A revenit moda sexy-corona valul II(rotund cu ţepi)

Vor fi decimaţi din ce în ce mai mulţi medici. Doar Dumnezeu, prin organul său numit SISTEM IMUNITAR, îi mai ţine în viaţă. Măsurile impuse de comitetul pentru situaţii de urgenţă, sunt neştiinţifice, dar specifice pentru:

1. A decima în masă personalul medical.

2. A împiedica oamenii să ajungă în spitale non-covid, pentru tratamentele uzuale.

3. A marginaliza, a discredita, pe acei medici, ce folosesc în limbajul uzual, cuvinte precum "anticoagulante" şi "sistem imunitar"! Nu veţi mai auzi arafaţii rostind public aceste cuvinte, deoarece ei fug de aceste cuvinte precum fuge dracul de tămâie, deşi au depus un jurământ medical şi deşi 99,9% dintre infectaţii covid se tratează prin propria imunitate şi nu prin vaccinare. Anumiţi jurnalişti din presă, au primit pe timp de criză, 40 milioane de euro, din taxele şi impozitele noastre, fix pentru acest scop de dezinformare. De ce?

Repet a nu ştiu câta oară, singurele efecte negative ale covidului, sunt date de cheagurile de sânge ce blochează oxigenarea organismului, deci moartea apare foarte rar doar din această cauză şi nu alta! Masca e factor agravant în această situaţie! Masca de bacterii (BFE), împiedică într-adevăr transmiterea bacilului tuberculozei spre exemplu, acesta fiind de 5 microni, dar masca de bacterii e şi factorul nr 1 de împrăştiere a coronavirusurilor la distanţe mari, coronavirusurile de 0,18 microni în mediu apos, sar prin porii măştii de 2,5 microni diametru, precum sar dopurile de şampanie la distanţe foarte mari!

Remdesivirul nu e anticoagulant, dar costă 3000 euro dozajul şi vor să-l impună drept tratament, deşi nu împiedică formarea cheagurilor de sânge! De ce fac asta? E ca şi cum ai dezinfecta o rană cu apă de ploaie, la 3000 euro doza! Ca să vedeţi până unde merg. Arafat este agent mossad, ce caută în acest comitet pentru situaţii de urgenţă, el reprezentând interesele altor ţări, el neavând nici măcar pregătirea medicală corespunzătoare, tocmai de aceea se miră tot timpul ca prostul de efectele propriilor decizii!

Dacă ar fi luat preventiv o aspirină pe zi, cu efect anticoagulant, doctoriţa de la Fetesti ar trăi şi acum, până la adânci bătrâneţi!

https://stirileprotv.ro/stiri/actualitate/sefa-upu-fetesti-a-murit-...

Vizualizări: 19

Adaugă un comentariu

Pentru a putea adăuga comentarii trebuie să fii membru în reţeaua literară !

Alătură-te reţelei reţeaua literară

Insignă

Se încarcă...

Fişiere video

  • Adăugare fişiere video
  • Vizualizează Tot

Statistici

Top Poetry Sites

© 2021   Created by Gelu Vlaşin.   Oferit de

Embleme  |  Raportare eroare  |  Termeni de utilizare a serviciilor