Remediul la sinuciderea individuala si colectiva este eliberarea

Remediul la sinuciderea individuala si colectiva este eliberarea (moksha; moartea mistica )
https://reteaualiterara.ning.com/group/caleaeliberarii/forum/topics/remediul-la-sinuciderea

 

 

Remediul la nebunia individuala si colectiva nu este sinuciderea, ci moartea mistica(transa mistica), care conduce la eliberare(moksha), la "a doua nastere". Vedeti mai jos imaginea cu cele trei zone : umana, subumana si divina.
Oamenii aleg zona subumana(betia; sinuciderea individuala si colectiva..) fiindca nu sunt informati, fiindca li s-a ascuns calea de reamintire a propriei identitati, calea cunoasterii de sine.

Stramosii nostri venerau viata eliberata si calea de eliberare [moartea mistica(moksha)] si, iar nu moartea fizica, ca religia care a fost implantata de colonizatori. Moartea fizica era prilej de bucurie, iar nu de respect, de osanale si de bocete, ca in religia de ocupatie.

Va rog sa vizitati si cele doua grupuri:

Calea Trezirii sau Eliberarii Za Moksha
https://reteaualiterara.ning.com/group/caleaeliberarii

Calea catre cerul nostru interior
https://reteaualiterara.ning.com/group/tao

Pana la eliberare(moksha) sinuciderea individuala si colectiva este o regula, iar nu o exceptie.

Sinuciderea individuala si colectiva

va continua pana cand ne trezim, pana cand vom elimina identificarea cu mintea si simtirea, redevenind ceea ce am fost dintotdeauna, dar am uitat, dupa ce am fost conditionati, dresati, virusati....ucisi...

dupa ce ni s-a furat copilaria, bucuria interioara si iubirea neconditionata..


Sinuciderea individuala
se produce mult mai frecvent decat se crede prin autoagresiune, autoviolenta, frustrari, nemultumire permanenta, autoculpabilizare, prin otravire cu sentimente toxice( frica, furie, ura, invidie), prin dependente de substante care produc autointoxicarea(alcool, droguri)

Sinuciderea colectiva se produce cu ocazia razboaielor, a escaladarii violentei verbale, fizice, prin introducerea de substante contaminante in hrana, apa(medicamente, hormoni, Initium), prin acceptarea unor religii, care in numele iubirii fac propaganda urii si intolerantei; care culpabilizeaza si sustin conceptual lipsa de responsabilitate, asteptarea, ca un Dumnezeu din afara, sa faca ceva in locul nostru.

Nemultumirea si frustarile, care azi acopera cerul interior, sunt rezultatul unei programari eronate, a unei conditionari de a ne identifica cu mintea, cu trupul perisabil si cu ceea ce simtim si a impunerii unor constrangeri morale.

Impunerea de norme si reguli de comportament si de virtuti morale inseamna suprimarea spontaneitatii si sinceritatii, ceea ce are ca efect nebunia si schizofrenia(simularea; disocierea; ipocrizia; minciuna).

Calea de eliberare

Pentru a scapa de constrangere oamenii aleg in mod eronat moartea(sinuciderea) sau forme ale acesteia: intoarcerea in stadiul instinctual prin crize periodice( certuri; conflicte; razboaie; o forma de sinucidere in comun) sau prin apelul la sexualitate si la droguri(ce este imbatarea, daca nu o intoarcere la animalitate si o abdicare de la constienta, un altfel de sinucidere), in loc sa caute sa se ridice deasupra stadiului actual de orbire(ignoranta), de suferinta si de neputinta, prin asezare in constienta, prin trezire, prin eliberare(moksha).

Cum putem numi cultivarea efectelor(virtuti morale) in locul cauzelor (ancorarea in izvorul iubirii si cunoasterii), daca nu orbire ?

In locul sinuciderii fiintele umane trebuie sa aleaga o altfel de moarte, moartea mistica, care conduce la eliberare(moksha), la trezire, la "a doua nastere".

Remediul la sinuciderea individuala si colectiva este trezirea, eliberarea, moartea mistica sau transa mistica(samadhi), iar calea care conduce la aceasta este asezarea in constienta(meditatia).

Zona divina a impacarii : Adevarata eliberare(moksha; mukti, kaivalya, moartea mistica; transa mistica) prin constienta, punere in repaus(let go; relaxare), intelegere si golire(deprogramare) in care se manifesta reamintirea adevaratei noastre identitati, cunoasterea directa(vederea), iubirea, fericirea neconditionata, actiunea nemijlocita(puterea; omnipotenta)
Zona umana a conflictului: Zona de contact, jonctiune sau interfata intre lumi, in care se manifeta inconstienta, adormirea, transa colectiva, amnezia, uitarea adevaratei noastre identitati, nebunia, conflicte(interne si externe), orbirea, ignoranta( "a privi" nu inseamna "a vedea"), neputinta, starea de prizonierat in realitatea secunda(a proiectiilor, umbrelor de pe peretele pesterii, de pe ecranul mental);
Zona subumana: Falsa eliberare prin sinucidere individuala si colectiva, prin coborare in stadiul anterior de animalitate, instinctualitate, prin refugiere in droguri(betie), sexualitate, violenta, razboaie

Credeti ca este o intamplare faptul ca medicina(stiinta vindecarii) si meditatia(stiinta care conduce la eliberare; la vindecarea karmica) sunt doi termeni cu aceeasi radacina ?

De ce oamenii nu aleg corect ?

Fiindca civilizatia actuala a cultivat doar cunoasterea mijlocita(stiinta) si a ignorat cunoasterea de sine(cunoasterea nemijlocita).

Din aceasta cauza omenirea este vulnerabila la autoanihilare, la accidente cosmice; din aceasta cauza vorbim doar de putere mijlocita(tehnologica, instrumentala, magica) si neglijam puterea nemijlocita(directa; divina)

Noi suntem altceva decat corpuri,

altceva decat mintea ori senzatiile.

Doar cand ne vom descoperi adevarata noastra identitate, vom afla ce este iubirea, multumirea si recunostiinta, vom redescoperi fericirea neconditionata.

Pana atunci vom fi morti in viata, seminte neincoltite, straini in doi, prizonieri ai unei realitati secunde, care se amagesc ca ii vad pe ceilalti, cand in realitate privesc doar umbrele celorlalti, proiectate pe ecranul mental. Mortii nu vad, ci doar privesc.

Invierea din morti nu este posibila daca ramanem prizonieri ai programarii mintii(dogme, credinte, teorii, paradigme).

Vizualizări: 340

Răspunde la Aceasta

Insignă

Se încarcă...

Fişiere video

  • Adăugare fişiere video
  • Vizualizează Tot

Statistici

Top Poetry Sites

© 2021   Created by Gelu Vlaşin.   Oferit de

Embleme  |  Raportare eroare  |  Termeni de utilizare a serviciilor