Functionarea Holografica
 • Feminin
 • Bucuresti
 • Uniunea Europeană
Partajare pe Facebook
Partajare

Functionarea Holografica's Prieteni

 • Loryanne
 • Bogos Liliana
 • Otilia Rusu
 • mitrea lavinia amalia
 • Iulia-Andreea Iliuţă
 • ana maria
 • Cristi-Ana Popescu
 • Revina
 • Gena Bo
 • Pavel Mihaela
 • Sandulescu Ana
 • danieladrenea
 • chivu georgeta
 • Laurentiu Lucian
 • Vanessa Wilhelmina

http://reteaualiterara.ning.com/group/caleaeliberarii

Se încarcă... Se încarcă feed-ul

 

Functionarea Holografica

Functionarea holografica Holographic Functioning

Despre ceea ce nu trebuie sa stim si sa auzim vreodata
Trebuie sa ramanem de-a pururea prizonieri in realitatea secunda
Sa nu vedem niciodata realitatea, ci doar umbrele acesteia proiectate de simturi pe ecranul mental
Nimeni nu trebuie sa auda despre un regim divin, holografic, direct de functionare al fiintelor umane, care permite accesul la cunoastere directa si la capacitati directe de actiune,
despre care vorbesc toate traditiile spirituale ale omenirii
( perfectiuni, capacitati divine, puterile sfintilor, siddhis).
Toti trebuie sa creada ca aceste capacitati directe de cunoastere si actiune nici nu exista.
Toti am fost programati sa nu fim interesati de propria noastra menire, sa nu cautam eliberarea din suferinta si neputinta.
Supravietuirea in contextul schimbarilor planetare si interplanetare in curs, nu este rezolvata prin construirea de adaposturi sub pamant
( care se vor transforma in morminte colective),
ci prin realizarea invulnerabilitatii, prin acces la teleportare, sau apeland la strategia de retragere in adapostul invulnerabil din afara lumii timpului, o strategie care este folosita de toate civilizatiile avansate din univers

Trezirea, eliberarea, reamintirea adevaratei noastre identitati inseamna trecerea la regimul de functionare holografica, nondualista sau divina, despre care vorbeste Bhagavad Gita 3 si Lao Tzu
( actiunea fara reactiune; wei wu wei 為無為 [为无为]).
Pentru asta nu trebuie sa adaugam nimic, ci sa inlaturam tot ce ni s-a turnat pe gat in timpul programarii, sa ne intoarcem acasa, la scanteia divina din noi
Apropos de cursurile de dezvoltare personala:
"Omul este o fiinta completa, o desavarsire, la care nu mai trebuie adaugat nimic prin programare, indoctrinare, conditionare, dresare; este nevoie doar sa se trezeasca si sa ia in posesie palatul sau, in loc sa continue sa mai ramana sa locuiasca la subsol, in pivnita"
Tu esti deja o desavarsire, dar manipulatorii te-au facut sa crezi altceva, ca sa te supui de buna voie indoctrinarii, instrainarii, conditionarii, dezradacinarii
Pentru aceasta trebuie sa se intre in starea in care acest lucru este posibil.
Despre calea de a intra in aceasta stare este vorba in grupul de mai jos:
Calea Eliberarii The Way of Awakening Za Moksha

https://reteaualiterara.ning.com/group/caleaeliberarii

Trecerea la regimul de functionarea holografica sau divina inseamna tranzitia la modul de operare nondualist direct sau nemijlocit ( in care dispare prapastia subiect-obiect, eu-tu).

"A practica Non-Acţiunea, ...aceasta este Calea(Tao)"(§ 63)
A acţiona fără a acţiona mijlocit permite accesul la Tao- gustarea a ceea ce este fără gust(§14)
In capitolul 3 din Bhagavad Gita[BG] intitulat Karma Yoga ( Yoga actiunii= alinierea actiunilor) este explicata trecerea la regimul divin de functionare, in care se realizeaza actiunea directa, nondualista sau holografica, actiunea fara reactiuni (naishkarmya), care tradusa prin nefaptuire(inactiune) induce in eroare pe cititor fiindca textul spune:
BG 3. 4. " Nu prin abtinerea de la actiuni(inactiune) ajunge omul la nonactiune (naishkarmya; la actiunea fara reactiune) si nici doar prin renuntare (la lume) cineva poate sa realizeze perfectiunea (siddhi; sa realizeze accesul la regimul de functionare divin, nondualist, holografic; sa obtina acces la capacitatile de actiune directa, considerate puteri paranormale, extraordinare sau divine )".
Adica avem de a face cu un alt tip de actiune, la fel de diferit de actiunea obisnuita, cum este un corp viu ( care are o nanostructura care asigura puntea de legatura intre lumea cuantica si lumea macroscopica), fata de un fragment alcatuit din aceleasi elemente, dar iesit dintr-o turnatorie.
In realitate nu putem opri actiunile prin fortare fara ca simultan sa ne pierdem viata ( oprirea respiratiei) atat timp cat suntem o parte a curgerii universale, dar putem sa aliniem atentia la realitatea sursa si atunci actiunile mintii si ale corpului se aseaza in matca. Asta inseamna sa scapam de obiceiul de a traii in viitor cautand fructe( rezultate, efecte, profit; gratificare simturi) sa ne eliberam de dependenta/inlantuirea de efecte.
BG 3.5: Nimeni, niciodata, nu sta macar o clipa fara sa savarseasca fapte, caci savarseste fapte fara sa vrea, prin tendintele (guna) naturii (prakriti); de aceea nimeni nu se poate opri din a face ceva, nici chiar pt o clipa.
BG 3.6: Cel care, stapanindu-si organele de actiune, sta [nemiscat], dar cu mintea ancorata in obiectele simturilor(rataceste in realitatea in continua schimbare), acela cu siguranta se insala singur si este numit prefacut.
BG 3.7: Pe de alta parte, daca o persoana sincera incearca sa-si retraga simturile ( de la obiectele lor) si mintea ramane fara atasare, atunci incepe karma yoga (alinierea, conjunctia sau unificarea actiunii ) in planul organelor de actiune, iar acela este mult superior [celorlalti].
BG 3.8: Savarseste datoriile prescrise fiindca actiunea este mai buna decat inactiunea si chiar n-ai reusi sa-ti pastrezi nici trupul prin inactiune.
In chapter three of Bhagavad-gita, named Karma yoga( yoga of action =alignement of actions) is explained the direct action or the action without reaction (naishkarmya) as nonaction which is different from inaction, as we can see in:
BG 3.4: "Not by merely abstaining from action(inaction) can one achieve nonaction (naishkarmya; freedom from reaction) , nor by renunciation alone can one attain perfection(siddhi; holographic or divine functioning)".
BG 3.5: Everyone is forced to act helplessly according to the qualities he has acquired from the modes( guna) of nature (prakriti); therefore no one can refrain from doing something, not even for a moment.
BG 3.6: He who, restraining the organs of action sits[ still], but whose mind dwells on sense objects certainly deludes himself and is called a pretender.
BG 3.7: On the other hand, if a sincere person tries to withdraw the senses ( from their objects ) and the mind is without attachment, then begins karma yoga [the alignement, conjunction or unification of actions in Kṛṣṇa consciousness] with the organs of action, and he is by far superior.
BG 3.8: Perform your prescribed duty, for action is better than inaction. One cannot even maintain one's physical body prin inaction.

Alegoria carului [Bhagavad Gita-BG 3.42] dupa asezare in constienta(stanga) si dupa realizarea alinierii/ conjunctiei/centrarii (dreapta)
BG 3. 42. Se zice ca simţurile sunt superioare (corpului; obiectelor lor), si deasupra simturilor este mintea(manas; simtul intern); deasupra mintii este intelectul (buddhi; constienta; discriminarea); deasupra intelectului este Acela [Atman; Sinele] .
BG 3. 42. They say that the senses are superior (to the body; sense objects)and superior to the senses is the mind( inner sense; manas); superior to the mind is the intellect (buddhi; intelligence) and one who is superior even to the intellect is That [Atman ; the Self].

Dezinformarea cu privire la Nonacţiune

Mulţi autori şi traducători, care nu au inţeles nimic despre acţiunea paradoxală (directa; nondualista, holografica), care este dincolo de acţiune şi de inacţiune, folosesc termenul de "inacţiune", in loc de nonacţiune sau de nefăptuire 為無為 wéi wú wéi (lit.: "a acţiona fără a acţiona"; "action without action"; "agir sans agir" ).
Acesta este şi cazul cărţii scrise de Anne Cheng, "Istoria gândirii chineze (Histoire de la pensée chinoise, Éditions du Seuil, 1997), apărută in limba romană in 2001 la Editura POLIROM, in traducerea realizată de Florentina Vişan şi Viorel Vişan.

vedeti mai mult in articolul:
Capitolul 2 -Dincolo de dualitate: Stiinta eliberarii
Beyond Duality: The Science of Transcendence Câmpul sursă şi calea orizontală şi verticală de cunoaştere şi de acţiune
Source field and the horizontal and the vertical path of knowledge and action
Calea către izvorul vieţii/The Way to the Source of Life /Le chemin vers la source de la vie

http://www.danmirahorian.ro/PREZENTARE-METODA-RELAXARE.pdf

http://www.scribd.com/doc/67258603/

Functionarea holografica - Stiinta regasirii statutului si a capacitatilor divine ale fiintelor umane

Holographic Functioning-The Science of regaining the divine status and capacities of Human Beings

https://reteaualiterara.ning.com/group/caleaeliberarii

Reteaua Trezirii/ Awakening Network !

http://www.danmirahorian.ro/relaxare.html

Marile ziceri si universul holografic
Mahavakya and the Holographic Universe

Articol publicat intai pe reteaua literara

http://www.danmirahorian.ro/Realitatea-Holografica.pdf

O realitate separata
A Separate Reality

http://www.danmirahorian.ro/REALITATE-SEPARATA.pdf

Care sunt cele patru atitudini corecte pt. a realiza Impacarea, Trezirea, Eliberarea si Iluminarea ?

http://www.danmirahorian.ro/Atitudini-Trezire.pdf

Analiza semnificatiei salutului antic "NAMASTE !" indica cunoasterea si practicarea principiului holografic de catre civilizatiile care ne-au precedat pe Terra

NAMASTE ! Namaste, I salute the divine in you!

Salut Divinul din tine!

Divinul nu este undeva in afara, in Cer, ci este omniprezent. Numit constiinta cosmica, constiinta colectiva planetara ori galactica, el vede, aude si intelege prin ochii, urechile si mintea fiecaruia dintre noi, ca si cum am fi terminale ale marii minti universale.

In cuvantul lui Iisus: "Imparatia lui Dumnezeu este inlauntrul vostru"(Luca 17.20-21); Iisus spunea:"Imparatia lui Dumnezeu nu vine in asa fel ca sa izbeasca privirile. Nu se poate zice: Uite-o aici! sau: "Uite-o acolo!" Caci iata ca Imparatia lui Dumnezeu este inlauntrul vostru" (Luca 17.20-21; Rom.144.17; Vers.23)]

Acelasi adevar este afirmat si de Lao Zi: "Fara sa treci pragul usii, poti cunoaste intreg universul; Fara sa privesti pe fereastra, poti vedea Calea Cerului "(Lao Tzu 47)

"Dumnezeu este un cerc, al carui centru este peste tot si a carei circumferinta nu se afla nicaieri" "Dieu est un cercle, dont le centre est partout et la circonference nulle-part." " The nature of God is a circle, the center of which is everywhere, and the circumference nowhere" (Empedocle)

Poetii, misticii si indragostitii trec dincolo de "a privi" si ajung "sa vada"

William Blake scria: " sa vezi universul intr-un graunte de nisip" To see a World in a Grain of Sand" "Voir un Monde dans un grain de sable"

Principiul holografic afirma ca in fiecare parte se regaseste intregul si centrul omniprezent al universului.

Holographic principle states that in each part is found the whole and the all-present center of the universe.

"Intr-un univers holografic a-L cunoaste pe Dumnezeu inseamna a te cunoaste pe tine insuti" / "In a holographic universe to know God is to know yourself "

Tu si Eu suntem in esenta una, dar aceasta experienta este posibila doar in starea de trezire, de iluminare, de functionare holografica(divina; nondualista), in cursul extazului din transa mistica (samadhi) sau al adevaratei iubiri.

You and I are essentially one, but this experience is possible only in a state of awakening, of enlightenment, during the divine(holographic) functioning in the mystical trance(samadhi) or in true love.

vedeti mai multe detalii in comentariul capitolului 47 al lui Lao Tzu Cerul -un loc inlauntrul tau-Universul Holografic Le ciel est en toi- l'Universe Holographic The Heaven is inside each of us - The Holographic Universe pe:
http://www.danmirahorian.ro/47Laotzu.pdf http://www.scribd.com/essenza_divina/

Cele patru mari ziceri(Mahavakyas)

The four statements (Mahavakyas)/

Fiecare din cele patru declaraţii (Mahavakyas) reflecta functionarea divina sau holografica si este asociată cu una dintre cele patru Vede si in mistica Vedantica se spune că această singură propozitie condensează esenţa unei intregi Veda: pentru a indica unitatea finala a Sinelui individual (Atman) cu Sinele Universal (Dumnezeu, Brahman)

Each of the four statements(Mahavakyas) is associated with one of the four Vedas and in Vedantic mysticism is said to condense the essence of that entire Veda in one sentence: to indicate the ultimate unity of the individual Self(Atman) with the Universal Self (God, Brahman)

Cele patru mari ziceri sunt:

The Mahavakyas are:

-Prajnanam Brahma
-"Consciousness is Brahman/Constiinta (constienta, prezenta) inseamna Indumnezeire " (Aitareya Upanishad 3.3 of the Rig Veda)
-"Ayam Atma Brahma
"This Self (Atman) is Brahman
Sinele individual (Atman) este identic cu Sinele universului (Brahman)" (Mandukya Upanishad 1.2 of the Atharva Veda)
-"Tat Tvam Asmi"
"Thou art That
Tu esti Acela" (Chandogya Upanishad 6.8.7 of the Sama Veda)
-Aham Brahman asmi"
"I am Brahman
Eu sunt Brahman" (Brhadaranyaka Upanishad 1.4.10 of the Yajur Veda)
Jesus said the same thing: "I am One with God the Father" "I and My Father are One"(John 10:23;10:30)
Iisus a spus ceva similar: "Eu si Tatal meu una suntem"(Ioan 10:23,10:30)

GUIDED AWAKENING/TREZIRE PILOTATA

Mirahorian: Metoda de Relaxare prin Pilotare Auditiva este o cale antica pentru trezire, reamintirea adevaratei noastre identitati, vindecare, slabire, scadere in greutate, cresterea performantelor (artistice, mentale, sportive), invatare rapida si acces la Banca de Date a universului

Mirahorian: Guided Relaxation an ancient way for awakening, recalling or remembering our true identity, healing, weight loss, increase in artistic, mental and athletic or sports performances, superlearning and access to the Data Bank of the Universe contact:

DESPRE TREZIREA PILOTATA/ ABOUT GUIDED AWAKENING

PROFIL GOOGLE
PROFIL FACEBOOK< br/>

Functionarea Holografica/Holographic Functioning
Stiinta regasirii statutului si a capacitatilor divine ale fiintelor umane/
The Science of regaining the divine status and capacities of Human Beings
Mirahorian: Calea Trezirii/ The Way of Awakening

Vedeti mai mult pe:/ See more on:

http://www.danmirahorian.ro/relaxare.html
http://www.myspace.com/guided_awakening
http://guidedawakening.multiply.com/
http://guidedawakening.wordpress.com
http://guidedawakening.blogspot.com/
http://ro.netlog.com/guidedawakening
http://guidedawakening.weblog.ro/

 

Imagini sau ilustrari :

http://www.flickr.com/photos/guidedawakening/
http://picasaweb.google.com/symbolicxp

Grupuri
1.1.Group Yahoo:

http://health.groups.yahoo.com/group/GUIDED_RELAXATION/

1.2.Grup Yahoo:

http://health.groups.yahoo.com/group/RELAXAREAPILOTATA/

Group Google:

http://groups.google.com/group/guidedawakening

Cartile si articolele publicate: / published books:

http://www.scribd.com/GUIDEDAWAKENING

SITURI AUTOR /AUTHOR SITES

SITE PSI-SCIENCES

http://www.psi-sciences.com/

SITE QI MAGEN

http://www.danmirahorian.com/

SITE HOLY GRAIL TECHNOLOGY

http://www.danmirahorian.ro/

About/Despre autor : Training in Clinical Psychotherapy, Hypnotherapy and Neuro-Linguistic, Hypnosis, Psychotherapy; Past Life Regression; Future Life Progression, Medicine, Acupuncture, Massage, Qigong, Science and Technology of Energy Conversion Matrix, The creator of Guided Relaxation Method

http://www.danmirahorian.ro/despre/p1.html

http://www.danmirahorian.ro/About-Despre-Mirahorian.pdf

Profil Plaxo

Profil Facebook

Contact:

http://www.danmirahorian.ro/contact.html

https://www.youtube.com/watch?v=CzlsZC72tuE&feature=player_embedded

De ce au sters acest fragment din filmul Secretul ?
Why did they delete this from the Secret ?
Sunteti doar fiinte din energie, alcatuite din vibratii

https://www.youtube.com/watch?v=fLnL8vPST34

Informaţii pentru profil

Preocuparile tale artistice:
scriitor, dramaturg, critic, pictor, sculptor, grafician, muzician, regizor, editor, promotor cultural, interesat de cultura, fotograf, pasionat de lectura, dansator, coregraf
Despre mine :
About/Despre : http://www.danmirahorian.ro/despre/p1.html
http://www.danmirahorian.ro/About-Despre-Mirahorian.pdf
Training in Clinical Psychotherapy, Hypnotherapy and Neuro-Linguistic, Hypnosis, Psychotherapy; Past Life Regression; Future Life Progression, Medicine, Acupuncture, Massage, Qigong, Science and Technology of Energy Conversion Matrix, The creator of Guided Relaxation Method
MIRAHORIAN: CALEA TREZIRII / THE WAY OF AWAKENING
TREZIREA PILOTATA/ GUIDED AWAKENING

Profil Google:https://profiles.google.com/symbolicxp
Profil Facebook: http://www.facebook.com/guided.awakening
Contact: http://www.danmirahorian.ro/contact.html


http://www.danmirahorian.ro/relaxare.html
http://www.myspace.com/guided_awakening
http://guidedawakening.multiply.com/
http://guidedawakening.wordpress.com
http://guidedawakening.blogspot.com/
http://ro.netlog.com/guidedawakening
http://guidedawakening.weblog.ro/
http://picasaweb.google.com/symbolicxp
http://www.flickr.com/photos/guidedawakening/

Carti si articole dedicate trezirii
http://www.scribd.com/GUIDEDAWAKENING
http://www.psi-sciences.com/ListaDocumente.html
http://reteaualiterara.ning.com/group/caleaeliberarii/page/lista-do...

Grupuri / Groups :
http://reteaualiterara.ning.com/group/caleaeliberarii
http://www.facebook.com/groups/zamoksha/
http://health.groups.yahoo.com/group/GUIDED_RELAXATION/
http://health.groups.yahoo.com/group/RELAXAREAPILOTATA/
http://groups.google.com/group/guidedawakening

CLOSED SITES/ RETELE INCHISE
http://holographicfunctioning.ning.com/
http://functionareaholografica.spruz.com
http://functionareholografica.grouply.com
http://grou.ps/holographicfunctioning/
Website / Blog :
http://www.danmirahorian.ro/relaxare.html

Fotografiile lui Functionarea Holografica

 • Adăugare fotografii
 • Vizualizează Tot

Fişierele video ale lui Functionarea Holografica

 • Adăugare fişiere video
 • Vizualizează Tot

Functionarea Holografica's Blog

Despre modul de utilizare al ghicitorilor si al koan-urilor zen

Postat în Iunie 6, 2012 la 8:56am 0 Comentarii

Despre modul de utilizare al ghicitorilor si al koan-urilor zen pentru iesire din minte si eliberare din realitatea secunda (trezire)
https://reteaualiterara.ning.com/group/tao/forum/topics/despre-modul-de-utilizare-al-ghicitorilor-si-al-koan-urilor-zen

Despre lumea cauzala si lumea efectelor sau despre realitatea obiectiva si subiectiva

Postat în Februarie 7, 2012 la 1:49am 0 Comentarii

Despre lumea cauzala si lumea efectelor sau despre realitatea obiectiva si subiectiva

Am primit o invitatie de la cineva care are dreptate  cand scrie:

"Ce te ajuta sa ajungi la un nivel, nu te lasa sa treci la urmatorul.

Ca sa poti trece la nivelul urmator, trebuie sa renunti la ce te-a adus la nivelul actual."…

Continuare

Uitati repede tot ce ati citit in acest articol !

Postat în Decembrie 2, 2011 la 5:44pm 0 Comentarii

Despre ceea ce nu trebuie sa stim si sa auzim vreodata

Trebuie sa ramanem de-a pururea prizonieri in realitatea secunda

Sa nu vedem niciodata realitatea, ci doar umbrele acesteia proiectate de simturi pe ecranul mental

Nimeni nu trebuie sa auda despre un regim divin, holografic, direct de functionare al fiintelor umane, care permite accesul la cunoastere directa si la capacitati directe de…
Continuare

Doua carti legate de supravietuire si trezire

Postat în Mai 4, 2011 la 3:57pm 0 Comentarii

Doua carti care sunt legate de supravietuire si trezire

Despre cartea Magul din Java - Invataturile unui autentic nemuritor taoist de Kosta Danaos

Constienta /Awareness de Anthony de Mello traducere de Dan Mirahorian

https://reteaualiterara.ning.com/group/caleaeliberarii…

Continuare

Panou de comentarii (24 comentarii)

Pentru a putea adăuga comentarii trebuie să fii membru în reţeaua literară !

Alătură-te reţelei reţeaua literară

La 10:47am on Mai 26, 2012, SOLON VALENTINA-LILIANA i-a dăruit utilizatorului Functionarea Holografica un cadou...
Cadou
Cu pretuire, Lily
La 11:14am on Februarie 03, 2012, Stamate Antonia Vivalcce i-a dăruit utilizatorului Functionarea Holografica un cadou...
Cadou
:*:* un sfarsit de saptamana minunat!!!!!:*
La 12:25pm on Decembrie 03, 2011, Elena-Andra Ghiold i-a dăruit utilizatorului Functionarea Holografica un cadou...
Cadou
Multumesc!
La 1:32pm on Decembrie 02, 2011, Anca Tanase i-a dăruit utilizatorului Functionarea Holografica un cadou...
Cadou
Multumesc, o oferta de prietenie e un dar frumos in prag de Craciun !
La 1:16pm on Decembrie 02, 2011, Eliza Georgiana i-a dăruit utilizatorului Functionarea Holografica un cadou...
Cadou
Mulţumesc frumos! O zi liniştită şi ţie!
La 4:01pm on Noiembrie 26, 2011, Miclea Valentyna i-a dăruit utilizatorului Functionarea Holografica un cadou...
Cadou
Va doresc un weekend minunat..!!!!!!!!!cu drag,Valentina!!
La 12:02pm on Ianuarie 04, 2011, Emil Judea i-a dăruit utilizatorului Functionarea Holografica un cadou...
Cadou
namaste...binecuvântat gândul-cuvânt să vă fie an după an, de Domnul Iubirii...într-u mulţi ani cu bucuria de a fi, la mulţi ani!
La 6:11pm on Septembrie 17, 2010, elisabea grama i-a dăruit utilizatorului Functionarea Holografica un cadou...
Cadou
Multumesc atit pentru acceptare in rindurile voastre cit si pt cadou... o zi frumoasa!
La 11:23am on Septembrie 17, 2010, Bogdana Dumitru i-a dăruit utilizatorului Functionarea Holografica un cadou...
Cadou
Mulțumesc :)
La 8:02pm on August 02, 2010, Danuzia i-a dăruit utilizatorului Functionarea Holografica un cadou...
Cadou
Multumesc ....asijderea !

PollDaddy

 
 
 

Insignă

Se încarcă...

Fişiere video

 • Adăugare fişiere video
 • Vizualizează Tot

Statistici

Top Poetry Sites

© 2021   Created by Gelu Vlaşin.   Oferit de

Embleme  |  Raportare eroare  |  Termeni de utilizare a serviciilor