Tot ce fac în ritualuri religioase comunităţile respective, se răsfrânge ca un program asupra laicilor. De exemplu, pe vremea lui Iisus galileanul, rabinii jertfeai miei neprihăniţi în ritualuri, tocmai de aceea conducătorul Irod asasina mii de prunci nevinovaţi, pe pilot automat, sub influenţa hipnotică a acestui program răspândit de ritualul propriei comunităţi, asemenea unui virus de calculator cu care au infestat majoritatea comunităţilor religioase. A explicat Sf Ioan Gură de Aur aceste mecanisme încă de pe vremea lui Moise, întrucât Ioan era vorbitor nativ de aramaică, asemenea lui Iisus şi apostolilor şi de aceea nu putea fi prostit cu falsuri.

Aliaţii au semnat documentul final la 8 mai 1945, dar la solicitarea lui Stalin, au revenit asupra datei, mutând-o la 9 mai 1945 că aşa a vrut şeful. Tocmai de aceea, azi, 9 mai, laicii bolşevici, sărbătoresc eliberarea lor de sub jugul fascist, deşi nu am auzit ca vreun creştin să fi suferit vreodată de pe urma jugului fascist.

Am urmărit şi eu, diverse interviuri date de preoţi ortodocşi din Moldova şi Ucraina, preoţi şcoliţi de bolşevici, după ce Lenin a preluat puterea în 1917. Aceştia în unanimitate, spuneau că rolul lor este să înveţe adevărata ortodoxie, înlocuind astfel pe cei asasinaţi sau deportaţi în lagăre, de către bolşevici, ca şi la noi de altfel. Întrebaţi şi care este adevărata ortodoxie, la unison, toţi spuneau citez: "Adevărata ortodoxie(învăţată de Lenin) este că evreii sunt poporul ales".

Iar pe lumea cealaltă, evident că lucrurile stau cam tot la fel.
"Toate neamurile se vor mântui, cu excepţia evreilor şi a complicilor iudeofili"(Iisus Hristos)

https://www.mediafax.ro/social/9-mai-ziua-europei-si-ziua-independe...

Vizualizări: 25

Adaugă un comentariu

Pentru a putea adăuga comentarii trebuie să fii membru în reţeaua literară !

Alătură-te reţelei reţeaua literară

Comentariu publicat de Alexandru Boris Cosciug pe Mai 13, 2021 la 8:19am

Da, evreii au fost poporul ales la vremea de atunci, deoarece “trăiau deosebi şi nu se numărau cu alte neamuri” (Vechiul Testament), dar acum "fiecare înşală pe prietenul său şi nu spune adevărul; şi-au deprins limba la minciună şi viclenesc până obosesc." (Ieremia 9.5)

 

Daniel, profetul evreu, menţionează clar sfărâmarea evreilor:

And I heard the man clothed in linen, who was above the waters of the river, when he lifted up his right hand and his left hand unto heaven, and swore by Him that liveth for ever that it shall be for a time, times, and a half; and when they have made an end of breaking in pieces the power of the holy people, all these things shall be finished.”

(Daniel 12.7 - Hebrew Bible -  https://www.mechon-mamre.org/p/pt/pt3412.htm )

Traducere

Şi am ascultat pe bărbatul cel îmbrăcat în veşminte de in care stătea deasupra apelor fluviului şi el şi-a ridicat dreapta şi stânga lui către ceruri şi a jurat pe Cel ce este viu în veci: “Va mai ţine o vreme; vremuri şi jumătate de vreme, iar când se va isprăvi de sfărâmat puterea poporului celui sfânt, atunci vor lua sfârşit toate acestea". (Biblia, Daniel 12.7)

Insignă

Se încarcă...

Fişiere video

  • Adăugare fişiere video
  • Vizualizează Tot

Statistici

Top Poetry Sites

© 2021   Created by Gelu Vlaşin.   Oferit de

Embleme  |  Raportare eroare  |  Termeni de utilizare a serviciilor