poezie, proză, muzică, arte plastice, foto, video, evenimente
2. Denisa-Paula Arcip, elevă a Colegiului Național ”Petru Rareș” Suceava, în clasa a XII-a. Membră a Casei de Poezie Light of ink (L.ink). Creații în antologia ”CASA DE POEZIE”(Ed. Vinea, 2018), în revista ”EUPHORION”(Diaspora literară românească din Canada, 2019). Premii (2019): Mențiune- Concursul Național de Literatură ”Rețeaua Literară” secțiunea proză (Telciu, 2019); Premiul Special al Fundației Culturale ”Lucian Blaga” Sebeș (2019); Premiul I- Concursul Național de Creație Literară pentru elevi de liceu ”Iustin Panța” (Sibiu, 2019); Premiul al III-lea- Festivalul-Concurs Național de Literatură ”Alexandru Macedonski” secțiunea proză (București, 2019); Premiul I- Concursul Național de Poezie de Dragoste ”Leoaică tânără, iubirea...” (Pitești, 2019); Premiul I- Concursul Național de Proză Scurtă ”I. L. Caragiale” (Ploiești, 2019); Premiul al II-lea- Concursul Național de Poezie și Interpretare Critică a Operei Eminesciene ”Porni Luceafărul...” (Botoșani, 2019); Premiul I- Festivalul Concurs de Literatură ”Rezonanțe udeștene” secțiunea poezie (Udești, 2019); Premiul I- Concursul Național Studențesc de Creație Literară organizat de Cenaclul ”Pavel Dan” secțiunea poezie (Timișoara, 2019); Premiul al III lea- Concursul Național Studențesc de Creație Literară organizat de Cenaclul ”Pavel Dan” secțiunea proză (Timișoara, 2019). De peste trei ani este blogger ( infinitatilimitate.blogspot.com ) în care publică proză scurtă.
3. Bianca Avram, din Suceava este studentă la Asistență Socială în București, a obținut premiul revistei "ORAȘUL" Cluj la Festivalul concurs național de literatură "Rezonanțe Udeștene" în 2018 și premiul revistei "Poezia" la Concursul Național de poezie și interpretare critică a operei eminesciene "Porni Luceafărul" 2018. Face parte din clubul Casa de Poezie Light of ink (L.ink). A activat o perioadă în Teatrul Studențesc Podul.
4. Laura Aurora Cugini s-a născut la Roma în anul 2004. Este elevă în primul an la Liceul Turistic Livia Bottardi din Roma. Din anul 2012 frecventează cursurile de muzică (baterie și percusiuni) și din anul 2018 studiază și canto ( tip de voce: contralto) la Școala de Muzică Musica Incontro din Roma. Face parte din patru grupuri (metal și reggae) care fac concerte în diferite localuri de gen din Roma. Compune muzică (rap) și scrie texte pentru aceleași cântece.
5. Teona Farmatu, Piatra Neamț, este studentă în anul al doilea la Facultatea de Litere (specializarea română-franceză) a Universității ,,Babeș-Bolyai” din Cluj-Napoca. Elevă fiind, a participt la diverse concursuri și festivaluri literare precum Festivalul de creație și Interpretare „Ana Blandiana” (Brăila, 2017), Olimpiada Națională de Limba Română (București, 2018), Concursul de creație „Calistrat Hogaș” (mai, 2018), dedicându-se poeziei și literaturii în genere. Actualmente, în mediul univesitar, este înclinată spre cercetare și studiu arpofundat asupra poeziei române contemporane, participând la Colocviul Național BestLetters (aprilie, 2019) cu lucrarea „Mariana Marin și Marta Petreu – despre o poetică a corporalității”. Colaborează cu revista clujeană Apostrof, unde a publicat grupaje de poeme în două numere ale acesteia. În 2017, a debutat cu un volum de versuri intitulat „Umbra clepsidrei”.
6. Diana Fiscutean este elevă în clasa a XI-a la Colegiul Național ,,Andrei Mureșanu" Bistrița. Uneori scrie poezie, alteori proză și este pasionată de lectură. De asemenea, a publicat articole - de la creații proprii până la interviuri - pentru Revista POV21, unde în prezent este redactor șef-adjunct.
7. Roxana Lazăr s-a născut la București, în anul 1974, și a absolvit Facultatea de Drept a Universității Româno-Americane, în anul 1997. Este o scriitoare bilingvă. Toate încercările sale literare sunt redactate atât în limba română, cât și în italiană. În anul 2016, un prim text literar scris în italiană ( L’ulivo e la colomba) a câștigat locul întâi la un concurs literar regional. Din acel moment a început să scrie texte literare, în limba italiană, participând la alte concursuri, fiind convinsă că nimeni nu va citi ceea ce a scris. Toate textele participante și-au găsit locul în numeroase antologii în limba italiană, alături de cei mai buni scriitori italieni selecționați: 12 antologii publicate de LetteraturaHorror.it, 3 antologii publicate de Concorso Nazionale Lingua Madre- premiul întâi în anul 2017- cu proza scurtă ”Le pareti avevano le orecchie”, anul 2018 cu ”Nell’ombra dell’indifferenza” și în anul 2019 cu ”Scelgo la libertà”. În 2019, trei dintre povestirile sale au primit mențiune la concursul Rețeaua Literară – concurs în limba română. În luna iulie a anului 2019, la editura Libris Editorial a apărut primul roman pe care autoarea a avut curajul să-l propună spre publicare, Răzbunare perpetuă ( roman în limba română).
8. Raluca Panait este elevă în clasa a XII-a D, Liceul Teoretic ,,Mihai Viteazul” din Caracal. PUBLICAŢII: Revista ,,Vitralii romanaţene” (numerele 32-33, 34-35, 36-37); Antologia ,,Conexiuni” (2019); Revistele online ,,Gazeta SF” şi ,,Revista de suspans”. PREMII (2019): Locul I la Concursul Naţional de Creaţie Literară ,,Mihai Eminescu”, Marele Premiu la Concursul Naţional de Poezie ,,Ocrotiţi de Eminescu”, Menţiune la Concursul Naţional de Literatură ,,Reţeaua Literară”, Locul III la Concursul de creaţie literară ,,Lirismograf”, Menţiune specială la Festivalul-concurs naţional de poezie ,,Virgil Carianopol”, Marele Premiu la Concursul de creaţie literară ,,Scriitori de ieri, de azi şi de mâine”, Marele Premiu la Festivalul Naţional de Poezie şi Proză ,,Mihai Eminescu"
9. Florentina-Larisa Pocovnicu, Piatra Neamț, poetă și prozatoare, care are diverse publicații în reviste literare și antologii. Printre ele se află debutul literar, în ceea ce privește poezia, publicat în revista Zona literară, Anul VII, Nr. 9-10, septembrie-octombrie, 2017. De asemenea, în proză s-a remarcat la concursuri literare: Treptele devenirii noastre¬, Ediția I, 2018; Rețeaua literară, Ediția V, 2019; Zătreni-file de legendă, Ediția a-II-a 2019. În prezent este absolventă a Facultății de Litere din cadrul Universității „Alexandru Ioan Cuza” din Iași, specializarea limba și literatura română-literatură universală și comparată, urmând să studieze masterul în literatură universală și comparată.
10. Andra Samson este filolog şi antropolog pasionat de poveste, cu un volum recent publicat de proză scurtă - „Kaleidoskop”, iar cel de-al doilea de naratologie, aflat în curs de apariție, care studiază rolul poveştii în dinamica socială a prezentului. Andra a absolvit studii aprofundate la Univesitatea Bucureşti, Facultatea de Litere, Studii Culturale – Etnologie, Antropologie Culturală şi Folclor și este lector la Fundaţia Calea Victoriei unde susţine cursuri despre rolul poveştii în dinamici sociale complexe, scriere creativă, precum şi pe diferite teme antropologice. Este consultant, trainer şi facilitator în comunicare de peste douăzeci de ani, având diferite roluri în domeniul afacerilor și cu o pasiune continuă pentru aplicarea naraţiunii în contexte multi-disciplinare precum storytelling în business, public speaking, cultură şi dezvoltare organizaţională, advocacy, comunicare instituţională, branding. De peste șase ani este blogger – www. povesticumiez.com - în care publică proză scurtă.
11. Ștefania Alexandra Sandu. Bacău. Elevă în clasa a X-a la Colegiul Național Ferdinand I din Bacău. APARIȚII: Revista „Plumb” – poezia „Gândește!” 2014. Revista „Plumb”- poezia „Eu pot zbura!” 2013. Premiul II la Concursul Național de Literatură Rețeaua Literara, secțiunea proză.
12. Aurora Sofia Uifelean este elevă în clasa a XI-a la Colegiul Infoel din Bistrița. A participat ca voluntar la Festivalul de poezie ,,Poezia e la Bistrița,,. În prezent are înclinații spre poezie, mecanică cuantică și participă la concursuri școlare. Este membră a revistei online Pov21 (Punctele de vedere ale tinerilor secolului 21).
Adaugă un comentariu
Felicitari !
© 2019 Created by Gelu Vlaşin.
Oferit de
Embleme | Raportare eroare | Termeni de utilizare a serviciilor
Pentru a putea adăuga comentarii trebuie să fii membru în reţeaua literară / la red literaria !
Alătură-te reţelei reţeaua literară / la red literaria