Vreau domnitor al tuturor românilor uniţi şi nu dezbinaţi.


În loc de politicieni, parlament, guvern, vreau un soft PC, care să împartă echitabil taxele şi impozitele noastre, soft care să se numească simbolic, "A furat dar a şi făcut".


Vreau şi un braţ robotizat, care să dea mâna cu diverse oficialităţi, la întâlnirile inutile de politică externă, internă şi de protocol, braţ care să funcţioneze pe bază de fisă, asemenea cafelei de la dozator. Bagi fisa şi dă noroc cu tine, te dă zâmbit la televizor la ştiri.


Vreau ca toţi masonii din politică şi din instituţiile statului, să fie repartizaţi asemenea migranţilor, în ţări unde e nevoie cu adevărat de zidari analfabeţi, precum era nevoie în Scoţia medievală. Să muncească cu mistria, lopata, târnacopul, aşa cum a fost dintotdeauna, după nivelul lor de prostie şi de snobism. Sau măcar pedeapsa cu munca silnică în construcţii, pentru cei care au depus jurăminte de obedienţă faţă de iudeo-masonerie, sau faţă de alte instituţii sataniste, interzise în ţări super-dezvoltate, precum Singapore, ţară cu e educaţie şcolară de înalt nivel, populată de cei mai deştepţi oameni de pe planetă, conform testărilor PISA.


Vreau recunoaşterea locurilor Sfinte din Palestina(Naşterea Domnului, Mormântul Domnului), recunoaşterea Palestinei ca Ţară Sfântă, aşa cum a fost dintotdeauna şi blocajul economic impus Israeluluui, prin mobilizarea generală a creştinilor şi a musulmanilor şiiţi, în scopul izolării statului fără Constituţie Israel şi a politicilor sale de crimă organizată împotriva civililor creştini şi şiiţi. În felul acesta se va termina definitiv cu conflictele în orientul mijlociu, cu migraţia şi va fi pace. Avem modele în acest sens, tocmai am amintit, singaporezii exact asta au făcut, de au ajuns să facă pace şi se dezvolte educaţional, intelectual şi economic, la stadiul de top la care au ajuns. Deşi fără resurse naturale, în 2017, PIB-ul pe cap de locuitor în Singapore a fost de 98 014 dolari, coparativ cu o ţară cu resurse precum SUA, cu un PIB de 62 152 dolari, sau Franţa cu un PIB de 45 473 dolari.

Vizualizări: 91

Adaugă un comentariu

Pentru a putea adăuga comentarii trebuie să fii membru în reţeaua literară !

Alătură-te reţelei reţeaua literară

Comentariu publicat de RobertC pe Ianuarie 26, 2019 la 11:34am

Prostănacii planetei Terra vs Singapore

"Nici un iudeu nu crede în Dumnezeu" (Sf. Ioan Gură de Aur)

Insignă

Se încarcă...

Fişiere video

  • Adăugare fişiere video
  • Vizualizează Tot

Statistici

Top Poetry Sites

© 2021   Created by Gelu Vlaşin.   Oferit de

Embleme  |  Raportare eroare  |  Termeni de utilizare a serviciilor