Am revenit la normalitate şi la rutina zilnică

Credinţa, arta, ştiinţa, trăită prin filtrul mozaismului iudaic, este mulţimea vidă.
De aceea încrâncenarea sataniştilor, de a iudaiza creştinismul, arta, ştiinţa, cu kitsch-uri evreieşti, ceea ce au reuşit în proporţie de 99%, prin complicitatea snobilor locali, popi sau laici.

De aceea Hristos spunea:
"Şi se va propovădui această Evanghelie a împărăţiei în toată lumea spre mărturie la toate neamurile"(Matei 24,14) dar...
"Adevărat grăiesc vouă că nu se va da semn acestui neam isrsaelit"(Marcu 8,12)

De aceea Sf Arsenie Boca spunea: "Originile ateismului militant(marxismul cultural, comunismul) se află în templul din Ierusalim"

Deci ne-am reîncărcat bateriile, iar în continuare, cu forţe proaspete, să contribuim ca de obicei la distrugerea poporului român, să ne rugăm pentru "sacrificiu", cum probabil aţi remarcat şi în limbajul uzual al satanistul Albert Einstein, deci pentru sacrificiul poporului român, să pomenim la TV, mass media, ritualuri bisericeşti, jertfa celor merituoşi, de dimineaţa până seara, rostind cuvântul "jertfă" apăsat şi cu ochii injectaţi, pentru jertfa copiilor românilor(moartea prematură a acestora fără voia lor), în ciuda faptului că dreapta credinţă ortodoxă, Iisus, Cuvântul lui Dumnezeu, spun foarte limpede:

"Mergeţi şi învăţaţi ce înseamnă: milă voiesc iar nu jertfă"(Matei 9:13).
"Dacă aţi fi ştiut ce înseamnă: milă voiesc iar nu jertfă, n-aţi fi osândit pe cei nevinovaţi"(Matei 12:7)

În momentul în care pomeneşti "sacrificiul","jertfa" unui om merituos, care ţi-a făcut un bine, ai blestemat întreg arborele lui genealogic, iar copiii lui vor avea parte tot de jertfă(suferinţe, torturi, moarte prematură fără voia lor). Alt sens poetic pentru jertfă nu există, vezi biblia jidănească dacă nu crezi. Momentan suntem în faza experimentelor pe copiii noştri cu arme genetice numite mincinos vaccinuri.

Minciuna aceasta, a tâlharilor cocoţaţi la patriarhie pentru a distruge poporul român, e contrazisă chiar de rabini, preoții lor tradiționaliști afirmă că inițial Baal și Iahve erau aceeași zeitate. “Baal” nu e un nume propriu, ci un substantiv ce se traduce în limbile semitice prin “stăpânul”, “dumnezeul lumii acesteia”, “diavolul”. Mai mult, rădăcina “baal” e prezentă în multe nume israelite precum: Ishbaal, Meribaal, Yerubaal, Izabela etc.

Sf Ioan Gură de Aur a vorbit foarte mult de aceste falsuri introduse în creştinism pentru a-l transforma în dreapta credinţă în diavol, pentru a distruge creştinii, tocmai de aceea Sf Ioan Gură de Aur a fost asasinat. În loc ca maimuţoii de la patriarhie, masoni şi satanişti pe faţă, pe care Dumnezeu nu dă nici mucii oricâte sutane şi-ar pune pe ei, deci în loc ca aceştia să aibă complicităţi şi grija altor neamuri, mai bine s-ar uita în oglindă din când în când, eventual să ne explice care e originea cetăţii Salem(Ierusalim), sau să explice celor nevinovaţi lucruri elementare, de exemplu unde erau şi cu ce se ocupau israeliţii atunci când a fost construit Salemul(Ierusalim)?

„Juratu-S-a Domnul şi nu-I va părea rău: Tu eşti preot în veacdupă rânduiala lui Melchisedec canaanitul” (Psalm 109,4)

Am văzut în urmă cu câteva zile, pe la toate televiziunile mainstream de la noi, vizitele ambasadorulu israelului pe la mănăstirile din Bucovina, cu rânjetul lui mincinos pe faţă, ca atunci când se întoarce cu curul la locurile sfinte din Palestina. Atunci am ştiut că în curând va începe măcelul asupra palestinienilor, pentru că în caz că românii au uitat, israelienii au făcut o înţelegere de pe vremea preşedintelui alogen Constantinescu, de a strămuta israelieni în România şi de a-i împroprietări cu sume fabuloase din taxele şi impozitele românilor, în caz de conflict major în orientul mijlociu. E neconstituţional pentru noi, iar pentru evrei e râvnă la bunul altuia, legea lor mozaică spune că păcătoşii trebuie ucişi cu pietre prin poruncă divină, ei şi dumnezeul lor diavolul încălcând astfel porunca cu să nu ucizi, cum le amintea luându-i peste picior şi galileanul Iisus.

https://ziarullumina.ro/actualitate-religioasa/an-omagial/psalmul-2...

Vizualizări: 23

Adaugă un comentariu

Pentru a putea adăuga comentarii trebuie să fii membru în reţeaua literară !

Alătură-te reţelei reţeaua literară

Insignă

Se încarcă...

Fişiere video

  • Adăugare fişiere video
  • Vizualizează Tot

Statistici

Top Poetry Sites

© 2021   Created by Gelu Vlaşin.   Oferit de

Embleme  |  Raportare eroare  |  Termeni de utilizare a serviciilor