Cristina Nemerovschi's Blog (89)

Cristina Nemerovschi lanseaza cea de-a opta carte, PAPUSILE, la Carturesti Verona, pe 8 februarie

Duminică, 8 februarie, de la ora 17.00, la Librăria Cărturești (Strada Pictor Verona, nr. 13, București) va avea loc lansarea romanului “Păpușile”, a opta carte semnată de Cristina Nemerovschi.

Alături de autoare, vor vorbi despre „Păpușile” Mihaela Miroiu, Ana Barton, Corina Ozon și alți invitați surpriză.

Cartea a apărut la Editura Herg Benet, în colecția Radical din 7.

 

"Am terminat cartea “Păpuşile” de Cristina Nemerovschi. Am citit-o în două seri. Nu am…

Continuare

Adăugat de Cristina Nemerovschi la Februarie 3, 2015 la 4:43pm — 3 Comentarii

Cristina Nemerovschi și Ana Barton își întâlnesc cititorii la Cluj

Editura Herg Benet și Librăria Book Corner vă invită sâmbătă, 11 octombrie, de la ora 16, la lansarea romanelor “Rezervația unicornilor” și “Cum a ars-o Anghelescu o lună ca scriitor de succes”, cele mai recente cărți semnate de Cristina Nemerovschi, și „Prospect de femeie”, volumul de debut al Anei Barton.

Lansarea va avea loc la Book Corner Librarium, din Cluj-Napoca (Bulevardul Eroilor, nr. 15).

Invitați, alături de cele două autoare, vor fi Liviu…

Continuare

Adăugat de Cristina Nemerovschi la Octombrie 8, 2014 la 4:17pm — Nu sunt comentarii

Lumea literară românească, ridiculizată într-un roman pamflet cu mult umor

La editura Herg Benet, în colecția Radical din 7, a apărut romanul “Cum a ars-o Anghelescu o lună ca scriitor de succes”, de Cristina Nemerovschi, cea de-a șaptea carte semnată de autoare.

 

După romane îndrăgite de public și apreciate cu entuziasm de critica literară, ca Sânge satanic, Ani cu alcool și sex, Rezervația unicornilor, Pervertirea și nymphette_dark99, Cristina Nemerovschi revine cu un roman diferit, o satiră dură la adresa lumii literare românești. Critica adusă…

Continuare

Adăugat de Cristina Nemerovschi la Septembrie 16, 2014 la 9:36pm — Nu sunt comentarii

Festivalul de Literatură Horror Vineri 13, ediția a treia

Editura Herg Benet vă invită vineri, 13 iunie, la cea de-a treia ediție a Festivalului de Literatură Horror Vineri 13. Evenimentul va avea loc începând cu ora 18.30, În Pod La Historia (Strada Sfântul Dumitru, nr. 3).

La cea de-a treia ediție a festivalului vor participa autorii A. R. Deleanu, Cristina Nemerovschi, Leonard Ancuța, Anna Vary, Cătălin Marin, Arion Movilă, Silviu Urdea.

În cadrul festivalului din Pod La Historia vor fi lansate antologia „Best Of…

Continuare

Adăugat de Cristina Nemerovschi la Iunie 11, 2014 la 7:07pm — Nu sunt comentarii

Dublă lansare de carte: Mirela Lungu și Mihail Gălățanu, la Libraria Humanitas

Librăria Humanitas din Fundul Curții și Editura Herg Benet vă invită joi, 12 iunie, de la ora 18.30, la o dublă lansare de carte: Mirela Lungu, cu cel mai nou volum al său de poezie – Visul unei nopți pe Facebook (Karth, 2014), și Mihail Gălățanu, cu romanul Lustruirea armelor (Herg Benet, 2014).

Lansarea va avea loc la librăria Humanitas din Fundul Curții, pe Calea Victoriei, nr. 120.

Invitați: Felix Nicolau, Cristina Nemerovschi și actrița Crina Matei, care va recita din…

Continuare

Adăugat de Cristina Nemerovschi la Iunie 10, 2014 la 1:24pm — 5 Comentarii

Herg Benet Live: 3,5 ani de literatură vie

Editura Herg Benet vă invită vineri, 4 aprilie, în clubul Silencio (Piața Rosetti, nr. 5, București), începând cu ora 17, la o seară de lecturi și discuții cu 20 dintre cei mai interesanți și mai citiți scriitori români actuali. Herg Benet Live, cea de-a doua ediție, aniversează 3 ani și jumătate de la înființarea editurii, aproape 100 de titluri publicate, peste 80 de autori, două colecții noi (Cărțile Arven și Karth), multă literatură bună și mai ales mulți cititori.

Vor…

Continuare

Adăugat de Cristina Nemerovschi la Aprilie 3, 2014 la 4:29pm — Nu sunt comentarii

Lansarea romanului Rezervația unicornilor, de Cristina Nemerovschi

Editura Herg Benet și clubul Silencio vă invită vineri, 21 martie, de la ora 19, la lansarea romanului Rezervația unicornilor, de Cristina Nemerovschi – ultima parte a trilogiei Sânge satanic, una din cele mai citite și mai iubite serii de ficțiune ale ultimilor ani. Evenimentul va avea loc la Silencio (Piața Rosetti, nr. 5., București).

Alături de Cristina Nemerovschi, vor fi prezenți Felix Nicolau, Lorena Lupu, Leonard Ancuța, Ana Mănescu, Andreea Tănase, Andreea…

Continuare

Adăugat de Cristina Nemerovschi la Martie 19, 2014 la 2:38pm — Nu sunt comentarii

Dublă lansare de carte: Fluturele-curcan. Specii amenințătoare, de Felix Nicolau și Ce facem cu România? Cititorii în dialog cu Cristina Nemerovschi, de Cristina Nemerovschi

Club Silencio, editurile Karth și Herg Benet vă invită vineri, 28 februarie, de la ora 18.30, la o dublă lansare de carte: Fluturele-curcan. Specii amenințătoare, roman critic de Felix Nicolau și Ce facem cu România? Cititorii în dialog cu Cristina Nemerovschi, un volum în care Cristina Nemerovschi a adunat cele mai interesante discuții avute cu cititorii săi. Evenimentul va avea loc la Club Silencio (Piața Rosetti nr. 5, București).

Invitați: Diana Iepure, Florin…

Continuare

Adăugat de Cristina Nemerovschi la Februarie 25, 2014 la 2:22pm — 2 Comentarii

Lansările editurilor Herg Benet și Karth la Gaudeamus 2013

Editurile Herg Benet și Karth participă la ediția din acest an a Târgului Gaudeamus cu un stand comun, cu numărul 349, aflat la nivelul 7.70.

Evenimentele Herg Benet și Karth la Gaudeamus 2013:

Vineri, 22 noiembrie:

17.30 – Lansarea volumului de povestiri Acluofobia. Zece povestiri macabre de A. R. Deleanu (Herg Benet, colecția Cărțile Arven).

18.00 – Lansarea Nymphette_dark99 (ed. a 2-a) de Cristina Nemerovschi (Herg Benet, colecția Cărțile Arven).

18.30 –…

Continuare

Adăugat de Cristina Nemerovschi la Noiembrie 18, 2013 la 10:11pm — Nu sunt comentarii

Lansarea Editurii Karth și a volumelor de poezie Moartea era un iepure șchiop, de Teodora Gheorghe și Lumina ascunsă, de Carmen Zaniciuc

Editura Karth și Tramvaiul 26 vă invită sâmbătă, 5 octombrie, începând cu 18, la o dublă lansare de carte, a volumelor Moartea era un iepure șchiop, de Teodora Gheorghe și Lumina ascunsă, de Carmen Zaniciuc, la Tramvaiul 26 (str. Cercului nr. 6 - zona Calea Moșilor noi, în spate la restaurantul Burebista). Evenimentul va marca și lansarea oficială a Editurii Karth.

Editura Karth este deschisă autorilor autohtoni și literaturii române, atât abordărilor clasice, cât și nonconformiste.…

Continuare

Adăugat de Cristina Nemerovschi la Octombrie 3, 2013 la 3:53pm — Nu sunt comentarii

Lansarea romanului “Marele Băiat de Cartier” de Kiki Vasilescu, la Cărturești Verona

Vineri, 4 octombrie, de la ora 19.00, editura Herg Benet şi Cărtureşti Verona vă invită la ceainăria librăriei din Str. Pictor Arthur Verona nr. 13-15, Bucureşti, pentru lansarea romanului  “Marele Băiat de Cartier” de Kiki Vasilescu.

Vor discuta despre carte Mugur Grosu, Felix Nicolau şi Cristina Nemerovschi. În cadrul lansării va avea loc reprezentaţia scenetei “Marele Ghid al Supravieţuirii”.

Despre carte:

Într-un Bucureşti contemporan, de început de…

Continuare

Adăugat de Cristina Nemerovschi la Octombrie 3, 2013 la 3:51pm — Nu sunt comentarii

A apărut ediția a treia a romanului Sânge satanic de Cristina Nemerovschi

La Editura Herg Benet, în colecția Radical din 7, a apărut cea de-a treia ediție a romanului Sânge satanic, de Cristina Nemerovschi.

Sânge satanic este romanul de debut al scriitoarei Cristina Nemerovschi, prima ediție apărând în anul 2010. Cartea a reprezentat atât un succes de critică, dar mai ales de public, a doua ediție ieșind pe piață doar câteva luni mai târziu. În numai un an, Sânge satanic s-a impus ca un adevărat fenomen social, consacrând un nou stil în literatura…

Continuare

Adăugat de Cristina Nemerovschi la Octombrie 1, 2013 la 3:50pm — Nu sunt comentarii

Romanul Two Rabbit, de Beatrice Ognenovici, se lansează la târgul de vară Gaudeamus

Mecanici Poetice și Editura Herg Benet vă invită la lansarea romanului Two Rabbit, de Beatrice Ognenovici, care va avea loc marți, 13 august, de la ora 17.30, la Mamaia, pe plaja Radio Vacanța.

Evenimentul are loc în cadrul proiectului Mecanici Poetice, la care sunt invitați Anca Mizumschi, Amelia Stănescu, Ania Vilal, Silvia Bitere, Marian Dragomir, Cristian Derzelea, Iulia Pană, Bogdan Ghiu și Beatrice Ognenovici.

Romanul Two Rabbit va fi prezentat de…

Continuare

Adăugat de Cristina Nemerovschi la August 11, 2013 la 11:35pm — Nu sunt comentarii

Lansarea romanului Nymphette_dark99, de Cristina Nemerovschi, la Cărturești Constanța

Librăria Cărturești Constanța și Editura Herg Benet vă invită marți, 13 august, de la ora 16.00, la lansarea romanului Nymphette_dark99, de Cristina Nemerovschi. Evenimentul va avea loc la Cărturești Constanța (Blvd. Al. Lapușneanu, nr. 116C, City Park Mall, parter).

Vor vorbi despre noua apariție editorială: Anca Mizumschi, Cristina Nemerovschi, Alexandru Voicescu.

Nymphette_dark99, cel de-al patrulea roman semnat de scriitoarea Cristina Nemerovschi, apărut în colecția Cărțile…

Continuare

Adăugat de Cristina Nemerovschi la August 9, 2013 la 2:30pm — Nu sunt comentarii

A apărut romanul Two Rabbit, de Beatrice Ognenovici

La Editura Herg Benet, în colecția Radical din 7, a apărut romanul Two Rabbit, de Beatrice Ognenovici. Cartea a câștigat concursul de debut Max Blecher/Herg Benet, din 2012, secțiunea proză.

După un accident de maşină în care-şi pierde ambii părinţi, chiar în ziua în care împlineşte 14 ani, Dré capătă un nou nume – Two Rabbit – şi o viaţă pe fugă, la limită, mereu supusă schimbărilor radicale. Arme, droguri, bătăi, găşti, crimă, sex şi apoi o…

Continuare

Adăugat de Cristina Nemerovschi la Iulie 25, 2013 la 10:23am — 1 Comentariu

Cristina Nemerovschi lansează cel de-al patrulea roman, "nymphette_dark99", în Panic! Club

Club Panic! şi Editura Herg Benet vă invită la lansarea romanului “nymphette_dark99”, de Cristina Nemerovschi, miercuri, 26 iunie, de la ora 20.00, în Panic! Club (Str. Academiei, nr. 19, Bucureşti). Lectură live, discuţii cu cititorii, autografe şi after-party! În cadrul lansării, va avea loc şi prezentarea colecţiei Cărţile Arven.

"nymphette_dark99" a apărut în colecţia Cărţile Arven şi este al patrulea roman semnat de Cristina Nemerovschi.

Un gothic urban,…

Continuare

Adăugat de Cristina Nemerovschi la Iunie 25, 2013 la 12:56pm — Nu sunt comentarii

Ştiinţa iubirilor imaginare – lecturi Iulian Tănase, Mihai Curtean, Cristina Nemerovschi la Tramvaiul 26

Tramvaiul 26 şi Editura Herg Benet vă invită vineri, 24 mai, de la ora 19.30, la o întâlnire cu scriitorii Iulian Tănase, Mihai Curtean şi Cristina Nemerovschi, care vă vor oferi o lectură din cele mai recente apariţii editoriale ale lor – volumul de poezie Iubitafizica, romanele flux şi nymphette_dark99.Evenimentul va avea loc la Tramvaiul 26, pe Strada Cercului nr. 6.

Ce au în comun cele trei cărţi? Cei trei autori oferă perspective diferite…

Continuare

Adăugat de Cristina Nemerovschi la Mai 21, 2013 la 5:57pm — Nu sunt comentarii

A apărut volumul 2 al trilogiei Ultima vrăjitoare din Transilvania

La Editura Herg Benet, în colecția Cărțile Arven, a apărut cel de-al doilea volum din trilogia “Ultima vrăjitoare din Transilvania”, debutul scriitoarei Anna Vary, un mistery romance în tonuri întunecate despre incest, superstiții, trădări, secrete, legende transmise peste veacuri”.

După succesul primului volum al trilogiei, “Contesa Aneke”, apărut în 2012, care a primit aprecieri entuziasmate din partea cititorilor și s-a clasat pe…

Continuare

Adăugat de Cristina Nemerovschi la Mai 8, 2013 la 1:02pm — 4 Comentarii

Scriitorii Ovidiu Verdeș și Cristina Nemerovschi, invitați să discute despre literatură și rock

AdLittera lansează o serie de dezbateri având ca temă centrală literatura. Cu o frecvenţă lunară, fiecare ediţie, va aborda subiecte diverse din palierul socio-cultural, cauze şi efecte în varii arte, cultură şi ştiinţă.

De ce „colocvial”? Pentru că societatea românească este saturată de prea multă încleştare şi înverşunare, duce lipsă de acceptare şi înţelegere şi este sătulă de prea multă demagogie şi vorbe goale.

De ce un eveniment axat pe „literatura”? Pentru că dorim ca…

Continuare

Adăugat de Cristina Nemerovschi la Aprilie 17, 2013 la 4:25pm — Nu sunt comentarii

Lansarea romanului Ani cu alcool și sex la Brașov

CenaKLUb TIUK nr. 22 are deosebita placere de a va invita duminica, 7 aprilie 2013, incepand cu ora 17:00, la Rockstadt Brasov (str. L. Blaga 13), la o intalnire cu poeta Denisa Mirena Piscu si prozatoarea Cristina Nemerovschi, care ne aduc sub Timpa cele mai recente carti ale lor : “Sunt inca tanara” si  „Ani cu alcool si sex”.

Intrarea va fi libera pentru toti cei care doresc sa participe, nu vor lipsi lecturile, discutiile, autografele si concursurile. Cel care va modera acest…

Continuare

Adăugat de Cristina Nemerovschi la Aprilie 3, 2013 la 9:51pm — Nu sunt comentarii

Arhive Lunare

Insignă

Se încarcă...

Fişiere video

  • Adăugare fişiere video
  • Vizualizează Tot

Statistici

Top Poetry Sites

© 2021   Created by Gelu Vlaşin.   Oferit de

Embleme  |  Raportare eroare  |  Termeni de utilizare a serviciilor