Nu este uşor să spui "Adevărul" când aproape toată lumea de azi acceptă mult mai uşor "minciuna", folosind-o ca pe cel mai firesc adevăr. Nu este foarte uşor să spui "Adevărul" când, după ce îl rosteşti de foarte multe ori cei de lângă tine nu sunt deloc dispuşi să-l asculte, întorcându-ţi spatele prietenii şi uneori chiar şi cei mai apropiaţi ai tăi. Nu se poate vorbi despre singurătatea acestui om pe pământ, dar adevărul este necesar chiar dacă trebuie spus cu preţul vieţii,... chiar dacă "el" implică foarte multe riscuri.
Uneori Adevărul pentru că este "unic", şi el este venit din"Lumina Adevărului Divin", poate face victime, dar poate fi şi de o frumuseţe ce te lasă mut de uimire...
Deci, în momentul când respingi acest "Adevăr" eşti obligat să-l cunoşti mai întâi. Să-i cunoşti conţinutul, să-i cunoşti părţile lui negative ca să-l poţi respinge. Totodată şi părţile lui pozitive ca să ştii ce-ţi oferă el.
Câţi iubim: pământul, aerul, apa, focul, şi ne sunt atât de necesare?... Unora nici nu le place să vorbeşti despre ele, nici despre Cel ce le-a zidit pe ele. Multora le este foarte greu de acceptat să le împărtăşeşti Adevarul, în forma lui pură şi pe unii chiar nici nu-i interesează, trăind toată viaţa în minciuna lor.

Vizualizări: 40

Răspunsuri la Aceste Discuţii

Uneori, rosteam la supărare că, Adevărul este atât de preţios, încât nu merită să-l arunci pe orişicine. Revenind la detaliile dvs., privind ,,conţinutul''adevărului, concentrându-mă asupra părţilor sale, accept tot ceea ce spuneţi despre Adevăr şi voi păstra cu drag d-na Elisabeta Brănoiu, cuvintele dvs. printre amintirile mele. Vă mulţumesc.

Viata ne pune la dispozitie si aspecte pozitive, dar mai mult negative.ca sa ne fie mai confortabila. Dar un crestin autentic este pe deplin incredintat, ca drumul ce duce spre comuniune cu Dumnezeu este acesta: "Eu sunt : Calea, Adevarul si Viata! zice Domnul nostru Iisus Hristos. Avem libera alegere, Iisus nu ne constrange "daca vrem". E adevarat, nu oricine poate lua crucea si a merge fara cartire dupa Iisus, si poate de aceea EL s-a rastignit pentru slabiciunile noastre... ramane si noi sa-L rugam sa aiba mila de noi, ca suntem nevrednici sa intram in Frumusetile si Bucuriile Ceresti! Sa ne ajute si sa ne ocroteasca de grelele ispite ce vin peste noi. Cu drag, Doamne ajuta!

Insignă

Se încarcă...

Fişiere video

  • Adăugare fişiere video
  • Vizualizează Tot

Statistici

Top Poetry Sites

© 2021   Created by Gelu Vlaşin.   Oferit de

Embleme  |  Raportare eroare  |  Termeni de utilizare a serviciilor