde la Aceasta

Răspunsuri la Aceste Discuţii

Multumesc tuturor celor care au fost alaturi de mine!

Felicitari sincere!

Insignă

Se încarcă...

Fişiere video

  • Adăugare fişiere video
  • Vizualizează Tot

Statistici

Top Poetry Sites

© 2021   Created by Gelu Vlaşin.   Oferit de

Embleme  |  Raportare eroare  |  Termeni de utilizare a serviciilor