Blogul lui VOICAN MARIN -- Arhiva Octombrie 2009 (3)

GHIOCEII ÎNSÂNGERAŢI, EI AU PREVESTIT PRIM,ĂVARA LIBERTĂŢII, AU ÎNVINS IARNA GREA A COMUNISMULUI

VENIŢI ALĂTURI DE MINE SĂ FACEM UN FRONT COMUN SĂ SENSIBILIZĂM PE TOT ROMÂNUL SĂ NU-I UITE PE TINERII NOŞTRI CARE S-AU JERTFIT ÎN REVOLUŢIE, ADEVĂRAŢII "GHIOCEII ÎNSÂNGERAŢI" CARE AU PREVESTIT PRIMĂVARA LIBERTĂŢII ÎN ROMANIA.

SCRIEŢI TOT CE ŞTIŢI DESPRE REVOLUŢIE, TREBUIE SĂ CUNOASCĂ ÎNTREAGA LUME ADEVĂRUL, IAR CEI CARE SUNT LA PUTERE, SĂ NU-I UITE PE ACEŞTI EROI LEGENDARI ŞI NICI PE CEI CARE SUFERĂ PENTRU EI (PĂRINŢI, PRIETENI, SOŢII, IUBITE, IUBIŢI). SĂ LE RIDICĂM UN PANTEON DIN FLORI… Continuare

Adăugat de VOICAN MARIN la Octombrie 25, 2009 la 8:12pm — Nu sunt comentarii

"GHIOCEII ÎNSÂNGERAŢI" - Tinerilor care s-au jertfit în REVOLUŢIE, adevăraţii eroi legendari care au învins iarna grea a comunismului şi au prevestit PRIMĂVARA LIBERTĂŢII

DISTINS DOMN MIHAI GEORGEVICIVĂ TRIMIT UN PROIECT PENTRU COMEMORAREA TINERILOR CARE S-AU JERTFIT ÎN REVOLUŢIE, ADEVĂRAŢII EROI LEGENDARI AI NEAMULUI, GHIOCEI ÎNSÂNGERAŢI CARE AU ÎNVINS IARNA GREA A COMUNISMULUI ŞI AU PREVESTIT PRIMĂVARA LIBERTĂŢII PENTRU POPORUL ROMÂN.

LOR TREBUIE SĂ LE RIDICĂM UN PANTEON DIN ARCADE DE FLORI, FIINDCĂ EI MERITĂ A FI CINSTIŢI CU CELE MAI ÎNALTE ONORURI ŞI SĂ NU FIE UITAŢI.

LOR LE DATORĂM ZILELE DE LIBERTATE PE CARE LE TRĂIM, DAR SPRE… Continuare

Adăugat de VOICAN MARIN la Octombrie 12, 2009 la 5:30pm — Nu sunt comentarii

GHIOCEII ÎNSÂNGERAŢI, EI AU PREVESTIT PRIM,ĂVARA LIBERTĂŢII, AU ÎNVINS IARNA GREA A COMUNISMULUI

DRAGII MEI CONFRAŢI AI CONDEIULUI,MĂ NUMESC MARIN VOICAN-GHIOROIU ŞI AM UN PROIECT PENTRU COMEMORAREA TINERILOR CARE S-AU JERTFIT ÎN REVOLUŢIE, ADEVĂRAŢII EROI LEGENDARI AI NEAMULUI, GHIOCEI ÎNSÂNGERAŢI CARE AU ÎNVINS IARNA GREA A COMUNISMULUI ŞI AU PREVESTIT PRIMĂVARA LIBERTĂŢII PENTRU POPORUL ROMÂN.

LOR TREBUIE SĂ LE RIDICĂM UN PANTEON DIN ARCADE DE FLORI, FIINDCĂ EI MERITĂ A FI CINSTIŢI CU CELE MAI ÎNALTE ONORURI, SĂ NU FIE UITAŢI.

LOR LE DATORĂM ZILELE DE LIBERTATE PE… Continuare

Adăugat de VOICAN MARIN la Octombrie 7, 2009 la 8:18am — Nu sunt comentarii

Insignă

Se încarcă...

Fişiere video

  • Adăugare fişiere video
  • Vizualizează Tot

Statistici

Top Poetry Sites

© 2021   Created by Gelu Vlaşin.   Oferit de

Embleme  |  Raportare eroare  |  Termeni de utilizare a serviciilor