Fotografie cu cele 5 cărți ale mele publicate în perioada 2014 - 2015.

Scurtă prezentare a cărților mele făcută de managerul editurii eLiteratura, poetul Vasile Poenaru.

Destine învolburate: Trei piese de teatru care oglindesc viața așa cum este ea, cu bune și rele, cu momente comice și tragice, producând adesea încântarea cititorului sau invitând la reflecție. Orice teatru ar fi mândru să poată include aceste piese în repertoriul său și ar avea un succes garantat cu ele.

Simfonia emoțiilor: Volumul cuprinde câteva sute de poezii de rară frumusețe, în care apreciem sinceritatea trăirilor și acuratețea expresiei.

Jurnalul mistic: O relatare obiectivă și neprelucrată a zece ani de convorbiri cu spiritele și de treceri în lumea pe care în mod obișnuit oamenii o cunosc numai după moarte. Ca să nu înmărmurească de frică, cititorul ar trebui să ia cartea ca pe un roman fantastic, deși nu este decât un jurnal, totul fiind adevărat, obiectiv și lipsit de orice exagerare.

Amăgiri și taine: Acest roman conține numeroase scene erotice și folosește un limbaj nepotrivit pentru persoanele sub 18 ani. De aceea este interzis minorilor. Adulții vor înțelege ce pot face unii semeni ai noștri (inclusiv copii) pe, și prin, Facebook și alte medii sociale. Din acest punct de vedere, romanul poate fi receptat și ca un semnal de alarmă pentru cei ce-și lasă copiii să "navigheze" nestingherit pe Internet.

Magia cuvintelor: Un volum ce conține peste o sută de poezii, foarte frumoase, care impresionează sufletul cititorului.

Vizualizări: 53

Adaugă un comentariu

Pentru a putea adăuga comentarii trebuie să fii membru în reţeaua literară !

Alătură-te reţelei reţeaua literară

Insignă

Se încarcă...

Fişiere video

  • Adăugare fişiere video
  • Vizualizează Tot

Statistici

Top Poetry Sites

© 2021   Created by Gelu Vlaşin.   Oferit de

Embleme  |  Raportare eroare  |  Termeni de utilizare a serviciilor