"nu acum. nici atunci.dupa. "

bătălia pentru detalii în imaginile transmise. plasa superbă a detaliilor ce strânge ochiul.
îl focalizează.
îl secţionează în cadre mici. fiecare detaliu îşi cere bucăţica lui.
intră în imagine. iese din imagine. el deformează. apropie şi îndepartează imaginea. dă o altă turnură continuării a ce vede el şi închipuie. crede că vede- splendoarea detaliului. arătată milimetru cu milimetru, de aproape. în aproape.se înşeală.
vrea fiecare detaliu, desfăcut la rândul lui în alte mii de componente minuscule,pe care să le ia în stapânire şi să le domine pentru juisări ale ochiului.pentru formarea unor lichide cu rol devastator. prins.
cu desprinderi.
cu umezeli abundente ale privirii,pentru privitorii ce nu au citit instrucţiunile.ai instruncţiuni pentru orice foloseşti, chiar si când nu foloseşti.ai.
numai surprins, dă banii pe imaginile cele mai bune.surprinderea că este... când nu vrea, tocmai atunci surprins.
nu dai în judecată dacă nu eşti sigur că vei câştiga.dacă argumentele tale nu sunt destul de solide.argumentele lui lipsesc,au fost uitate, s-au şters din cauza unor repetiţii impuse, de aceea par destul de solide. cum l-au învăţat ei- repetă să nu uiţi ce ai de făcut, de făcut,de făcut.repetă ce ţi-am implantat, până nu mai are nici o şansă să iasă din tine tatuajul vorbitor. tatuaj sub piele.tatuaj arborescent multiplicat în variante mortale. din înăuntru spre
lipsa argumentelor îl poate susţine o perioadă. îl poate feri de multe probleme.
îl pregătesc pentru o cădere admirabilă.
în reluări detaliile seduc ochiul,îl ţin captiv până acesta se scurge de fericire. până la ultima picătură de energie.
merge doar spre locurile unde este aşteptat ca un prieten.acolo unde fitilele aprinse duc la explozii-spectacol.arderi împreună. cu acord dat. sau mai bine nu. mai bine altfel

să poată observa într-o acţiune (orice acţiune)mişcările actorului(personajului) şi:
o dâră a acestuia de negreală pe o unghie de la mâna dreaptă (mărită, mărită, mărită de 70 de ori căte 7, nu,atât să le ierţi duşmanilor şi încă pe atât prietenilor, el măreşte numărul loviturilor,numărul respiraţiilor şi expiraţiilor,
un suflu de invidiat ar vrea, se măreşte prin micşorări şi-i reuşeşte).
transpiraţia abundentă picurând de pe fruntea lui între picioarele ei, desfăcute, pe clitorisul ieşit să se racorească, să se înfierbânte, să trăiască în locul ei. ea concentrată asupra micului organ, toată scursă în acel organ. simte.transpiraţia lui picurănd şi-l apropie mai mult de ea.îl lipeşte de pielea ei şi-l absoarbe.înghite cu poftă. înghite tot.
o scamă rătăcită pe reverul unei haine negre.scamele din sângele actorilor. înmultirea viruşilor în sângele lor ca o fluorescenţă unică,irepetabilă, o colonie a dezastrului infiltrată.pregătită să rămână în corpul victimei până se va sfârşi hrana, până victima va pierde direcţia de mers şi amintirile despre ceea ce a fost.
apariţia bacteriilor şi forţa lor de a rămâne în viaţa celui ce o pierde.
dar toate astea filmate de aproape.imagini în detaliu. orgasmice.
aproape că nu-ţi dai seama de incoveniente. şi mai ales de ce se întâmplă şi de ce urmează să se întâmple.
toate fac parte din reţeta unui film de succes.pentru cei care vor supravieţui în dauna altora.amănunte ale supravieţuirii.ale roaderii de sub piele. fără anunturi şi avertismente. fără este mai bine.mai de impact.mult mai bine. pentru el.pentru toţi
strânse şi risipite. readunate.cu el. altă dată

el se ajută de spusele lui damiev:"o primă obsesie-adeptul ineditului ca formă de rezistenţă împotriva ritualismului...atras de lucruri otrăvitoare..."
ahtiat după momente de graţie convertibile şi digerabile
"numeam normalitate numai privirea prin fereastra camerei mele a zilelor şi mai ales a nopţilor sfârşitului de mileniu.ieşirea mea din casă îmbrăca forma actelor deviante,relaţia cu semenii mei venea direct din patologic."
şi transformările erau întotdeauna cu un pas înaintea lui, surprinzându-l pe picior greşit.dar de aici îi venea şi forţa, o forţă ghicită de ceilalţi, acceptată cu greu la început dar mai apoi devenea cu adevărat lucrătoare în ei.
"devenisem un fel de specialist în arta discreditării.viciam în jurul meu totul şi mă năpusteam pur şi simplu asupra lucrurilor"
discursul expiră în timpul rostirii. dar trecerea prin acest proces dă formă aburilor din care îşi ia viitoarele forme îmbunătăţite.
şi modig îi vene în sprijin prin creionarea bărbatului
"bărbatul gândea rareori.gândea că trebuie să se adune,că fotografiile din tinereţe erau apogeul existenţei sale risipite în gesturi de lehamite şi tautologii.întotdeauna efervescenţa i s-a părut suspectă,întotdeauna rostirile i s-au părut inutile articulări tribale. euforia şi vorbele măreţe patologii ale fiinţei.îi venea să râdă".
dar se agăţa de ele pentru a-şi desena traseele incoerenţei de urmat.singura salvare se află în ceea ce-l poate distruge.
dar totul surprins în secvenţe frumoase.
el nu uită,
privitorul aşteaptă o contractare a muşchilor abdominali
o accelerare a bătăilor inimii
un acces violent de greaţă, menţinerea tensiunii cu orice preţ.
deliciile incluse în ofertele speciale nu se refuză şi se înghit pe nemestecate.
are nevoie să vomite în repetate rânduri.capul să fie aplecat atunci când o face. mult aplecat.
să scoată mereu ceva din el pentru a face loc următoarelor imagini livrate.

Vizualizări: 39

Adaugă un comentariu

Pentru a putea adăuga comentarii trebuie să fii membru în reţeaua literară !

Alătură-te reţelei reţeaua literară

Insignă

Se încarcă...

Fişiere video

  • Adăugare fişiere video
  • Vizualizează Tot

Statistici

Top Poetry Sites

© 2021   Created by Gelu Vlaşin.   Oferit de

Embleme  |  Raportare eroare  |  Termeni de utilizare a serviciilor