Aluviuni sentimentale ( ganduri despre el 2 )

Nu am ales eu sa te intalnesc,nu am ales eu sa te cunosc si nici finalul nu a fost alegerea mea. M-am trezit aruncata in mijlocul furtunii, intr-un haos sentimental care mi-a daramat toate zidurile. Am ramas goala, la marginea unei prapastii in care tu urma sa ma ingropi. Si cred ca intr-un fel am stiut de la inceput...si asta a fost singura mea alegere.
Ce-a fost inainte de tine nu-mi amintesc, si ce s-a intamplat dupa, nu semnifica nimic. Tu - o nebunie pura, placida si interna, o dragoste avortata la cerere si rani care sangereaza pe 22, m-ai scos din tine si ai fugit cu "te iubesc"-ul lipit de talpa.
O vara, o toamna si iarna s-au asezat peste tine ...si inca te simt.
As fi vrut sa nu te fi cunoscut niciodata, la fel de mult cum as vrea sa nu existe soare.
O sa te strig pana n-o sa te mai simt, pana n-o sa-mi mai simt nici inima batand...o sa astept pana la sfarsitul timpului, o sa raman unde m-ai lasat ca sa ma gasesti. O sa te iubesc in fiecare zi ...si in fiecare zi altfel. O sa te iubesc cu mila, o sa te iubesc cu disperare, o sa te iubesc fara orgoliu sau cu teama sau cu perfuzii, si in unele zile o sa te iubesc cu ura, cu atata ura incat as crapa toti peretii cu bratele tale pe coapsele mele. Si cu cat o sa te indepartezi mai mult, cu atat o sa te vreau mai tare.

Vizualizări: 53

Adaugă un comentariu

Pentru a putea adăuga comentarii trebuie să fii membru în reţeaua literară !

Alătură-te reţelei reţeaua literară

Insignă

Se încarcă...

Fişiere video

  • Adăugare fişiere video
  • Vizualizează Tot

Statistici

Top Poetry Sites

© 2021   Created by Gelu Vlaşin.   Oferit de

Embleme  |  Raportare eroare  |  Termeni de utilizare a serviciilor