17 iulie 1917, începutul mijlocului sfârșitului

           În 17 iulie 1917, Țarul Nicolae al II-lea, verișor al Reginei Maria de la noi, țarina Alexandra Feodorovna, familia, inclusiv minorii, au fost "jertfiți" de evreii bolșevici, ca niște miei fără prihană, pentru "mântuirea neamului rușilor". Așa ar legifera falsuri dogmatice, agenți falsificatori evrei, infiltrați în rândul creștinilor, al clerului chiar, pentru a falsifica credința creștină și pentru a pierde suflete smerite cu forța să creadă în tâmpenii. La 18 iulie 1917, deci la o zi după asasinarea țarului, la propunerea lui Nicolae Titulescu, se hotăra suplimentarea transferului Tezaurului din România la Moscova, cu încă 24 vagoane, pe lângă cele 17 vagoane cu aur și bijuterii ale Reginei Maria, verișoara țarului proaspăt asasinat de o zi. Ulterior s-a dovedit și de ce Tezaurul din România, a fost mutat la Moscova, înainte de revoluția bolșevică! Noi, românii, am ascuns o parte din Tezaurul Poloniei și nu l-a găsit nimeni, deși aveau informații precise de la trădători locali, că se află la Mănăstirea Tismana. Tot nu l-au găsit, deși au fost acolo și au scormonit. Care era rațiunea să fie mutat la Moscova Tezaurul României? Evident că era o rațiune!

           Există în arhive, bilețele semnate de Vladimir Ilici Lenin (un lgbt-ist precoce), ce îndemnau pe revoluționari: "luați și cheltuiți din Tezaurul din România, dacă nu vă ajung banii"! Evident că revoluția bolșevică s-a făcut și cu Tezaurul din România. Epurările rasiale bolșevice, finanțate din Tezaurul Românesc, au însemnat jertfirea prin asasinare, a peste 30 milioane creștini ruși, cei mai deștepți. Epurarea rasială s-a aplicat și în România, la scurt timp, fix după același plan. Așa au ajuns la butoane Silviu Brucan (Saul Bruckner), Director la Scânteia, cu nevastă-sa, o altă Alexandra (Alexandra Sidorovici), acuzator la Tribunarului Poporului, iar în calitate de rechizitor, aceasta a început epurarea în rândul intelectualilor, acuzați că ar fi sprijinit legionarismul, fascismul și hitlerismul, iar ziariștii au devenit brusc „criminali de război“, în ziarul condus de S. Brucan. Pentru evrei, întotdeauna presa a fost a 11-a poruncă, de aceea la noi nu mai există presă românească, ci presă din România. Cei mai prestigioși jurnaliști din perioada interbelică, aveau să fie citați în fața unui „pluton moral de execuție“. Printre aceștia se regăseau Pamfil Șeicaru (fondatorul și șeful cotidianului „Curentul“), Nichifor Crainic (revista „Gândirea“), Stelian Popescu (fondatorul „Universului“), Ilie Rădulescu („Porunca Vremii“), Romulus Dianu, Radu Gyr, Ion Dumitrescu, Gabriel Bălănescu, Romulus Seișanu, Ilie Popescu-Prundeni, A. Cosma, Justin Iliesu, Nicolae Iliescu, Alexandru Hodoș.

           Și uite așa, să nu o mai lungim, după 1956, Alexandra Sidorovici a ajuns funcționar în cadrul ambasadei României la Washington, împreună cu soțul ei, Saul Brukner, ambasador (waw, cu siguranță că evreii bolșevici de acolo i-au primit cu onoruri, după distrugerea Rusiei!). Iar ulterior, după ce l-a adus la putere pe Ion Iliescu și pe George Soros, în 1990, Silviu Brucan a fost și vedetă tv la protv, încă 16 ani de "capitalism" minunat după revoluția din 1989, până a crăpat pe cale naturală, că altfel, azi ar legifera prin parlament împotriva noastră. Dar hoții strigă hoții, acum.

           Oare nu se putea ca Iisus să trăiască 90 de ani, ca Silviu Brucan? Sau măcar vreo 67 de ani, ca Ana Pauker? Evident că nu se putea, deoarece Brucan, Pauker etc., nu trebuiau "jertfiți pentru mântuirea neamului lor", asta ar fi fost o prostie imensă din partea lor. Expansiunea bolșevică a fost oprită în Europa totuși, la jumătatea Berlinului, datorită politicienilor germani, cu toată strădania ideologilor din centrul mondial al satanismului educațional, Universitatea Harvard, finanțați de pe Wall Street, în a racola trădători și din partea de vest.

foto: Tarul Nicolae si Printesa Alix de Hessa si de Rin in ziua nunții lor, Muzeul Ermitaj

Vizualizări: 56

Adaugă un comentariu

Pentru a putea adăuga comentarii trebuie să fii membru în reţeaua literară !

Alătură-te reţelei reţeaua literară

Insignă

Se încarcă...

Fişiere video

  • Adăugare fişiere video
  • Vizualizează Tot

Statistici

Top Poetry Sites

© 2021   Created by Gelu Vlaşin.   Oferit de

Embleme  |  Raportare eroare  |  Termeni de utilizare a serviciilor