SPARGEREA SABLOANELOR SI IESIREA DIN LOCUL COMUN
Acest comentariu, realizat de Mirahorian ( autorul metodei de relaxare pilotata auditiv), asupra citatului de mai jos, are doua parti :
1. nu este nimic de dat si de primit cadou ;
2. dogma imposibilitatii transferului de stari si de realizari ;
"Iluminarea ( trezirea, eliberarea) nu-ti poate fi dăruită de un altul "
"L'illumination ( l' éveil ) ne peut pas vous être donnée par un autre"
"Enlightenment ( awakening ) cannot be given by another"
http://www.scribd.com/doc/131629482/Nu-este-nimic-de-dat-si-de-prim...
https://api.ning.com/files/O55D1Wr7*l9b9BavOjEiT2Nn*cd6gg0Fvnn*1klBsGyfSjJCjv9xUggT60r1UaGKAFyNoo0FQ*2Ysyh-q9hNHRSx12GNMwWw/iluminareanupoatefidaruita1.jpg?width=737&height=460

Vizualizări: 276

Răspunsuri la Aceste Discuţii

De acord :)  Krisnamurti sustine aceiasi teorie, respectiv faptul ca totul pleaca din noi, este in fiecare dintre noi! Nimeni si nimic, nu te poate determina sa simti si sa fi altfel decat esti! 

" Aduceti-va aminte de voi, fiti asa cum v-a facut mama natura, respirati, miscati-va liber si traiti. E simplu. Uitati tot ce ati invatat si citit, nu ascultati pe nimeni, intoarceti-va in interior si descoperiti-va adevaratul eu. Nu" imprumutati" caci acesta este apanajul propriei voastre pierderi. Cu cat va afundai mai mult in aceasta lume intortocheata a etichetelor sociale cu atat va pierdeti mai mult si va fi mai greu sa va regasiti.
Fiti asa cum simtiti, bucurati-va de ceea ce sinteti si traiti natural. Miscarile voastre vor deveni firesti, circulare, manifestand o stare de armonie cu natura voastra adevarata. ( ) Orice incercare de a fi unic(adica acele atitudini care ne diferentiaza si care ne fac sa fim asa cum suntem, liberi in manifestarile noastre) este retezata din radacina. Dar noi suntem unici. De aici apar problemele interioare legate de cum ar trebui sa fim, de cum sa facem sa renuntam la propriul nostru mod de a fi si sa adoptam neconditionat unul imprumutat pe care societatea ( comunitatile spirituale ori nespirituale, stiintifice, s.a.m.d.) il considera corect.( ) Sfera este ceva care emana mereu din interiorul ei. Condenseaza asa de mult incat nu poate pastra acolo si daruieste tot timpul. Secretul este daruirea. Daruiti si daruiti-va vietii, oamenilor, naturii. Zidul se va deschide de la sine.
Nu asteptati sa primiti, nu asteptati sa luati, daruiti voi. Atat. Doar daruiti."

Nu e usor sa accepti ca singura cale de a deschide ochii este sa te duci in interior,acolo unde este lumina cu adevarat;dar fara asta orice altceva te va tine pe loc,intr-o iluzie in care nu poti vedea nimic.

Insignă

Se încarcă...

Fişiere video

  • Adăugare fişiere video
  • Vizualizează Tot

Statistici

Top Poetry Sites

© 2021   Created by Gelu Vlaşin.   Oferit de

Embleme  |  Raportare eroare  |  Termeni de utilizare a serviciilor