Georgiana Ene's Blog (3)

Hamlet Next Hours

Mi-era dor de o piesa a cărei acţiune se desfăşoară pe tărâmul iubirii, cu un text melodios, pe alocuri în versuri, care îţi umple sufletul de puţin Hamlet.

Hamlet Next Hours este o piesa scrisa de o româncă. Am fost plăcut impresionată de puterea ei de a continua povestea lui Hamlet, de a o scrie în stilul acela. Pentru că despre asta este vorba: ce se întâmplă la câteva ore după ce moare Hamlet? Cine îi va lua locul şi în ce fel?

În cîte feluri poate fi spusă o…

Continuare

Adăugat de Georgiana Ene la Octombrie 1, 2013 la 10:39am — 1 Comentariu

Fă-mi loc!

Fă-mi loc! este spectacolul prin care regizorul și cei doi actori excepționali fac loc sentimentelor în sufletele noastre, ale spectatorilor.

Este o situație clasică: doi străini, un bărbat şi o femeie, ea frumoasă şi vorbăreață, el nu prea frumos, tipicar, preocupat, ciudăţel, amândoi într-un compartiment de tren, înainte de Crăciun. Cam care ar fi șansele ca între cei doi să se înfiripe ceva? Sau care nu ar fi? Aceasta-i întrebarea.

Este o piesă care are de toate:…

Continuare

Adăugat de Georgiana Ene la Octombrie 1, 2013 la 10:00am — Nu sunt comentarii

A venit toamna, a început stagiunea!

Toamna se apropie cu paşi repezi şi odată cu ea, teatrele îşi ridică încet, încet cortinele.

Începutul de stagiune este promiţător: TNB deschide stagiunea cu o premieră, Teatrul Nottara anunţă Festivalul Fest (in)pe Bulevard, Teatrul Metropolis ne încântă cu o piesă de Moliere, Teatrul Odeon începe tot cu o premieră, Bulandra ne spune că adevăratele călătorii nu se termină odată cu vara, şi promite piese bune cu râsete, emoţii şi fluturi în stomac.

Tot în acestă…

Continuare

Adăugat de Georgiana Ene la Septembrie 19, 2013 la 11:02am — Nu sunt comentarii

Insignă

Se încarcă...

Fişiere video

  • Adăugare fişiere video
  • Vizualizează Tot

Statistici

Top Poetry Sites

© 2021   Created by Gelu Vlaşin.   Oferit de

Embleme  |  Raportare eroare  |  Termeni de utilizare a serviciilor