"Unii spun ca nu exista succes fara invidie, iubire fara gelozie. In realitate invidia si gelozia nu sunt umbre, care insoteste succesul ori iubirea, ci ecoul orbirii declansate de egoism, de dorinta de a poseda doar tu ceea ce este un drept al tuturor din nastere: accesul la fericire si la iubire neconditionata" (Mirahorian )

Prietenul meu (https://reteaualiterara.ning.com/profile/Patanjali) care se ocupa de situl dedicat  lui Patanjali are un cont pe facebook (http://www.facebook.com/patanjali.aforisme ), care a fost suspendat  pentru 2 saptamani pentru spam.
Am solicitat  informatii exacte de la Facebook si am aflat din ce cauza.

Din cauza ca domnul Corneliu Piriu (https://reteaualiterara.ning.com/profile/CorneliuPiriu), care  a raspuns la cererea de prietenie adresata tuturor membrilor retelelor inchise ( indicate mai jos), ca nu cunoaste persoana care-i adreseaza cererea ( desi  pana acum cateva minute era prieten  pe  situl lui Patanjali: https://reteaualiterara.ning.com/profile/Patanjali) si a raportat acest lucru catre echipa Facebook.


In realitate d-l Corneliu Piriu a fost membru si in reteaua http://patanjali.ning.com/ , unde exista aceeasi sigla ( din cauza modului coroziv  de relationare- cautati  replicile sale distructive in forumuri, au existat altercatii cu alti membrii din http://patanjali.ning.com,   care l-au numit  in moduri imposibil de reprodus aici ).
I-am trimis un mesaj acestui domn  in care l-am intrebat de ce a procedat asa (  de ce a spus ca nu cunoaste persoana pe care a avut-o drept administrator si prieten ) .

Am primit drept raspuns un sir nesfarsit de justificari si  de explicatii:
-ca domnia sa nu acorda prietenia unei poze ( desi era prieten, aici si in siturile inchise, care foloseau aceeasi imagine drept sigla)
- ca in 1992, la Centrul de Acupunctura si Homeopatie din Bucuresti, dupa publicarea cartii Tao Te Ching,  de catre  d-l Mirahorian impreuna cu dr. Florin Bratila,  d-l Mirahorian nu a avut timp sa-l primeasca ( lucru de care domnia sa nu isi aduce aminte, dar considera ca este posibil, daca era in  drum catre alta activitate);  va dati seama ca de acest lucru ( ca nu a fost primit de d-l profesor) nu este vinovat prietenul meu,  care a facut voluntariat ca administrator al siturilor);
-   crezand ca scrie d-lui profesor, d-l Corneliu Piriu imi scrie, crezand ca eu sunt d-l profesor: " ca m-a admirat , dar dupa aceea a vazut ca ma risipesc in alte domenii si ca am prea multe pagini  nu ma mai admira"

 (  daca  judecam dupa fapte,  atunci  ne intrebam de ce d-l Corneliu Piriu era membru in 5 retele cu mesajul d-lui Mirahorian, in diferite domenii de activitate, administrate de studentii sai ? Daca se repeta de ce nu i-a ajuns un singur site sau retea ?).
Observati ca tinta d-lui Corneliu Piriu este d-l profesor Mirahorian,  crezand ca  domnia sa i-a trimis acea invitatie;

Ca si Gogu Constantinescu, caruia  "prietenii" i-au deraiat locomotiva sonica, si d-l profesor este plecat din tara in majoritatea timpului, asa  ca mesajul din cartile publicate ajunge la oameni  pe o alta cale; 

Temele principale abordate in cartile  publicate se afla pe situl autorului (http://www.danmirahorian.ro/); fiecare dintre aceste teme are o retea de comunicare datorita celor care fac voluntariat; azi un amic a descoperit 18 pagini  despre Corneliu Piriu, care  nu spun nimic nou in afara laudei de sine , inclusiv pagini pe youtube, care tradeaza targetul urmarit.

 

RETELE INCHISE/CLOSED SITES sunt :
Membrii fostelor retele de mai jos sunt rugati sa intre in profilul Facebook (http://www.facebook.com/patanjali.aforisme), Google, Scribd,
http://360.yahoo.com/patan_jali (closed)
http://patanjaliyoga.spaces.live.com/(closed)
http://patanjali.ning.com/(closed)
http://patanjali.spruz.com/(closed)
http://grou.ps/patanjali(closed)

 

In concluzie
Dintr-un total de 1200 persoane,  care au fost membre pe  siturile inchise ( dedicate lui Patanjali) si care au fost invitate pe facebook si pe siturile indicate in profilul Google (https://profiles.google.com/patanjalisutra), doar acest domn   a raportat echipei Facebook ca nu-si cunoaste prietenul si administratorul, crezand ca razbunarea sa ajunge la d-l profesor Mirahorian.


La scrisoarea cu explicatii si justificari am raspuns cu un singur cuvant: " multumesc".

Cred ca va dati seama de ce ?

Noi toti am primit raspunsul la fapta sa, care  nu este justificata de rautate gratuita sau de invidie, ci de o viata traita  ca prizonier al egoului, departe de izvorul de fericire si de iubire .

vedeti:  "De ce indemnul la moralitate este gresit 
Prima porunca la care s-a referit Iisus este indumnezeirea, ascensiunea omului la stadiul divin, la regimul holografic de functionare
https://reteaualiterara.ning.com/group/tao/forum/topics/de-ce-indem...

 

Pe masura ce importanta mesajului d-lui profesor Mirahorian va fi recunoscuta si in Romania, vor apare probabil noi atacuri. Eu si prietenii mei, care contribuie la difuzarea mesajului d-lui Mirahorian, le asteptam si o sa le multumim.

 Profilul  Patanjali  (http://www.facebook.com/patanjali.aforisme ) a fost suspendat 2 saptamani .  

Conditiile de comunicare intre oameni continua sa se inaspreasca pe zi ce trece ( vedeti de ce  sau de unde vine aceasta presiune pe: http://www.danmirahorian.ro/hiddenknowledge.html)

Oare ce  se va mai intampla cu membrii sitului myspace (http://www.myspace.com/patanjaliyoga/friends) unde sunt 1401 persoane ( ca urmare a degradarii myspace intr-un alt facebook ) sau cu siturile dedicate trezirii (https://reteaualiterara.ning.com/group/caleaeliberarii) , unde sunt  si mai multi membrii ?

Vizualizări: 207

Răspunsurile pentru această discuţie sunt închise.

Răspunsuri la Aceste Discuţii

Transa colectiva  sau conditionarea va cere sa cautati iubirea si fericirea doar in afara, in rezultate, in pozitii ocupate in ierarhii artificiale ( economice, profesionale, politice, intemeiate pe  verbul "a avea" si pe efecte ), in topuri, in posedarea unor alte fiinte, in trairea unor placeri efemere.  Unii pun caruta inaintea carului si repeta eroarea cultivarii efectelor in locul cauzei ( ajungerea la altar; realitatea sursa) si predica respectarea unor reguli de morala si de comportare, ca si cum iubirea de semeni predicata de moralisti ar fi o iubire reala.  In realitate  iubirea reala si fericirea autentica nu sunt sunt efecte ale regulilor morale,  ci ale regasirii izvorului din noi insine (Tao), a regasirii unitatii profunde dintre tot ceea ce exista

  f. frumos este exemplificata mai jos vederea compartimentata asupra lumii si relatia cauzala falsa ( reactivitatea ) ; in opinia mea  totul pleaca de la cautarea in afara a iubirii, a izvorului de fericire , reusita, succes,...

Viorel V. Langa : " Succesul şi invidia sunt două categorii eterogene, având constituţie si dezvoltare  autonome, dependente doar unisens; succesul se formulează în manieră constructivă, putând subzista în solitudine, şi doar invidia îşi alimentează efervescenţa din exterior, parazitar şi pur reactiv.     Conţinutul relaţiei dintre iubire şi gelozie este diferit, întrucât  nu implică obligatoriu două subiectivităţi personale distincte: gelozia purcede dintr- o fărâmă de sentiment nobil care refuză gratuitatea congenitală preferând a se livra condiţionat"

Insignă

Se încarcă...

Fişiere video

  • Adăugare fişiere video
  • Vizualizează Tot

Statistici

Top Poetry Sites

© 2021   Created by Gelu Vlaşin.   Oferit de

Embleme  |  Raportare eroare  |  Termeni de utilizare a serviciilor