Evitarea razboiului civil sau a incendiului

Calea non-violentei a fost folosita pt eliberarea unei intregi planete ( vedeti mai jos greva generala de pe planeta Thiaoouba )


"Toate razboaiele sunt razboaie civile. Toate revolutiile externe sunt sacrificii inutile, forme ale razboiului civil, adica modalitati de sinucidere. Solutia este: revolutia interioara, adica trezirea. In lipsa trezirii va continua razboiul interior si ecoul sau exterior. Varianta lui Konrad Adenauer (vedeti mai jos) este o foarte buna justificare pt reprimarea celor care nu au acelasi orizont ( de fapt aceeasi programare conceptuala sau conditionare- fiindca "conceptia comanda perceptia")" ( Mirahorian )

" Doar cei treziti cunosc aceeasi realitate ( au vedere) ; cei ce dorm traiesc fiecare in lumile lor separate ( sufera de orbire, ignoranta - avidya; privesc umbrele/ impulsurile proiectate pe ecranul mental/ peretele pesterii din alegoria folosita de Socrate si consemnata de Platon in Republica VII)"; (Heraclit; fragment DK B89 BY 95)
"The waking have one world in common; sleepers have each a private world of his own". ( Heraclitus DK B89 BY 95)
"Pour ceux qui sont éveillés, il n'y a qu'un seul et même monde; mais chacun des endormis se détourne dans un monde particulier".
"Pour les éveillés il y a un monde un et commun. Mais parmi ceux qui dorment, chacun s' en détourne vers le sien propre". (Fragt. B 89 DK )
"Pour les éveillés, le monde est Un Seul, mais chacun des endormis se réfugie dans un monde individuel. " ( Héraclite DK B89 BY 95)
see more:/ vedeti: "O realitate separata/ A Separate Reality"
http://www.danmirahorian.ro/REALITATE-SEPARATA.pdf
http://www.scribd.com/doc/27464855/

Variante:

"Yet, although the logos is common to all, most men live as if each of them had a private intelligence of his own. ( Heraclitus DK B2 BY 92)
"We all live under the same sky, but we don't all have the same horizon"/ "Toti traim sub acelasi cer, dar nu toti avem acelasi orizont ( programare conceptuala; credinte; convingeri)."(Konrad Adenauer - autorul sistemului conceptual al divizarii Germaniei, care a fost apoi exportat pt divizarea Coreei, Vietnamului )

Concluzie
The truth is seen only by mystics, lovers and poets/ Adevarul este vazut doar de misticii indragostitii si de poetii .
Pana la trezire sa ne amintim permanent de cuvintele lui Antoine de Saint-Exupéry:
" Cel ce este diferit de mine, nu ma lezeaza si nu ma saraceste , ci ma imbogateste"
" Celui qui diffère de moi, loin de me léser, m'enrichit"
" He who is different from me does not impoverish me - he enriches me".

http://www.facebook.com/groups/zamoksha/

Co-autorii incendierii si al razboaielor civile sunt cei ce va indeamna sa renuntati la neutralitate, nonimplicare, prudenta si constienta, etichetand-o drept indiferenta.
Trezirea si pacea ( interioara si exterioara) se pastreaza cultivand cele patru atitudini corecte. Vedeti: Care sunt cele patru atitudini corecte pt. a realiza Impacarea, Trezirea, Eliberarea si Iluminarea ?
Which are the four right attitudes towards ourselves and others to realize Inner Peace, Enlightenment, Liberation or Ascension/ Quelles sont les quatres attitudes correctes envers nous-mêmes et les autres pour realiser la paix intérieure, l'éveil, la libération ou l'Ascension
http://www.danmirahorian.ro/Atitudini-Trezire.pdf
http://www.scribd.com/doc/21639954/
http://www.scribd.com/doc/21537363/

 

George Bernard Shaw: " Indiferenta este esenta inumanitatii"/ Indifference is the essence of inhumanity".

In citatul urmator veti observa o alta formulare unde cuplurile de contrarii ( iubire-ura; frumos-urat) sunt inlocuite arbitrar cu indiferenta:
Elie Wiesel: "Contrariul iubirii nu este ura, ci indiferenta. Opusul frumosului ( in arta) nu este uratul, ci indiferenta. Opusul credintei nu este erezia ci indiferenta. Iar contrariul vietii nu este moartea , ci indiferenta "/ "The opposite of love is not hate, it's indifference. The opposite of art is not ugliness, it's indifference. The opposite of faith is not heresy, it's indifference. And the opposite of life is not death, it's indifference."

Emil Hossu l-a citat pe George Bernard Shaw:

" Indiferenta este esenta lipsei de umanitate. Vreau sa spun, in acelasi timp, ca nu poate fi iubit cineva care nu iubeste pe nimeni."

Cancerul social nu este de ieri de azi, ci a inceput dupa confiscarea revolutiei din decembrie 1989, odata cu cei care au cazut prada dictaturii credintei ca "a avea" este identic cu "a fi".
Cei care au dorit vinderea la fiare vechi a industriei, vinderea copiilor nou nascuti, au dat de lucru multimii declansand goana dupa imbogatire, tarabizarea tarii .
Asa a inceput si schimbarea polarizarii initiale de la
revolutie din iubire, in ura, din solidaritate in dezbinare (au inceput lupte in justitie intre prieteni, frati, surori, intre copii si parinti pt mosteniri, averi, case, ..).
Cuvantul de ordine este dezbinarea si ea a fost intretinuta de posturi de televiziune specializate in propaganda si dezinformare, care s-au ocupat cu inocularea suspiciunii si a fricii intre oameni.
Azi dezbinarea este adusa la rang de politica, asa ca oamenii sunt aruncati impotriva patronilor ( care sunt inamici ai puterii), a liderilor sindicali care au verticalitate , iar cei ce lucreaza la stat, impotriva celor care lucreaza in domeniul privat, care la randul lor au fost amenintati cu confiscarea fondurilor bancare.
Amenintarile, santajul cu datul afara sau cu trimiterea in inchisoare au o singura tinta spargerea solidaritatii celor care si-au castigat prin lupta fiecare drept castigat, fiecare procent din salariu sau pensie.

Cum se indeparteaza cancerul ?

Ca si cu un cancer nu se astepta ca acesta sa se extinda.
Se initiaza procedura de suspendare parlamentara a presedintelui si a guvernului.
Avem destui oameni responsabili in armata, politie si servicii, care stiu deja cine sunt "bocii" (cum ii numea Octavian Paler), oamenii fara coloana vertebrala, care au facut posibila realegerea si mentinerea in functie a incompetentei, care ne-a adus aici.
Dictatura se pregateste de represiune prin introducerea limitarii drepturilor constitutionale pt a preveni un atentat la siguranta nationala. Aceasta represiune poate functiona doar daca actualul regim este lasat sa provoace violente ( diversiuni), pt a justifica arestari, doar daca nu este debarcat pe cale parlamentara sau prin greva nationala, pana la parasirea posturilor pe care s-au dovedit ca le ocupa abuziv.
Cu o dictatura nu se lupta cu liste de semnaturi, in care se dau datele personale (CNP). Aceasta forma de lupta da posibilitatea unei minoritati sa-si localizeze si sa-si lichideze adversarii cheie.
Un cancer se indeparteaza simplu prin intreruperea alimentarii cu nutrienti a zonei afectate: daca se intrerup toate conexiunile energetice si informationale, daca se opreste totul: centrale energetice, comunicatii catre palatul din care se dau ordine; atunci centrul moare, este paralizat si ramane singur cu "bocii".
Gandhi a paralizat o tara uriasa si i-a facut pe englezi sa o elibereze. Martin Luther King a determinat abolirea segregatiei rasiale. In galaxie o intreaga planeta a scapat de dictatura (vedeti cartea "Profetia de pe Thiaoouba" de Michel Desmarquet in Capitolul 10 pagina 119; vedeti documentul pe linkul:
http://www.scribd.com/doc/31302958/Rapirea-pe-a-noua-planeta-Profet...
)
Dictatura se pregateste sa fuga la aeroport fiindca a renuntat sa scada si salariile din aviatie. Sindicatele din aviatia civila au anuntat deja ca se desolidarizeaza de greva generala si asteapta sa lupte singuri pt respectarea unor promisiuni, pe care dictatorul nu le-a respectat niciodata..

Romania se trezeste !

pentru cei ce spun ca nu stiu "ce sa facem" si accepta ca un lucru implacabil tot ceea ce hotareste dictatorul...

pentru cei ce cred in cei, care desi au jurat pe constitutie pt respectarea si apararea drepturilor si libertatilor cetatenilor, au limitat libertatea si dreptul la viata al unui popor si au organizat campania de desolidarizare prin dezinformare, dezbinare, santaj, amenintari, spargatori de greva...

pentru cei care cred ca tara asta nu este pazita de cineva in fata agresiunilor si liberului arbitru al unui dictator...

pentru cei care au uitat de responsabilitatea lor individuala de a apara democratia, drepturile la libertate si la viata...

pt cei care mai cred ca institutiile delegate de noi (presa, stat, sindicate) sunt "cainii de paza" ai democratiei si ai libertatii individuale, desi acestea au abdicat de la misiunea lor, ca urmare a infiltrarii, coruperii si santajului..
In curand toti vor afla ce vor: "Demisia imediata a dictatorului"
http://mirahorian.ning.com/profiles/blogs/in-curand-toti-vor-afla-c...

Vizualizări: 415

Fişiere Anexate :

Insignă

Se încarcă...

Fişiere video

  • Adăugare fişiere video
  • Vizualizează Tot

Statistici

Top Poetry Sites

© 2021   Created by Gelu Vlaşin.   Oferit de

Embleme  |  Raportare eroare  |  Termeni de utilizare a serviciilor