A venit mărţişorul!

Iarna aceasta, deosebit de grea, pe lângă o zăpadă nemaiântâlnită, generând multe victime, să sperăm că sacrificiile ne vor aduce şi-o spălare de păcate. E posibil ca mulţi dintre noi să înveţe că-n lumea aceasta sunt lucruri mult mai importante decât banul şi avuţia. Mi-amintesc, într-o vreme când vorbeam cu cei care nu iubesc prietenia-moralităţii, unii afirmau sus şi tare: - Acesta-i un slogan comunist.

Mulţi au aruncat cu pietre, au dat la gioale dar, cu toate acestea, mulţumită şi "Reţelei Literare", de găzduire, rezistăm.

Nu pot să dau nume, dar pot afirma doar că unii, printre care şi poeţi, se înţelegea din câteva lucrări, să fiu elegant, că mentalitatea sănătoasă-i, să faci doar ce zice popa...oare?

Vine primăvara, zăpada a spălat mai toate murdăriile. Haide-ţi Fraţilor! Haide-ţi Surorilor! în ale literaturii şi nu numai...Spre aer limpezit.

Vizualizări: 76

Răspunsuri la Aceste Discuţii

PRIMAVARA ESTE A ACELORA CARE CRED IN EA.MORALITATEA ESTE A ACELORA CARE O PRACTICA.LA FEL SI BUNATATEA, IERTAREA, INGADUINTA.NERGETI MAI DEPARTE, NU SINTETI SINGUR.SI-APOI, LUCRURILE EDUCATIVE NU FAC RAU NIMANUI...SA AVEM INGADUINTA MAI ALES PENTRU DETRACTORI.VA IMBRATISEZ.

Distinsă Mariana V.

Vă mulţumesc de trecere, vă mulţumesc de opinii şi pentru tot ce faceţi literar pentru ca lumea aceasta să devină mai bună.

Insignă

Se încarcă...

Fişiere video

  • Adăugare fişiere video
  • Vizualizează Tot

Statistici

Top Poetry Sites

© 2021   Created by Gelu Vlaşin.   Oferit de

Embleme  |  Raportare eroare  |  Termeni de utilizare a serviciilor