14 iulie 1789, zi de doliu pentru umanitatea de pe Terra. Faptic, e ziua mondială a anarhiei (libertatea înţeleasă de proşti)

           14 iulie 1789, zi de doliu pentru umanitatea de pe Terra. Faptic, e ziua mondială a anarhiei (libertatea înţeleasă de proşti). Se spune, fără a generaliza, diferenţa dintre istorici şi Dumnezeu este că, în timp ce Dumnezeu nu poate schimba istoria, istoricii da. 

           14 iulie 1789, începutul sfârșitului pentru valorile creştine în societate. Peste 3000 de preoţi creştini au fost executaţi în Franţa în acei ani, în schimb fiind legiferate mai multe drepturi evreilor. Persoanele cu handicap, întotdeauna au nevoie de legi şi drepturi speciale, spre deosebire de oamenii normali care oricum se descurcă, fără să fie protejaţi. Marchizul de Sade, închis pentru crimă şi pedofilie, a fost eliberat din detenţie şi numit de revoluţionari înalt demnitar, dar şi scriitor de succes, formator de opinie În Franţa. Nu vi se pare cunoscută această schemă de guvernare, dacă daţi drumul la TV? Doar Napoleon a reuşit în 1801 să readucă parţial Franţa la normalitate.

           În timpul revoluţiei franceze, ordinele mai grele erau executate de generali masoni evrei. De ex:
Francois Westermann, a ordonat soldaţilor, să prindă în baionete, copiii creştinilor aruncaţi de la ferestrele clădirilor. Scrisoarea lui Westermann către Comitetul Siguranţei Publice:

           „Vandeea nu mai există ... am îngropat-o în pădurile şi mlaştinile din Savenay... Conform ordinelor voastre, le-am zdrobit copiii sub potcoavele cailor noştri; le-am masacrat femeile, pentru a nu mai da naştere altor tâlhari. Nu mai există nici un prizonier care să poată reproşa ceva. I-am exterminat pe toţi. Drumurile sunt pline de cadavre. La Savenay, tâlharii apar într-una pentru a se preda, iar noi îi împuşcăm fără oprire... Mila nu este un sentiment revoluţionar.”

           Iniţial, comunismul s-a impus cu armamentul capturat din Bastilia, organizându-se primele "comune revoluţionare" în Franţa, asasinarea creştinilor inteligenţi, precum părintele ştiinţei moderne, Antoine Lavoisier, dar în circa 150 de ani, comunismul s-a întins peste toată Europa, cu sprijinul masoneriei, a unei facţiuni subversive a Vaticanului, Londrei, Wall Street-ului. După ce în 1905 fusese respins în Rusia, comunismul a reuşit totuşi în 1917 şi în Rusia, iar în 1919 a fost respins în Germania, după doar 2 luni de la instaurare, evreica Rosa Luxemburg, ideologul lor marxist, fiind condamnată la moarte.

           După ce secole şi milenii i-am apărat pe occidentali, de turci şi de migratori, prin propriile resurse materiale şi umane, ca să le fie lor bine şi confortabil, a urmat catastrofa pentru noi, românii, la circa 150 de ani de la revoluţia franceză. O ţară agricolă foarte bogată şi în resurse, deţinea şi întâietatea mondială, prin brevete şi inovaţii, în forarea petrolului, rafinarea petrolului, cibernetică, chimie-fizică şi radioactivitate, medicamente, industria aero-spaţială, a construcţiilor bazate pe fier-beton, Turnul Eiffel construit în cinstea centenarului revoluţiei franceze fiind fabricat la Reşiţa etc. Sau cum ar spune unii snobi cu mintea îngustă, care tot timpul învaţă pe de rost, "Ce deştepţi sunt evreii!" România a fost secătuită în următorii circa 50 de ani de iudeo-comunism, secătuită de resurse, dar cel mai nimicitor, secătuită de oameni inteligenţi, creştini valoroşi, asasinaţi după aceeaşi schemă rabinică a revoluţiei franceze. În timp ce în Rusia, Lavrenti Beria elibera din închisori toţi infractorii evrei, mafia evreiască(rusă) punând încet-încet stăpânire pe Rusia, la noi, evrei precum Ana Pauker, Silviu Brucan, Alexandra Sidorovici, erau instalaţi din exteriorul ţării, în funcţii importante în stat, de unde puteau lua decizii criminale împotriva creştinilor valoroşi. Se vehiculează cifra de 2 milioane de români inteligenţi asasinaţi prin aplicarea ideologiilor rabinice la noi, din cei peste 50 milioane de creştini inteligenţi, jertfiţi rabinic în toată Europa. Rabini precum Yosef Tzvi susţin aceste cifre, nu eu. Aşa că, grăbiţi-vă să etichetaţi cu antisemitismul, ca proştii, semiţi fiind dpdv genetic, irakienii şi sirienii. Se poate verifica prin analiza genomului în laboratoare de genetică, întrucât nu mai trăim în evul mediu, să înghiţim ca snobii, minciunile lor rabinice, condamntate de altfel, încă de pe timpul asirianului Iisus. Pentru că, o altă minciună rabinică poate  fi uşor demontată. Aşa cum un individ care vorbeşte nativ româna se numeşte român, tot aşa, un individ care vorbeşte nativ doar asiriana, se numeşte asirian. Ori, Iisus a vorbit doar asiriana.

           Sunt corect faţă de istoria reală şi recunosc meritele Franţei post-Napoleoniene, întrucât fără interesele şi susţinerea Franţei, Unirea din 1918 nu ar fi fost posibilă.

Vizualizări: 103

Adaugă un comentariu

Pentru a putea adăuga comentarii trebuie să fii membru în reţeaua literară !

Alătură-te reţelei reţeaua literară

Insignă

Se încarcă...

Fişiere video

  • Adăugare fişiere video
  • Vizualizează Tot

Statistici

Top Poetry Sites

© 2021   Created by Gelu Vlaşin.   Oferit de

Embleme  |  Raportare eroare  |  Termeni de utilizare a serviciilor