"Felicitări" PSD-ului pentru că este descurcăreţ, întrucât asta contează în ziua de azi. Mai fentând justiţia, care oricum e în comă de pe vremea Anei Pauker, mai cu caserole de mici, la asta a contribuit magistral şi omul ridicat în politică de Iliescu pentru legătura cu Schweighofer, Klaus Iohannis, cel mai eficient PSD-ist sub acoperire, după cum am afirmat de nenumărate ori.

Brătienii se întorc în mormânt, când văd pe mâna cui a ajuns PNL-ul, cu atâţia liberali în viaţă şi ne-am tot pricopsit cu un Orban, care n-a muncit altceva vreodată decât facutul de lobby băncilor turceşti şi cântatul la mandolină, în defavoarea românilor. Nu le-ar strica liberalilor să fie deportaţi vreo 10 ani în Coreea, să vadă acolo ce înseamnă o economie pe bune, deşi fără resurse naturale, o pandemie gestionată pe bune etc.

Sper ca PMP să fie ridicat peste prag de diaspora moldovenească în cele din urmă, pentru că au avut şi iniţiative legislative bune, preluate acum de gargara marxistă care a pus mâna pe partidul creat de la zero de Nicuşor Dan.

UDMR nici la ora actuală nu este un partid politic, nici Constituţia nu permite partide etnice. Atâta timp cât nu avem justiţie, nu deranjează pe nimeni asta.

Slavă Domnului că nu le-a reuşit la Piatra Neamţ un Colectiv2, actriţa Draga Olteanu Matei fiind transferată la Iaşi în ultimul moment, că altfel ne-am fi pricopsit din nou la guvernare cu banditul de Ciolos 1%, care s-a dovedit a fi cel mai mare sabotor al agriculturii româneşti şi cel eficient politruc care scoate sacii cu bani afară din ţară, sub diverse tertipuri ca să pară legal. Dumnezeu e mare şi vede mizeriile lui din beckground, nu le enumăr aici.

Surpriza plăcută este AUR, care deşi cu intelectuali de înaltă clasă, precum Sorin Lavric, Florin Colceag, totuşi nu mă aşteptam să urce aşa de repede, în special în diaspora. Chiar dacă mai există şi uscături pe acolo, măcar majoritatea doreşte ca banii românilor să rămână în România şi nu să tot fie căraţi cu sacii peste hotare, fără plata taxelor la noi.

Spun toate acestea, deoarece eu nu am nevoie de politruci, nu am nevoie să laud pe cineva anume, ei au nevoie de mine să mai funcţioneze câte ceva, fără culoare politică.

Aşa cum am mai spus cu altă ocazie, un braţ mecanizat pe un soclu la Cotroceni, ca să dea noroc cu oficialităţile, ar fi suficient. E o maşinărie de consumat resurse care nu se mai justifică, atâta timp cât avem IT şi soft-uri de tip sisteme expert. Să stea acasă politrucii, să mai lase cerşitul, dacă nu ştiu să muncească ceva.

E foarte simplu să intri în politică, sau în ONG-urile marxiste ale lui Soros, să plimbi banii altora dintr-un buzunar în altul şi să ieşi cu pieptul în faţă să te vadă lumea câte "ai făcut". Nu foloseşte nimănui această grandomanie a energofagilor.

Vizualizări: 28

Adaugă un comentariu

Pentru a putea adăuga comentarii trebuie să fii membru în reţeaua literară !

Alătură-te reţelei reţeaua literară

Insignă

Se încarcă...

Fişiere video

  • Adăugare fişiere video
  • Vizualizează Tot

Statistici

Top Poetry Sites

© 2021   Created by Gelu Vlaşin.   Oferit de

Embleme  |  Raportare eroare  |  Termeni de utilizare a serviciilor