APEL UMANITAR: SĂ-L AJUTĂM PE ADRIAN, COPILUL BOLNAV !

Suntem, familia Stan Gheorghe şi Ionela,obligaţi fiind de situaţie dorim să facem public povestea noastră în speranţa că vom găsi o rezolvare.Vă rugăm din suflet să acordaţi 5 minute din viaţa Dumneavoastră, pentru a citi aceste rânduri şi veţi înţelege motivul nostru de disperare.

Avem nevoie de informaţii,sfaturi sau orice ajutor pentru a putea să ne salvăm îngeraşul nostru drag. Poate e prea îndrăzneţ din partea noastră,dar nimic nu este ruşinos sau greu atunci când este vorba de viaţa copilului nostru. Avem doi îngeraşi de copii, o fetiţă de 10 ani Elena şi un băieţel de 8 ani Adrian. Locuim într-o garsonieră. De când Dumnezeu ne-a adus pe lume băieţelul, sufletele noastre sunt distruse de boala cumplită descoperită, fiind condamnat la o viaţă chinuită, neputând cunoaşte bucuriile copilăriei.

Datorită faptului că s-a născut prematur, este diagnosticat cu Parapareză Spastică şi sechele ECI, într-un cuvînt retard neuro-psiho-motor. În acest moment băieţelul nostru ne bucură foarte mult,deoarece încearcă să vorbească cu noi, si înţelege tot ce se discută în casă.

Eforturile depuse de noi pentru a găsi o soluţie să-l ajutăm, au fost în zadar, aici în România nu exista o clinică de specialitate, dar am aflat că în străinătate mai exact în Beijing/China,sunt şanse pentru recuperare. Pentru a putea fi recuperat, copilul nostru are nevoie de operaţie (implant cu celule Stem).

După multe căutări pe internet am intrat in legătura cu această clinică, mai exact cu Dr. Huang HONGYUN, am trimis documentaţia cerută, şi am reuşit să obţinem programare în data de 03.03.2009.

Pentru a putea fi posibila aceasta operatie va fi nevoie de o sumă enormă (20.000Euro), de aceea,bucuria noastră că putem face ceva pentru fiul nostru,este umbrită de faptul că nu vom putea face nimic din lipsa banilor. Deşi muncim, banii ne ajung să trăim de pe o zi pe alta şi nu vom reuşi să strângem suma necesară pentru investigaţii,operaţie şi recuperare în clinica sus amintită.

Noi vom lupta în continuare,şi sperăm totuşi că, acolo sus cineva ne iubeşte şi pe noi. În momentul de faţă, un sprijin mare şi generos a venit din partea Autorităţilor Locale din orasul nostru,reprezentat de Domnul Primar Georgescu Ion, care în urma unei iniţiative extraordinare a organizat un bal de caritate,unde a reuşit să strângă o parte din suma necesară, sumă ce se află în contul nostru (6.300 Euro). Iniţiativa Domnului Primar ne dă un licăr de speranţă, de aceea sperăm că vor mai exista oameni de bine care să înţeleagă durerea noastră. Doar Dumnezeu ştie daca noi merităm această fericire,dar copilul nostru merită cu siguranţă.

Vă rugăm din suflet îndrumaţi-ne, dacă cunoaşteţi ziare,televiziuni, fundaţii, organizaţii sau bisericii din tara sau strainatate, care au anunturi sau emisiuni umanitare si vor sa faca public cazul nostru,nu ezitati, ajutati-ne. Dacă ştiţi persoane care ne-ar putea ajuta,vă rugăm spuneţi despre cazul nostru,sau oferiţi-ne datele de contact. Mai mult ca sigur undeva în lume asta există multe persoane cu suflet mare, dar trebuie să afle de existenţa noastră.

Dacă credeţi că îngeraşul nostru merită să facă primi paşi,vă rugăm să ne ajutaţi să împlinim această minune, căci singuri nu vom reuşi niciodată. Pentru toti cei care pot si doresc să ne sprijine financiar,am deschis conturi la BRD GSG, Sucursal Mioveni, Bulevardul Dacia,Bloc P22, parter, COD SWIFT ROBRDE ROBU.

Titular Stan Gheorghe:
cont EUR: RO54BRDE030SV52342890300
cont USD: RO72BRDE030SV52343500300

Titular Stan Ionela:
cont RON: RO64BRDE030SV28617460300

Datele noastre de contact:
Stan Gheorghe
Oraş Mioveni,strada Muntenia,bloc M8, scara D apartament 19, etaj 2, judeţul Argeş, cod 115400, România.

Adrese de e-mail:
familiastan2008@yahoo.com
şi
familiastan2008@hotmail.com,

Tel.fix: 0248/ 260 062
Tel.mobil: 0727 871 565

Tot la aceste adrese ne puteţi solicita acte doveditoare celor scrise, şi eventual ne putem vedea prin intermediul internetului, dacă doriţi desigur.În speranţa că ve-ţi înţelege disperarea din sufletul nostru vă mulţumim anticipat şi ne rugăm la Dumnezeu să aibă grijă de Dumneavoastră.

Va dorim sarbatori fericite.

25.12.2008
Fam. Stan

</</body>

Vizualizări: 80

Adaugă un comentariu

Pentru a putea adăuga comentarii trebuie să fii membru în reţeaua literară !

Alătură-te reţelei reţeaua literară

Insignă

Se încarcă...

Fişiere video

  • Adăugare fişiere video
  • Vizualizează Tot

Statistici

Top Poetry Sites

© 2021   Created by Gelu Vlaşin.   Oferit de

Embleme  |  Raportare eroare  |  Termeni de utilizare a serviciilor