jean-lorin sterian
 • Masculin
 • bucharest
 • România
Partajare pe Facebook
Partajare

Jean-lorin sterian's Prieteni

 • Dan Helciug
 • dana fodor
 • Costea Mircea
 • Ivcelnaiv
 • Gabriel Daliş
 • Alexandru Potcoava
 • Dialog European
 • Iulia Pana
 • Florica Bud

Cadouri primite (2)

De la Ion S De la A. C. Cofan
 

jean-lorin sterian

Informaţii pentru profil

Preocuparile tale artistice:
scriitor, dramaturg, actor, regizor, editor, promotor cultural, interesat de cultura, pasionat de lectura
Despre mine :
m-am nascut in constanta, intr-o zi de joi. e un oras in care nu vrei sa vii decit in vacanta. in scoala generala n-am luat niciodata premiul I, am facut un liceu in care predominau fetele (slava domnului), am terminat o facultate de trei lei, din care nu am ramas cu nimic. genul “brinza buna in burduf de ciine”. in liceu am scos 2 numere dintr-o revista intitulata “ceata”, iar din clasa a XII-a am tinut timp de aproape doi ani o emisiune intitulata In Veioza Microfonului la radio sky, unde mai lucrau sebastian bodu si andrei gheorghe. mi-am filmat majoratul (in 1993) si ma amuz punind fragmente din el pe youtube pentru ca sint deja filmari de epoca.
inca nu am facut niciun copil, dar am publicat 4 carti. ultima dintre ele, lorgean, a aparut in februarie 2007, la editura polirom. coperta si prefata sint nasoale.
nu prea am cistigat nbani din literatura, ci lucrind la reviste ca PLAYBOY, HIGHLIFE sau Monden. suna bine, dar nu era deloc misto sa stau la cheremul unor sefi/patroni capriciosi si egocentrici. iar programul obligatoriu de 8 ore mi-a produs leziuni pe creier.
am o rubrica in 24Fun in care ar trebui sa scriu despre advertising, industrie pe care o detest, asa ca bat cimpii. in general, ma izbesc de teme urbane cu tenta anticonsumerista. din plictiseala din redactii a iesit Grupul Sanitar, o trupa de jurnalisti care si-a ris de muzicienii autohtoni. am terminat recent un documentar despre trupa ai carei membri isi spuneau “voievozii playbackului” si nu stiu ce sa fac cu el. m-am jucat de-a regia si scenariul in Principiul Dragostei Comunicante (http://www.youtube.com/watch?v=EuIWhVEHexM), in Casting si in documentarul despre universul gay din romania filmat pentru tvr2. am avut noroc si am aparut in citeva filme insumind in total mai putin de un minut de pelicula (Moartea Domnului Lazarescu, Legaturi Bolnavicioase, Barcute de Hirtie, Rien Ne Va Plus) si as myself in videoclipul Jos Cenzura al Parazitilor, cit si in documentarul despre pornografie intitulat .doc. in rest, sint f. lenes cind e cazul sa fac lucruri pe care nu le simt, am avut o pisica pe nume Relu si urasc munca de birou. neavind venituri fixe, maninc adesea la cantinele studentesti, cu constiinta impacata de cind fac un master in antropologie la SNSPA. viata mea sentimentala este suficient de complicata ca sa-mi ofere inspiratie pentru carti si filme pentru multa vreme. citesc mult, ma uit la filme si imi trag muzica noua. zilnic. daca mi-as transforma pasiunile in job, n-as mai savura nimic.
Website / Blog :
http://www.ublog.ro

Jean-lorin sterian's Blog

rezidenta la vila Marguerite Yourcenar

Postat în August 30, 2011 la 11:14am 10 Comentarii

Hello, I can confirm you that we will be glad to receive you for a litterary residence at the Villa Marguerite Yourcenar in may 2012, from the 3rd to the 30th. You will receive the grant witch is allowed to the writers in residence. You’ll receive a contract in march, the secretaress will order your travel tickets. She will contact you in march too.

Best regards

Françoise BULTEZ
Chargee des relations avec les auteurs
Villa Marguerite Yourcena

Panou de comentarii (4 comentarii)

Pentru a putea adăuga comentarii trebuie să fii membru în reţeaua literară !

Alătură-te reţelei reţeaua literară

La 10:25am în Februarie 8, 2013, sanda dan ion a spus...

imi place f m cum scrieti!!!

La 9:16pm on Iunie 29, 2010, A. C. Cofan i-a dăruit utilizatorului jean-lorin sterian un cadou...
Cadou
In cinstea caricaturilor! Oare ce-i lipseste desenului ca sa fie grotesc?
La 9:14pm în Iunie 29, 2010, A. C. Cofan a spus...
O caricatura! Imi place! Cine a realizat-o? Popa's? Stanescu?
La 12:35am în Ianuarie 30, 2009, Iulia Pana a spus...
hei ,salut !!!

PollDaddy

 
 
 

Insignă

Se încarcă...

Fişiere video

 • Adăugare fişiere video
 • Vizualizează Tot

Statistici

Top Poetry Sites

© 2021   Created by Gelu Vlaşin.   Oferit de

Embleme  |  Raportare eroare  |  Termeni de utilizare a serviciilor