Astăzi, când toţi vă bateţi cu pumnul în piept că sunteţi patrioţi, vă iubiţi ţara, sunteţi mândrii că sunteţi români, postaţi peste tot numai imnuri şi steaguri, pe mine mă doare undeva de sărbătoarea voastră. Sincer. Eu azi nu sunt româncă.
Asta pentru că mă enervează ipocrizia şi excesul de zel cu care urlaţi că sunteţi români, dar DOAR AZI faceţi asta! DOAR AZI e de bon-ton să te bucuri că eşti român, mâine ne băgăm iarăşi în ea de ţară, de români, de sistem etc.

Vizualizări: 128

Adaugă un comentariu

Pentru a putea adăuga comentarii trebuie să fii membru în reţeaua literară !

Alătură-te reţelei reţeaua literară

Comentariu publicat de Petrescu R. Raimond-Florin pe Aprilie 25, 2012 la 1:30pm

Dacă eşti român, asta e. Eşti în fiecare zi, în fiecare clipă, când mănânci, când dormi, când scrii, când...

Până mori.

It comes with the job. Cui nu-i place n-are decât să se declare ce doreşte. 

Nu e deloc uşor. Cine crede că-i un fleac, se înşeală. Şi se mai înşeală şi aceia care cred că din postul de român îşi pot da aşa de uşor demisia, chiar şi pentru o zi...

Comentariu publicat de dumitru negoita pe Decembrie 20, 2011 la 4:18pm

Astăzi nu-i ziua României dar mă simt român,fără idei de turmă aşa cum afirm de ani şi ani,fără ca cineva să dea vre-un semn că-i place.N-am vorbit şi nu voi vorbi la modul general şi nu voi putea vreodată să cunosc gândirea-n ansamblu.Iubesc România că-i o ţară frumoasă,lată, bogată dar nefericită de cârmaci..M-am bucurat şi mă bucur când întâlnesc oameni,nu populaţie.Şi mai cred că,printre cei ce au postat imnuri şi steaguri au fost şi oameni nu numai populaţie pe care o "doare undeva".

Insignă

Se încarcă...

Fişiere video

  • Adăugare fişiere video
  • Vizualizează Tot

Statistici

Top Poetry Sites

© 2021   Created by Gelu Vlaşin.   Oferit de

Embleme  |  Raportare eroare  |  Termeni de utilizare a serviciilor