Vizualizări: 65

Adaugă un comentariu

Pentru a putea adăuga comentarii trebuie să fii membru în reţeaua literară !

Alătură-te reţelei reţeaua literară

Comentariu publicat de Nina Vasile pe Aprilie 14, 2018 la 6:08pm

CONCURSUL NAȚIONAL DE POEZIE

DE DRAGOSTE LEOAICĂ TÂNĂRĂ, IUBIREA…

Ediţia a XVIII-a, 18 mai 2018

 

 Centrul Cultural al municipiului Piteşti, prin revistele de culturăCafeneaua literară şi Argeş, organizează ediţia a XVIII-a aConcursului Naţional de Poezie de dragoste Leoaică tânără, iubirea…

La concurs pot participa creatori cu vârste până în 35 de ani, care nu sunt membri ai U.S.R. şi nu au câştigat un premiu la ediţiile noastre anterioare.

Concurenţii vor trimite pe adresa organizatorului 5 poezii de dragoste, creaţii originale, nepublicate în volum, fiecare poezie fiind printată sau dactilografiată pe câte o singură pagină, semnată cu numele real al autorului şi având indicat nr. de telefon şi email.

Toate cele cinci poeme vor fi cuprinse într-un singur document cu extensia .doc, .rtf, cules cu corp 14, Times New Roman. Textele vor fi expediate fie la adresa de e-mail cultcentre@yahoo.com., fie poştal, pe adresa Centrul Cultural Piteşti, Str. Calea Craiovei nr. 2, Casa Cărţii, Bloc G1, sc. C, et. I, cod 110013, Piteşti, jud. Argeş, fie se vor depune direct la sediul Centrului Cultural Piteşti, până la data de 5 mai 2018, telefon 0248 219976. Manuscrisele nu se înapoiază.

Aceasta adresa de e-mail este protejata impotriva spamului, JavaScript trebuie activat ca a putea vizualiza pagina. Câştigătorii desemnaţi de juriu vor fi premiaţi cu diplome şi sume de bani, după cum urmează:

  • Premiul I: 600 lei
  • Premiul al II-lea: 500 lei,
  • Premiul al III-lea: 400 lei
  • Menţiune I: 300 lei
  • Menţiune II: 300 lei

Festivitatea de premiere va avea loc la Centrul Cultural Piteşti, pe data de 18 mai 2018, de la ora 13.00. Premiile se vor acorda numai câştigătorilor prezenţi la  festivitate, în baza C.I. În caz de neprezentare la festivitatea de premiere, premiile se vor acorda următorilor clasaţi.

Organizatorul nu decontează cheltuielile de deplasare sau cazare.

Centrul Cultural Piteşti                                Preşedinte juriu

Director                                                        Director Cafeneaua literară

Carmen Elena Salub                                     Virgil Diaconu

Insignă

Se încarcă...

Fişiere video

  • Adăugare fişiere video
  • Vizualizează Tot

Statistici

Top Poetry Sites

© 2021   Created by Gelu Vlaşin.   Oferit de

Embleme  |  Raportare eroare  |  Termeni de utilizare a serviciilor