Vindecarea dezordinilor sociale si climatice prin adevarata rugaciune ( vedeti si linkul de mai jos care raspunde la intrebarea: "in ce consta adevarata rugaciune ?")

Exista o conexiune mult mai profunda intre tot ce exista

In antichitate oamenii stiau ca planul noetic ( al constiintei, pe care-l accesam prin constienta) are functie de plan director, care le comanda pe toate celelalte.

Vindecarea planetei , a climei planetare, a  dezordinilor vremii, se poate face prin ancorare in realitatea sursa ( realitatea cauzala a purei constiente; izvorul iubirii si fericirii neconditionate), de pilda prin rugaciune ( daca stiti cum sa o faceti: folosind "constientizarea" golului de dupa predare; nu se repeta varianta virusata, ci doar doua versuri care sunt traite:

"Vie imparatia ta ( pe inspiratie);

Faca-se voia ta ( pe expiratie, daruire, predare)" ;
Ce este atunci  propozitia " Tatal nostru care esti in Ceruri", in afara noastra, daca nu o virusare, din moment ce Iisus a spus ca "Imparatia lui Dumnezeu nu e aici sau acolo, ci inlauntrul vostru"
(Iisus a afirmat ca: ''«Impărătia lui Dumnezeu nu vine in aşa fel ca să izbească privirile. Nu se poate zice: Uite-o aici! sau: "Uite-o acolo!" Căci iată că Împărăţia lui Dumnezeu este înlăuntrul vostru"»''' (Luca 17.20-21; Rom.144.17; Vers.23)

Lao tzu spune:

"Fără să treci pragul uşii, se poate cunoaşte intreg universul;

Fără să priveşti pe fereastră, se poate vedea Calea Cerului [ poţi descoperi principiile ce guvernează toate lucrurile] (cap 47)

pe linkul de mai jos gasiti poza capitolului 47:

http://www.flickr.com/photos/dmtao/

Hermes Trismegistus ( numele grecesc al zeului Thoth), în «Tablele de Smarald», care-i sunt atribuite, încearcă să ne transmită că trăim într-un univers holografic, atunci când afirmă că: "ceea ce este sus [în Cer şi macrocosmos] este asemenea cu ceea ce este jos [ pe Pământ şi în microcosmos]"

Dacă vrei să cunoşti universul este suficient să te cunoşti pe tine însuţi. Nu căuta în afară ceea ce ai deja înăluntrul tău.

Partea şi întregul sunt identice într-un univers holografic.

Universul holografic este acela care conţine întreaga informaţie în fiecare parte a sa.

Tot la fel se întâmplă şi într-o înregistrare holografică a unei imagini – dacă spargem înregistrarea holografică iniţială, găsim întreaga imagine în fiecare ciob sau în fiecare fragment.

Acelaşi lucru s-a descoperit şi la fiinţele vii, care pot fi regenerate fidel din oricare dintre celulele lor.

Clonarea nu ar fi posibilă dacă nu ar exista întreaga informaţie, necesară reconstituirii întregului organism, în fiecare dintre celulele sale componente; în fiecare dintre celulele, care alcătuiesc un organism pluricelular, găsim ca într-o sămânţă, toată informaţia necesară reconstituirii întregului organism.

Evanghelia dupa Toma / The Gospel of Thomas:

''Imparatia (Cerurilor) este inlauntrul tau si in afara ta; Despica o bucata de lemn si Eu sunt acolo. Ridica o piatra si sub ea ma vei descoperi pe mine''/ "The Kingdom (of Heaven) is inside you and it is outside you"; "Split a piece of wood, and I am there,"Lift up the stone and there you will find me"; 
 

Orice separare sau razboi din afara este de fapt o separare  sau un conflict in interior ( pacificati interiorul prin asezare in pura constienta)

Vedeti articolele:

Vindecarea instantanee a maladiilor/Instant Healing of all Illnesses https://reteaualiterara.ning.com/group/caleaeliberarii/forum/topics...)

 

Necesitatea vegherii sau a prezenţei conştiente imparţiale in trezire
In ce consta adevarata rugaciune ?
https://reteaualiterara.ning.com/group/caleaeliberarii/forum/topics...

 

De ce indemnul la moralitate este gresit ?
Care este cea dintai porunca: sa va indumnezeiti, sa va eliberati, sa va treziti
https://reteaualiterara.ning.com/group/caleaeliberarii/forum/topics...

 

Despre lumea cauzala si lumea efectelor sau despre realitatea obiectiva si subiectiva
https://reteaualiterara.ning.com/group/caleaeliberarii/forum/topics...

 

Vizualizări: 566

Răspunsurile pentru această discuţie sunt închise.

Răspunsuri la Aceste Discuţii

Fiintele umane sunt co-creatoare ale realitatii, atat  individual,  cat si in grup ;

Iisus a facut referire la acest lucru cand a spus ca  fiintele umane pot muta muntii din loc ( adica pot  salva planeta de la impactul unor meteoriti ), daca au  o farama,  mica cat o boaba de mustar, din ancorarea necesara in constienta ( care a fost tradusa drept credinta). 

Acest lucru era cunoscut inainte de maestrii spirituali, de shamani,  de vrajitori/ vrajitoare si de mistici ( care erau rugati  sa protejeze comunitatile locale de urgiile naturii, de cataclisme, sa aduca ploaia);
Ca sa nu se piarda centralizarea controlului fiintelor umane din mana autoritatilor religioase si politice,  acestea au recurs la crime impotriva umanitatii. Sigur ca cei stiau acest lucru inainte au fost eliminati ( nu doar prin recurgerea la  arderea pe rug, practicata de catre Inchizitie)  si izolati, prin culpabilizarea celor care recurg la ei,  prin programare conceptuala ( povesti pt copii in care vrajitoarele sunt rele si urate ). Sfintii , care realizau accesul la  capacitati directe de actiune si de cunoastere (teleportare, bilocatie, levitatie) erau recunoscuti  oficial de autoritatile religioase, doar daca  puterile lor veneu de la Dumnezeu (in realitate daca ascultau si erau supusi liderilor religiosi ).
Rugaciunea   fara constientizare este o rugaciune virusata sau moarta, fiindca nu produce focul trezirii ( vedeti: Constienta /Awareness de Anthony de Mello traducere de Dan Mirahorian
http://www.danmirahorian.ro/Constienta-Awareness.pdf) ;
Au fost deja facute cercetari,  la nivel de orase, inchisori si tari intregi, care au dovedit  influenta practicii ancorarii in constienta ( integrata in rugaciune sau in meditatie) asupra  vindecarii dezordinilor sociale  (scaderea criminalitatii; reducerea actelor antisociale) si asupra dereglarilor climatice sau ale vremii (  s-au declansat precipitatii in zona subahariana, doar in perimetrul unei singure tari).
Controlul fiintelor umane se realizeaza prin colonizarea constiintelor cu dogme, care si-au dovedit incapacitatea in scaderea criminalitatii si actelor antisociale, fiindca in locul rugaciunii  si a ancorarii in constienta se predica morala crestina, culpabilizarea, intoleranta fata de tot ce este diferit,  se face propaganda urii. Vedeti  situri de genul "Ortodoxie sau moarte!", care  demonizeaza orice alte traditii spirituale ale omenirii. Informati-va asupra  MT- Meditatiei Transcedentale ( promovata de Maharishi Mahesh ), care a stabilit ca pragul critic pt ca acest efect  climatic sa se manifeste este sa  fie practicata  de 1% din populatia unei tari. Cu alte cuvinte puterea constientei este mai mare decat a dispozitivelor de tip HAARP. ( vedeti: EFECTUL MAHARISHI http://m-t.ro/mef.html )

Controlul climatic in trecut ( vedeti rubrica history)
http://en.wikipedia.org/wiki/Weather_control#History

Influenta MT ( Meditatiei Transcedentale ) asupra vremii
http://en.wikipedia.org/wiki/TM-Sidhi_program

1. Effect of Transcendental Meditation on the Weather (  Nepal, Northern Ireland, Ghana, Kenya, Uganda, South Africa and Israel )
http://en.wikipedia.org/wiki/Transcendental_Meditation_technique
2. Hagelin, John S.; Maxwell V. Rainforth, Kenneth L. C. Cavanaugh, Charles N. Alexander, Susan F. Shatkin, John L. Davies, Anne O. Hughes, Emanuel Ross, David W. Orme-Johnson (1999-06-01). "Effects of Group Practice of the Transcendental Meditation Program on Preventing Violent Crime in Washington, D.C.: Results of the National Demonstration Project, June--July 1993". Social Indicators Research 47 (2): 153–201.

Cineva este nelamurit si scrie:
"Ce este atunci propozitia: " Tatal nostru care esti in Ceruri", in afara noastra, daca nu o virusare, din moment ce Iisus a spus ca "Imparatia lui Dumnezeu nu e aici sau acolo, ci inlauntrul vostru"
iar mai jos scrie
Imparatia (Cerurilor) este inlauntrul tau si in afara ta
nu va contraziceti ?
Raspuns:
Realitatea sursa este o realitate omniprezenta (holografica) dar de contactat nu se poate decat inlauntrul nostru prin centrarea in ACUM - AICI
EXISTA ARTICOLE CARE VA LAMURESC
Lao Tzu Capitolul 47 Universul holografic; Cerul -un loc inlauntrul tau-Universul Holografic
Imparatia lui Dumnezeu este inlauntrul vostru William Blake scria: "sa vezi universul intr-un graunte de nisip si raiul intr-o floare salbatica". (To see a World in a Grain of Sand and a Heaven in a Wild Flower; Voir un Monde dans un grain de sable, et un ciel dans une fleur sauvage).
http://www.danmirahorian.ro/47Laotzu.pdf
http://www.scribd.com/doc/26757605/
Lao Tzu Chapter 2 Dincolo de dualitate: Stiinta eliberarii/Beyond Duality: The Science of Transcendence Câmpul sursă şi calea orizontală şi verticală de cunoaştere şi de acţiune
Source field and the horizontal and the vertical path of knowledge and action
Calea către izvorul vieţii/The Way to the Source of Life /Le chemin vers la source de la vie
Cele trei căi cunoscute de civilizaţiile avansate de ieşire din timp şi spaţiu/Three ways to transcend time and space that are known to all highly advanced civilisations
http://www.danmirahorian.ro/2LaoTzu.pdf
http://www.scribd.com/doc/67258603/

Insignă

Se încarcă...

Fişiere video

  • Adăugare fişiere video
  • Vizualizează Tot

Statistici

Top Poetry Sites

© 2021   Created by Gelu Vlaşin.   Oferit de

Embleme  |  Raportare eroare  |  Termeni de utilizare a serviciilor