Toamna se apropie cu paşi repezi şi odată cu ea, teatrele îşi ridică încet, încet cortinele.

Începutul de stagiune este promiţător: TNB deschide stagiunea cu o premieră, Teatrul Nottara anunţă Festivalul Fest (in)pe Bulevard, Teatrul Metropolis ne încântă cu o piesă de Moliere, Teatrul Odeon începe tot cu o premieră, Bulandra ne spune că adevăratele călătorii nu se termină odată cu vara, şi promite piese bune cu râsete, emoţii şi fluturi în stomac.

Tot în acestă perioadă, la Teatrul de Comedie a început să se caute O scrisoare pierdută, iar Teatrul Foarte Mic va găzdui unui spectacol din Festivalul Internaţional de Teatru pentru Copii  - organizat de Teatrul Ion Creangă.

Nici teatrele independente nu stau degeaba!

Teatrul Act deschide şi el stagiunea cu o premeiră, Teatrul Apropo pregăteste a treia ediţie a Maratonului de Teatru Independent, programul Godo Café – Teatru este ofertant, Teatrul Unteatru ne aşteaptă cu o altă premieră, Teatrul Luni de la Green Hours continuă seria spectalolelor - şi nu numai – incepută astă vară, iar Doctor’s Studio pregăteste primul său festival national de teatru independent.

Aşadar, în Bucureşti, toamna aceasta  se numără premeierele si festivalurile de teatru. Mai amintesc de Festivalul Naţional de Teatru, care tocmai a terminat selecţia pieselor si ne va face cunoscut programul şi teatrele partenere şi aştept cu nerăbdare să văd prima piesă din această stagiune.

Cu o agendă plină de spectacole bune şi foarte bune, cu multe emoţii şi fluturi în stomac - aşa cum este scris pe site-ul Teatrului Bulandra - eu vă spun: mergeţi la teatru! O să aveţi parte de multe momente frumoase şi unice!

 

Vizualizări: 59

Adaugă un comentariu

Pentru a putea adăuga comentarii trebuie să fii membru în reţeaua literară !

Alătură-te reţelei reţeaua literară

Insignă

Se încarcă...

Fişiere video

  • Adăugare fişiere video
  • Vizualizează Tot

Statistici

Top Poetry Sites

© 2021   Created by Gelu Vlaşin.   Oferit de

Embleme  |  Raportare eroare  |  Termeni de utilizare a serviciilor