TREZIREA ACUM/AWAKENING NOW
 • Masculin
 • Princeton, NJ
 • Statele Unite
Partajare pe Facebook
Partajare

http://reteaualiterara.ning.com/group/caleaeliberarii

Se încarcă... Se încarcă feed-ul

TREZIREA ACUM/AWAKENING NOW's Prieteni

 • ioana maria marin
 • IOANA BURGHEL
 • Tafta Silvia-Andreea
 • Roibu Maria
 • Irina
 • September
 • Maria Rosca
 • Oana Rau
 • Jojo B
 • Nicoleta
 • BĂLUŢĂ GINA
 • Mihaela Popa
 • Celine Adam
 • Lala Miron
 • Paun Mihaela Roxana

Cadouri primite (55)

De la Claudia Radu De la eleonora gaspar De la stoian mariana De la sophia toma
 

TREZIREA ACUM/AWAKENING NOW

Trezirea Acum - In ce mod putem sa supravietuim Schimbarilor Planetare si Interplanetare ?

Ce inseamna "TREZIREA ACUM" ?
Trezirea inseamna eliberarea din TIMP, iar aceasta se realizeaza prin ancorarea in ACUM.
Oamenii cred ca linia timpului contine prezentul, trecutul si viitorul. In realitate clipa prezenta, momentul ACUM, care are durata egala cu zero, nu apartine liniei timpului si realitatii create, ci realitatii sursa...
A ne trezi este sinonim cu a ne elibera din realitatea secunda ( lumea umbrelor; lumea efectelor; lumea timpului) si a intra in lumea cauzelor ( realitatea sursa, lumea atemporala a lui ACUM).
Vedeti articole si imagini despre realitatea sursa in grupul prietenului meu, care se ocupa de acest subiect:

http://www.facebook.com/groups/awakeningnow/

SUPRAVIETUIREA NOASTRA, ATAT LA NIVEL INDIVIDUAL, CAT SI CA SPECIE, ESTE CONDITIONATA DE ACCESUL LA CAPACITATILE NOASTRE DIRECTE DE CUNOASTERE SI DE ACTIUNE . FARA TREZIRE , FARA REDESCOPERIREA ADEVARATEI NOASTRE IDENTITATI ACEST ACCES ESTE IMPOSIBIL
THIS SITE IS DEDICATED TO THE REDISCOVERY OF OUR TRUE IDENTITY WHICH IS FOLLOWED BY THE ACCESS TO THE DIRECT CAPACITIES OF KNOWLEDGE AND ACTION UPON WHICH DEPENDS OUR SURVIVAL AS INDIVIDUALS AND SPECIES
CE SITE EST DÉDIÉ À LA REDÉCOUVERTE DE NOTRE VÉRITABLE IDENTITÉ QUI EST SUIVIE PAR L'ACCÈS À NOS CAPACITÉS DIRECTES DE CONNAISSANCE ET D'ACTION, SUR LESQUELS EN DÉPEND NOTRE SURVIE EN TANT QUE INDIVIDUS ET ESPÈCE
Awakening Now- How to survive Earth and Interplanetary Changes ?
Trezirea Acum - In ce mod putem sa supravietuim Schimbarilor Planetare si Interplanetare ?

Ca urmare a inchiderii retelelor ning in luna iulie RETEAUA "TREZIREA ACUM" s-a mutat pe situl de mai jos:
Due to the closing of ning network in july our network AWAKENING NOW has moved on:

http://www.danmirahorian.ro/relaxare.html

si mai poate fi gasit pe siturile de mai jos:/and can be found on the sites mentioned below

http://www.facebook.com/groups/zamoksha/
http://www.flickr.com/photos/guidedawakening/

1.1.Group Yahoo:
http://health.groups.yahoo.com/group/GUIDED_RELAXATION/

1.2.Grup Yahoo:
http://groups.yahoo.com/group/RELAXAREA_PILOTATA

Group Google:
http://groups.google.com/group/guidedawakening

Oamenii se cred neputinciosi fiindca au fost conditionati sa uite cine sunt si ce capacitati divine au.

Actualele schimbari planetare si interplanetare, care sunt sesizate la nivel climatic, tectonic ( a crescut exponential seismicitatea, vulcanismul) si magnetic ( un film pe Discovery a fost dedicat influentei variatiilor campului geomagnetic asupra oamenilor), agraveaza si crizele prin care trece o civilizatie planetara, devenita vulnerabila, ca urmare a desfintarii si stergerii programatice a responsabilitatii si identitatii individuale.

Ce putere mai are un popor sau o civilizatie, atunci cand acestea sunt alcatuite in proportie covarsitoare din fiinte care au fost transformate pe banda rulanta in recipiente, in executanti, care au uitat sa-si foloseasca in mod corect constienta si iubirea ( care in loc de luciditate si solidaritate intr-o actiune de tip Gandhi sau Martin Luther King, aluneca in inconstienta si ura, la indemnul oricarui descreierat ).

Fiintele umane au fost programate sa se identifice cu un corp material trecator, cu un vas sau o haina, astfel incat au uitat ca sunt apa nemuritoare din acel vas. Identificarea eronata a fost extinsa la minte ("gandesc deci exist"), [desi fiinta umana foloseste mintea, asa cum noi folosim un instrument de procesare a informatiilor (calculator)].

Tiparul identificarii cu un nume, cu un gen, cu o varsta, cu o profesie, cu o functie, cu o pozitie in organismul social, se extinde la tot ceea ce avem iluzia ca posedam: obiecte, fiinte, ceea ce credem ca stim (de aici o serie nesfarsita de conflicte).
In articolul despre "puterea lui Socrate" (http://www.danmirahorian.ro/Puterea-Socrate.pdf), se arata faptul ca nu doar "cunoasterea inseamna putere", ci si capacitatea de a constientiza si de a ne accepta propria ignoranta. Suntem in crize de tot felul fiindca de pilda nu stim sa producem altfel energia de care avem nevoie. Daca suntem lucizi atunci vom recunoaste faptul ca tot ceea ce stim azi indirect ( prin intermediul impulsurilor generate de portile senzoriale) reprezinta o cunoastere intemeiata pe umbre proiectate pe ecranul mental (amintiti-va alegoria pesterii lui Platon din Republica VII). O cunoastere partial adevarata ( ce trebuie confirmata permanent prin experimentare) este o cunoastere a unor fiinte oarbe si apartine domeniului ignorantei si iluziei. Trezirea inseamna vindecarea orbirii, trecerea de la "a privi", la "a vedea" (termenul sanskrit "avidya" este tradus prin ignoranta- "fara cunoastere", cand de fapt inseamna fara-"a" vedere-"vidya") .

In fiecare clipa murim si renastem ca fiinte de lumina !
A devenit celebra afirmatia ca "suntem praf de stele/star dust", fiindca toti atomii au fost creati sau sintetizati in stele, ca tot ce este creat in plan material. In realitate suntem chiar lumina stelelor, dat fiindca materia nu este decat un mod de existenta al unei unice entitati (energia), care e manifesta in forma infasurata (potentiala; localizata) si desfasurata (libera; cinetica; delocalizata). Reamintiti-va ca dvs sunteti alcatuiti din lumina.. si la fel se intampla cu tot ceea ce va inconjoara. Tot ce intalnim sunt fotoni in forma impachetata (materie) si libera (lumina; campuri electromagnetice). In aceasta lume alcatuita doar din lumina, fiintele umane care sunt prizoniere in pestera intunecoasa a realitatii secunde nu vad lumina decat in clipa eliberarii( moksha), a trezirii, care din aceasta cauza se mai numeste Iluminare ( realizarea accesului la lumina permanenta sau necreata)

Sunt intr-adevar fiintele umane alcatuite din lumina ? Are humans really beings of light? Este ADN-ul viitorul internet ?
Saptamana aceasta un savant din Rusia a reusit sa intercepteze fotonii prin care comunica ADN-ul

Reamintiti-va ca starea de fericire este starea naturala a oricarei fiinte umane si ca trebuie sa facem eforturi, ca sa mergem contra curentului, catre nefericire !
Fiecare clipa este o renastere, o creatie, o sarbatoare, pt care uitam sa fim recunoscatori....
Dincolo de norii vietii cerul este mereu senin.....luminat de Soarele Interior ..
Lumina este cautata si adusa din afara doar de fiintele umane care au uitat ca sunt izvoare, care si-au piedut vederea, pt ca au fost transformate in recipiente, care alearga dupa umplere, cu recompense, confirmari, placeri efemere, informatii..
Lumina care a fost uitata se afla inlauntrul nostru...si se manifesta, doar daca ne intoarcem la izvor (realitatea sursa de care am fost separati in cursul conditionarii sau stergerii), daca intram in starea in care sa "ne nastem din nou"

"Nasterea din nou", "Trezirea" (in lb. sanskrita: bodhi), Iluminarea sau Eliberarea (moksha) [ de aici: "za" (calea) + "moksha" ( eliberarii)], venerata de Daci, reprezinta menirea pt care omul se afla pe Terra. In plan practic trezirea este o reintoarcere la functionarea divina, holografica sau nondualista ( in care dispare prapastia dintre subiect-obiect, dintre eu si tu; atunci recunoastem eroarea cercului vicios al urii si al violentei).
Tiparul zeificarii unei cai de eliberare ( pt a face posibila manipularea prin culpabilizarea ca se inchinau la zei pagani), a facut parte din strategia de ocupare sau de colonizare a constiintelor popoarelor cucerite. Aceeasi strategie a fost aplicata de misionarii crestini in traducerea termenului chinezesc "tao/dao", drept un zeu pagan, desi acest termen desemneaza calea (verticala/nemijlocita) .

Aceasta reintoarcere la centrul din noi insine este incununata de "trezire" sau de regasirea centrul omniprezent (holografic) al universului

vedeti articolul: "Marile Ziceri (Mahavakya) si Universul Holografic"

http://www.danmirahorian.ro/Realitatea-Holografica.pdf

Vedeti articolul: O REALITATE SEPARATA/ A SEPARATE REALITY
http://www.danmirahorian.ro/REALITATE-SEPARATA.pdf

Abstract/Rezumat:
Toate caile de trezire sau de eliberare ale fiintei umane abordeaza subiectul realitatii secunde, al unei realitati separate si iluzorii (in lb. sanskrita: maya), in care fiinta umana este prizoniera pana la realizarea trezirii sau eliberarii (moksha). Socrate a expus acest subiect discipolilor sai si el a fost redat de unul dintre ei (Platon) in "Alegoria sau mitul pesterii " din Republica, cartea a VII–a.
Fara intelegerea acestui subiect nici nu se poate vorbi despre depasirea analfabetismului spiritual pt intelegerea menirii fiintei umane: eliberarea (moksha) din starea de robie si orbire (ignoranta; avidya).

Fara eliberare din starea de orbire si de amnezie, in care au ajuns fiintele umane, ca urmare a castrarii (virusarii), nu se poate vorbi despre practicarea unei cai spirituale autentice, care sa conduca la trezire, la reamintirea adevaratei noastre identitati si la depasirea neputintei prezente, pt depasirea crizelor cu care se confrunta actuala civilizatie de pe Terra.

Nu am putut sa stau cu mainile in san, cand am vazut in ce mod sursele de informare corecta sunt alterate. Acest lucru se poate vedea din articolul de mai jos :

Despre traducerea eronata a cartii "Puterea lui ACUM/ The Power of NOW" de Eckhart Tolle

http://www.danmirahorian.ro/Despre-Puterea-lui-ACUM.pdf

 

Ingo Swan (autorul manualului de Remote Viewing utilizat de armata SUA) afirma
:
"Puterile supranaturale sau divine ale biomintii fiintei umane sunt acele capacitati inerente ale speciei noastre, care pot sa treaca dincolo de timp si spatiu (ca o prima categorie), de energie si materie (ca o alta categorie)"/ "The superpowers of the human biomind are those indwelling faculties of our species which can transcend space and time(as one category), energy and matter(as another)"

William T.G.Morton: "Medicatia care controleaza anxietatea si durerea afecteaza mintea. Este oare ceva imposibil sa ne imaginam ca mintea poate fi afectata chiar de... minte?/ "Medications that control anxiety and pain affect the mind. Is it too radical to suggests that the mind could be affected by...the mind?"

Sunteti invitati pe siturile dedicate Infloririi vietii/ The flowering of life
Inflorirea vietii - Indumnezeirea fiintei umane- trecerea in regimul de functionare nondualista, divina sau holografica, in care se suspenda separarea/ prapastia dintre subiect si obiect, dintre eu si tu;

Awakening Now - How to Survive the Earth Changes ?
Trezirea Acum- Cum sa supravietuim Schimbarilor Planetare ?

Revolutia interioara = Reamintirea adevaratei noastre identitati

Kogi (urmasii civilizatiei Tairona, care niciodata nu a putut fi cucerita si colonizata de spanioli) afirma :
"Terra - A world that was about to be destroyed by our lack of Love and Awareness ( the misuse of consciousness)"
Terra-O lume care a fost pe punctul de a fi distrusa din cauza lipsei noastre de Iubire si de Constienta ( utilizarea gresita a constiintei)".
The Kogi do not see us as "sleeping" as many of the Hindu and Oriental religions perceive us
Reprezentantii tribului Kogi nu ne percep pe noi ca "adormiti", asa cum afirma multi sfinti ai traditiilor hinduse si orientale.
Kogi see us as "dead"/ Kogi ne vad ca fiind "morti".
We are not alive, but only shadows of the energy we could be/ Noi nu suntem vii, ci doar niste umbre ale energiei fiintelor care am putea sa fim.
We do not have enough life force energy and consciousness to be classified by them as real people/ Noi nu avem suficienta energie a fortei de viata si constienta pt. a putea fi clasificati de ei drept fiinte reale.
Some of the "dead ones" had become alive, and had created a dream with enough life force to "save the world" as we know it. In our terms, some of us had created a "parallel world" where life could continue to grow, a world where the "dead" could become alive
Dar civilizatia nu a disparut, asa cum afirma profetia Kogi in 1999 ( la eclipsa totala de soare) fiindca unii dintre "morti" s-au trezit, au inviat si au creat un vis cu o forta suficienta, ca sa salveze lumea, asa cum o cunoastem noi. In termenii nostrii au creat o "lume paralela", unde viata sa poata continua, o lume "in care mortii sa poata invia".

Alte detalii despre civilizatia Kogi le gasiti pe siturile dedicate trezirii si indicate mai jos / You can see more on Kogi civilization on the links presented below .

Adevarul este ca o fiinta umana este eterna, o desavarsire...o inflorire a universului, care a devenit constient de sine insusi...
Desi am fost conditionati ( dresati ) sa credem contrariul, noi nu trebuie sa adaugam nimic (nu trebuie sa ne umplem cu informatii, nu avem nevoie de o educatie, care se aseamana cu o programare, cu o conditionare, cu o dresare, cu o implantare de credinte si de prejudecati,
nu avem nevoie de acumularea de experienta, de acumularea de averi, de titluri, de confirmari, de faima, ci doar sa intram in starea in care sa vedem nemijlocit acest lucru, in care sa ne amintim adevarata noastra identitate;
Fiinta umana nu este vasul efemer (corpul, haina sau recipientul material trecator ) in care s-a intrupat aici pe Pamant si cu care se identifica semenii nostri, atat de preocupati de imagine, de exterior; fiinta umana este apa vie...izvorul etern din vas...scanteia divina eterna din fiecare din noi.
Cineva imi spunea ca sunt si oameni, care au coborat mai jos decat animalele.. Chiar asa stau lucrurile din moment ce reprezentantii civilizatiilor galactice afirma ca Terra este ocupata de fiinte recipient in proportie de 99%. Maestrii spirituali din Orient formuleaza acest lucru etichetand fiintele umane ca adormite ( prizoniere in transa colectiva; executanti robotizati ). Brancusi avea dreptate cand spunea "" cand nu mai esti copil esti deja mort", rupt de izvorul de iubire si fericire neconditionata . Doar poetii si indragostitii sunt in viata. Credeti ca mortii iubesc ? Daca ar iubi s-ar trezi si ei . I-am indicat sa vada imaginea si articolele referitoare la sinuciderea individuala si colectiva
(https://reteaualiterara.ning.com/photo/remediul-la-sinuciderea-individuala-si-colectiva?context=album&albumId=1971741%3AAlbum%3A271164).
Cum va explicati ca oamenii vad si fara ochii fizici ?... din afara corpului- in cazul Out of Body Experience (Experientei din afara corpului) provocata de un soc, de un accident de masina sau de o anestezie... ori in cazul peroanelor reanimate, care au trait Experienta din vecinatatea mortii ( Near Death Experience ) ?

Cum va explicati faptul ca desi oamenii au citit mesajul lui Iisus, care a spus ca
"Imparatia lui Dumnezeu este inlauntrul vostru"
"The Kingdom of God is within you"(Luke 17.20-21)
nu fac nimic ca sa-si reaminteasca cine sunt, ca sa-si realizeze menirea pt. care au venit pe Pamant, si continua sa se roage unui creator unic, plasat in afara, si apeleaza inca la mijlocitori de tot felul, a caror existenta este justificata de implantarea dogmei ca Imparatia Cerurilor si Creatorul se afla in afara ( preoti, duhovnici, falsi maestri spirituali, guru )...

Tolstoi a fost impiedicat sa publice in Rusia o carte cu acest titlu ( "Imparatia lui Dumnezeu este inlauntrul vostru"/ "The Kingdom of God is Within You"), tocmai de cei care au beneficiat in urma perpetuarii analfabetismul spiritual, a intolerantei si a modelului monodeist (centralizator) in univers si in societate (Biserica, Monarhia);

vedeti mai mult pe :
http://en.wikipedia.org/wiki/The_Kingdom_of_God_is_Within_You

Acest model eronat asupra realitatii, in care informatia si energia este centralizata intr-o fiinta unica, a finantat in secolul care a trecut inflorirea unor dictaturi monstroase si ororile care au urmat ( razboaiele mondiale)

Vorbim azi despre descentralizare in distributia energiei si in alte domenii, fiindca s-a dovedit vulnerabilitatea sistemelor centralizate in caz de cataclisme (de genul celor planetare si interplanetare, care afecteaza periodic acest colt din galaxie)

Actualul model al realitatii este cel holografic, in care intregul se regaseste in fiecare parte a sa in forma infasurata (potentiala; nemanifestata; ordinea implicita a lui David Bohm) si in care Divinitatea nu se afla undeva in cer, in afara noastra, ci este prezenta, ca si scanteia divina, acum si aici, in fiecare manifestare.
Fiintele vii pot fi clonate, reproduse din oricare celula a lor, tocmai din aceasta cauza:
in fiecare celula, ca intr-o samanta, se afla intregul program pt. reconstituirea unui organism pluricelular.

vedeti articolul: Capitolul 47 Cerul -un loc inlauntrul tau-Universul Holografic/ Imparatia lui Dumnezeu este inlauntrul vostru /Heaven - A Place within You pe:

http://www.danmirahorian.ro/47Laotzu.pdf

SITURI AUTOR

http://www.danmirahorian.ro/

SITE QI MAGEN

http://www.danmirahorian.com/

SITE PSI-SCIENCES

http://www.psi-sciences.com/

see published books:/vedeti cartile si articolele publicate pe:

http://www.scribd.com/MIRAHORIAN

GUIDED AWAKENING/TREZIRE PILOTATA

Mirahorian: Metoda de Relaxare prin Pilotare Auditiva este o cale antica pentru trezire, reamintirea adevaratei noastre identitati, vindecare, slabire, scadere in greutate, cresterea performantelor (artistice, mentale, sportive), invatare rapida si acces la Banca de Date a Universului

Mirahorian: Guided Relaxation an ancient way for awakening, recalling or remembering our true identity, healing, weight loss, increase in artistic, mental and athletic or sports performances, superlearning and access to the Data Bank of the Universe

contact: mirahorian@gmail.com

See more on:

You are Welcomed ! Sunteti bine venit/a !

Pe in grupul dedicat Caii de Trezire si reconectare cu centrul omniprezent al universului

Calea Trezirii sau Eliberarii/ The Way of Awakening Za Moksha

https://reteaualiterara.ning.com/group/caleaeliberarii

Harti obtinute prin progresie hipnotica

"Puterile supranaturale ? Ce sunt? Care sunt caile de acces ? "
Puterile supranaturale? Ce sunt? Care sunt caile de acces ?

Fişierele video ale lui TREZIREA ACUM/AWAKENING NOW

 • Adăugare fişiere video
 • Vizualizează Tot

Informaţii pentru profil

Preocuparile tale artistice:
scriitor, poet, dramaturg, pictor, sculptor, grafician, muzician, regizor, editor, interesat de cultura, fotograf, jurnalist, pasionat de lectura, dansator, coregraf, artist
Despre mine :
va invit sa tineti legatura cu articolele din
Calea Eliberarii sau Trezirii / The Way of Awakening Za Moksha
http://www.danmirahorian.ro/relaxare.html
http://reteaualiterara.ning.com/group/caleaeliberarii
http://www.facebook.com/groups/zamoksha/
https://plus.google.com/u/0/116761258245733670309/posts

Tao- Calea catre cerul nostru interior The Way to our Inner Heaven
http://www.danmirahorian.ro/tao.html
http://reteaualiterara.ning.com/group/tao
Website / Blog :
http://www.danmirahorian.ro/relaxare.html

TREZIREA ACUM/AWAKENING NOW's Blog

CELE TREI PROGRAMARI/ CENTRARI ALE FIINTELOR UMANE SI TREZIREA :

Postat în Ianuarie 19, 2013 la 10:26am 0 Comentarii

CELE TREI PROGRAMARI/ CENTRARI ALE FIINTELOR UMANE SI TREZIREA :
1. SUBIECTIVI (NON-REACTIVI, CREATIVI, LIDERI ); 2. OBIECTIVI (REACTIVI, SCLAVI); 3 . DIVINI (ELIBERATI, TREZITI)
https://reteaualiterara.ning.com/group/caleaeliberarii/forum/topics/cele-trei-programari-ale-fiintelor-umane-si-trezirea

MEDITATIE ASUPRA CAII SPRE PACE

Postat în Ianuarie 19, 2013 la 10:21am 0 Comentarii

MEDITATIE ASUPRA  CAII SPRE PACE/

http://www.scribd.com/doc/120789850/

https://reteaualiterara.ning.com/group/caleaeliberarii/forum/topics/calea-spre-pace-interioara-si-exterioara#

MEDITATIE ASUPRA  CAII SPRE PACE/ MEDITATION ON THE WAY TO PEACE/  MEDITATION SUR LE CHEMIN VERS LA PAIX  /  MEDITAZIONE SULLA…

Continuare

Despre indoiala (neincredere) si credinta (incredere) ca modalitati de eliberare, trezire si trecere la regimul direct de functionare

Postat în Ianuarie 19, 2013 la 10:18am 0 ComentariiDespre centrarea in centrii secundari (minte, inima) si in centrul existential

Despre indoiala (neincredere) si credinta (incredere) ca modalitati de eliberare, trezire si trecere la regimul direct de functionareMotto: " Cand nu mai crezi in tot ce gandesti, iesi din minte si vezi clar ca tu nu esti ganditorul "/"When you no longer believe everything you think, you step out of thought and see clearly that the thinker is not who you are." ( Eckhart Tolle)

" Calea de…

Continuare

Panou de comentarii (48 comentarii)

Pentru a putea adăuga comentarii trebuie să fii membru în reţeaua literară !

Alătură-te reţelei reţeaua literară

La 9:26am în Martie 7, 2014, TREZIREA ACUM/AWAKENING NOW a spus...

La Multi Ani in 2014 !!! 2014 新年快乐!Xīn nián kuài lè ! An Nou Fericit ! Happy New Year !
 2014 青木馬年[ 青木马年 ] Qīng mù mǎ nián Green Wood Horse Year/ Anul calului verde de lemn
VA UREZ UN AN NOU FERICIT SI LA MULTI ANI !
va invit sa vedeti articolele recente in

PAGINA MIRAHORIAN

http://www.facebook.com/pages/Mirahorian/349283161752017

La 6:46pm în Octombrie 21, 2012, TREZIREA ACUM/AWAKENING NOW a spus...


TREZIREA= ELIBERAREA DIN MINTE - O REALITATE SEPARATA/ A SEPARATE REALITY
REALITATEA VIRTUALA , ALEGORIA PESTERII SI ALEGORIA OGLINZII
de Dan Mirahorian
http://reteaualiterara.ning.com/group/caleaeliberarii/forum/topics/eliberarea-din-minte-o-realitate-separata
http://reteaualiterara.ning.com/group/tao/forum/topics/eliberarea-din-minte-realitatea-separata

La 9:49am on Aprilie 05, 2012, Claudia Radu i-a dăruit utilizatorului TREZIREA ACUM/AWAKENING NOW un cadou...
Cadou
Multumesc!
La 11:01am on Iulie 05, 2011, eleonora gaspar i-a dăruit utilizatorului TREZIREA ACUM/AWAKENING NOW un cadou...
Cadou
doar asa, pentru ca sunt, pentru ca esti
La 3:16pm on Octombrie 11, 2010, Gurlui Ileana i-a dăruit utilizatorului TREZIREA ACUM/AWAKENING NOW un cadou...
Cadou
Multumesc pentru atentie!
La 9:07am on Octombrie 11, 2010, popa irina i-a dăruit utilizatorului TREZIREA ACUM/AWAKENING NOW un cadou...
Cadou
la fel si tie, multumesc
La 7:15pm on Octombrie 10, 2010, Ana Maria Stroescu i-a dăruit utilizatorului TREZIREA ACUM/AWAKENING NOW un cadou...
Cadou
Multumesc !
La 12:18pm on Octombrie 10, 2010, ioana negoescu i-a dăruit utilizatorului TREZIREA ACUM/AWAKENING NOW un cadou...
Cadou
O zi minunata!
La 11:45am on Octombrie 10, 2010, Butnaru Ramona-Lucia i-a dăruit utilizatorului TREZIREA ACUM/AWAKENING NOW un cadou...
Cadou
multumesc la fel si tie!
La 11:28am on Octombrie 10, 2010, Miclea Valentyna i-a dăruit utilizatorului TREZIREA ACUM/AWAKENING NOW un cadou...
Cadou
Multumesc din suflet!toate cele bune!succes!
La 10:14am on Octombrie 10, 2010, Nic Laura Nic i-a dăruit utilizatorului TREZIREA ACUM/AWAKENING NOW un cadou...
Cadou
Multumesc. Extrem de interesant si vast subiectul din pagina dvs.
La 4:54pm on Iulie 12, 2010, Georgeta NEDELCU i-a dăruit utilizatorului TREZIREA ACUM/AWAKENING NOW un cadou...
Cadou
Bine ati venit!
La 3:07pm on Iunie 15, 2010, Jonathan Seagull i-a dăruit utilizatorului TREZIREA ACUM/AWAKENING NOW un cadou...
Cadou
Namaste! Bine ne-am regasit!
La 12:35pm on Iunie 15, 2010, Herta Lucescu i-a dăruit utilizatorului TREZIREA ACUM/AWAKENING NOW un cadou...
Cadou
Bine v-am găsit!
La 9:30am on Iunie 15, 2010, Lia Muresan i-a dăruit utilizatorului TREZIREA ACUM/AWAKENING NOW un cadou...
Cadou
Multumesc pentru intampinare si cadou. Toate cele bune.
La 9:24am on Iunie 15, 2010, ioana carabulea i-a dăruit utilizatorului TREZIREA ACUM/AWAKENING NOW un cadou...
Cadou
merci
La 8:59am on Iunie 15, 2010, HALAS ELENA DORINA i-a dăruit utilizatorului TREZIREA ACUM/AWAKENING NOW un cadou...
Cadou
Bine v-am gasit!
La 11:12pm on Iunie 08, 2010, Arhetipal i-a dăruit utilizatorului TREZIREA ACUM/AWAKENING NOW un cadou...
Cadou
Inspiratie!
La 1:27pm on Mai 29, 2010, Diana Efrem i-a dăruit utilizatorului TREZIREA ACUM/AWAKENING NOW un cadou...
Cadou
Multumesc...Fiecare clipa de Lumina este un privilegiu si un pas pe Cale...
La 11:26pm on Mai 23, 2010, nita monika i-a dăruit utilizatorului TREZIREA ACUM/AWAKENING NOW un cadou...
Cadou
O ZI FRUMOASA IN SUFLET SI UN CER SENIN DEASUPRA TA!

PollDaddy

 
 
 

Insignă

Se încarcă...

Fişiere video

 • Adăugare fişiere video
 • Vizualizează Tot

Statistici

Top Poetry Sites

© 2021   Created by Gelu Vlaşin.   Oferit de

Embleme  |  Raportare eroare  |  Termeni de utilizare a serviciilor