1.Strepsils
Conţine amilmetacrezol, alcool 2,4-diclorbenzilic, combinaţie ce distruge SarsCov2 în 2-3 min pe căile respiratorii, locul de pătrundere în organism. Deci dacă sunteţi obligaţi să ajungeţi într-o aglomeraţie, un strepsils vă protejează timp de 3 ore, masca nu! De altfel, pe prospectul măştii scrie că nu se utilizează afară, ci doar în încăperi septice, ferite de umezeală şi bacterii, precum în sălile de operaţii de exemplu! Dar lasă proştii în lumea lor, deoarece e inutil să te contrazici cu cei ce nu ştiu să citească! Timp de un an de zile am tot dat suficiente referinţe la aceste studii, şi în reţele, şi telefonic foştilor pacienţi, nu are sens să mă mai lungesc cu bibliografiile.

2.Aspirina(de preferat tamponată, pentru stomac)
Permite oxigenarea, împiedică formarea cheagurilor de sânge, singurul efect negativ al SarsCov2. Alt efect negativ nu mai există. Nu se poate muri de covid din alt motiv decât cel al cheagurilor de sânge, ce pot fi împiedicate de o banală aspirină pe zi!

3.Drojdia proaspătă
Pentru zinc, vitD, cupru, vitC etc., de trei ori pe zi, o jumate de linguriţă. Pastilele, suplimentele naturiste, de aici le extrag, deşi sursa naturală e mult mai indicată.

4.Frica
5 minute de frică, panică, irascibilitate, blochează imunitatea 7-8 ore, timp în care SarsCov2 poate pătrunde prin căile respiratorii. Deci fără frică e infinit mai sănătos de trăit, chiar şi în cazul unor epidemii pe bune, precum ciumă, lepră etc. Tocmai de aceea sunt puşi oameni slab pregătiţi la butoane, pentru că ei gestionează crizele cu frici tot mai mari, ei neavând ştiinţă. Voiculescu, Arafat, sunt oameni foarte slab pregătiţi. De aceea sunt puşi acolo. Pentru frică. Pentru a transmite frica de la TV, prin toate gesturile şi măsurile aberante posibile, le-am tot detaliat, nu mă mai lungesc. Frica e de fapt pe primul loc al mortalităţii covid şi nu numai. Tocmai de aceea se spune că frica e de la diavol. Nu vă faceţi iluzii că vă lasă de Sfintele Paşti în biserici, că nici de Crăciun nu prindeţi! Că tot veni vorba, tămâia e un antiseptic ce distruge SarsCov2, de aceea nu vă lasă în biserici!

Ştiinţa împiedică manifestarea fricii, atunci când alte sentimente dezvoltate în profunzimea spiritului, nu o pot face suficient. Cam până pe vremea Sf. Ioan Damaschin, ele erau unite în dogmatică, dar mai apoi au fost studiate separat, se poate verifica în dogmatica de atunci. Pentru exemplificare, e ca şi cum două persoane, un biolog şi un arafat, ar înota în ocean. Arafatul dacă vede un rechin, din frică, invocă medicina de dezastre, cu o grămadă de frici, gesturi costisitoare, aberante şi inutile. Biologul în schimb, are ştiinţă şi ştie că din 300 specii de rechini, doar 4 atacă omul, doar în anumite zone geografice şi în doar două situaţii: 1.înot dezordonat(boală), 2.ceas cu unde electromagnetice la purtător(semnale apetisante ca de la peşti). Dacă aceste două situaţii nu sunt îndeplinite, biologul înoată liniştit printre rechini, spre deosebire de arafat, care deturnează averi pe apa sâmbetei, ca prostul, el având frici şi nu ştiinţă.

În rest, lasă-i să crape "vaccinaţi", cu ADN-ul modificat de transcriptaza inversă, că e plin iadul şi masoneria de ei, dacă tot nu au aflat ce e ăla un vaccin şi cum se defineşte în comparaţie cu alte dispozitive medicale de terapie genică. Dacă tot sunt proşti grămadă, măcar să nu ne mai facă umbră pământului degeaba, că ne descurcăm mult mai bine şi fără ei! Iar despre turmă şi "puterea turmei", am mai spus şi cu altă ocazie, prostul satului are o gândire simplificată ce funcţionează în felul următor: stă tot timpul la pândă neavând imaginaţie, iar dacă te vede că tu arăţi la stânga, el imediat sare în sus şi arată la dreapta, deoarece acesta este modul lui de a se evidenţia ca fiind deştept, prin opoziţie cu tine. Minciunile pe care le spun ei la TV, de genul "vaccinul e sigur", sau "virusul ucide", nu stau în picioare, aşa cum aceste idei fixe de business, generalizări comuniste, mincinoase, nu au fost valabile niciodată. Dar fii deştept şi nu pierde vremea discutând aceste lucruri cu prostul satului, dând mărgăritalele tale porcilor!

Vizualizări: 44

Adaugă un comentariu

Pentru a putea adăuga comentarii trebuie să fii membru în reţeaua literară !

Alătură-te reţelei reţeaua literară

Insignă

Se încarcă...

Fişiere video

  • Adăugare fişiere video
  • Vizualizează Tot

Statistici

Top Poetry Sites

© 2021   Created by Gelu Vlaşin.   Oferit de

Embleme  |  Raportare eroare  |  Termeni de utilizare a serviciilor